- 8 Ocak 2020
- 3.846
- 3.426
- Konu Sahibi teacherirem
- #1.581
Resmini atsana hadi hayirlisi bakalimmKızlar ben bu akşam test yaptım silik çizgi çıktı ama umutlanmak istemiyorum eğer yarın sabah koyulaşırsa cuma günü kan veririm
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Resmini atsana hadi hayirlisi bakalimmKızlar ben bu akşam test yaptım silik çizgi çıktı ama umutlanmak istemiyorum eğer yarın sabah koyulaşırsa cuma günü kan veririm
Ya çok zor görünüyor ama fotoğrafta ama ben net görüyorum
Hamilesin canim inşallah sağlıklı hamileliktir, ben 13 gün yaptigim senin testden cok az koyuydu, yarin bidaha yap koyulaşıcaktır inşallahCanim merhaba, bende bu ay catlatma iğnesi vurulmuştum tekrar hsgden sonra
Bugün iğnenin 12. Günü iğne günü sayilmiyormus zaten igneden bi gün sonra aksamina agri ve akintim oldu o zaman catladi büyük ihtimal
Bugün idrar testinde çok silik çizgi gördüm kan verdim 12.64 cikti
Şuan hamilesin sanırım o zaman idrar testi yapmış miydin veya kan testi?
Hayırlı uğurlu olsun bebeğin bende sormak istedim testleri ekliyorum
Ben orda cizgi görüyoruummYa çok zor görünüyor ama fotoğrafta ama ben net görüyorum
Yarin sabah ilk idrarla yap daha koyu cizgi görmelisinn bence vardır yaBen orda cizgi görüyoruumm
Allah razı olsun canım 2 gün sonra tekrar kan vericem ilk defa da böyle biseyle karşılaşınca yine de tedirgin oluyo insan inşallah sağlıklı ilerlerHamilesin canim inşallah sağlıklı hamileliktir, ben 13 gün yaptigim senin testden cok az koyuydu, yarin bidaha yap koyulaşıcaktır inşallah
Hala iğne etkisi olur mu bilmiyorum ama sabah inşallah koyulaşırYarin sabah ilk idrarla yap daha koyu cizgi görmelisinn bence vardır ya
Cok teşekkür ederim canim rabbim isteyen herkese sağlıklı hayırlı evlatlar nasip etsin inşallah, evde idrar testiyle de takip ede bilirsin ben öyle yapmıştım, ama yinede en sağlıklısı kan testi, sen yinede dikkat et yeni tutunuyodur bebişin muhtemelenAllah razı olsun canım 2 gün sonra tekrar kan vericem ilk defa da böyle biseyle karşılaşınca yine de tedirgin oluyo insan inşallah sağlıklı ilerler
Bebeğin de hayırlı uğurlu olsun tekrardan
Etkisi geçmişti sende canim, testler atmıştın ya orda cizgi görünmüyodu ama bunda görünüyor, gözle bakınca koyulaşma hissedilmiyormu?Hala iğne etkisi olur mu bilmiyorum ama sabah inşallah koyulaşır
Bak canim burda cizgi mizgi yokkızlar iğnenin etkisi geçmiş sanırım değil mi kuruma çizgisi bile yok
Evet daha belirgin oluyorlar ama ne bilim ya umutsuzluk tavan bende modum düşünce karnım ağrıyor benim yaEtkisi geçmişti sende canim, testler atmıştın ya orda cizgi görünmüyodu ama bunda görünüyor, gözle bakınca koyulaşma hissedilmiyormu?
Yapma canim bebek varsa şimdi tutunuyodur, guzel şeyler düşün , sakın stres yapmaEvet daha belirgin oluyorlar ama ne bilim ya umutsuzluk tavan bende modum düşünce karnım ağrıyor benim ya
Evet kuzum şimdi onlara da baktımBak canim burda cizgi mizgi yok
Kuzum isminin anlamı ne çok güzel çok değişik bir isimYapma canim bebek varsa şimdi tutunuyodur, guzel şeyler düşün , sakın stres yapma
Benim 13 gün sabah yaptigim test böyleydi, yarin yapinca bi fikir olsun diye ekliyorumYapma canim bebek varsa şimdi tutunuyodur, guzel şeyler düşün , sakın stres yapma
Vüsale ismi mi?Kuzum isminin anlamı ne çok güzel çok değişik bir isim
Evet ya ilk defa duydum kaç gündür sorucam unutuyorumVüsale ismi mi?
Tamam canım inşallah aynı şekilde buraya atarım inşallahBenim 13 gün sabah yaptigim test böyleydi, yarin yapinca bi fikir olsun diye ekliyorum
Azerbaycanda çok işlenen bi isim canim, arapca sevgiliye kavuşmak demek , yani ben öyle biliyorum, Vüsale kız ismi ,Vüsal olunca da erkek ismi oluyorEvet ya ilk defa duydum kaç gündür sorucam unutuyorum