- 8 Ocak 2020
- 3.847
- 3.427
- 83
- Konu Sahibi teacherirem
-
- #1.401
Heyecanlanma pozitiv olmagina şupe yoxduki onsuzSagol canim yaxşıyam sen necesen? Bugun verdim birazdan gedecem götürmeye, götüren kimi yazacam size, heyecandan qarnıma sancı girir
He test eliyen kimi demişdim, mene qalsa gözlüyecekdim hele xqni de hekim dedi bugun verHeyecanlanma pozitiv olmagina şupe yoxduki onsuzyaxşi olar InsaAllah. Sonra da bir iki defe de gunaşiri izleyersen. 1500u keçen kimi uziye dusersen. Hekimine demisen?
Eladi MasaAllahKızlaar Sonuç 450 çıktı nasil iyimi sizce darısı sizlere inşallah
Ela günün olsun senede qismet olsun en qısa zamanda inşallah, onu deqiq bilmedime 1 dene böyük yumurtam var idi 19 mm , o biriler balacaydı 13 14 , ama uziye düşende hekim dediki maye çoxdu 2si çatliyib yeqinki , 1inde bu qeder maye olmur, ama yenede ehtimalla danışdıda deqiq söz demedi mende bilmedimEladi MasaAllahuzagi bir hefteye uziye gede bilersen goruner mence neçe yumurtaydi? Belke ekizdi? Mende ekiz olanda aybawi gunume 1 gun qalmiş 541di deyesen.
Esas odu biri deqiqdiEla günün olsun senede qismet olsun en qısa zamanda inşallah, onu deqiq bilmedime 1 dene böyük yumurtam var idi 19 mm , o biriler balacaydı 13 14 , ama uziye düşende hekim dediki maye çoxdu 2si çatliyib yeqinki , 1inde bu qeder maye olmur, ama yenede ehtimalla danışdıda deqiq söz demedi mende bilmedim
Xeber verecem canim , hekim nece dese ele davam eliyeciyik bundan sorasına, sizde tam qaz müaliceye başlayin, bir defe olursa yene olacaq demeli Allah böyükdü , sizinde bele xeberlerinizi gözlüyürem inşallahEsas odu biri deqiqdigedişatdan xeberdar edersen bizi de
InsaAllah. Men de hsg cektirdim her terefli muayine oldum deye çox umudluyem. Hamile qalanda istifade etdiyim dozada yazdi dermani. 16si xestelenmeliyem. Iple çekirem aybaşini. Hekim 6 ay derman mualicesi yazdi. Dedi 6 ay olmasa suni mayalanma. Yoldaşim da deyir Ferz edek ilk ay olacaq mualicemiz. Rahat kefimize baxaq. InsaAllah qisa zamanda ayisigi da men de o gozel xeberleri vererik. Burdan hamileliklerimizin gedişatindan danişariq. Elbette yaxşi gedişatlarXeber verecem canim , hekim nece dese ele davam eliyeciyik bundan sorasına, sizde tam qaz müaliceye başlayin, bir defe olursa yene olacaq demeli Allah böyükdü , sizinde bele xeberlerinizi gözlüyürem inşallah
Amin inşallah, hansı dermandan yazdı 6 ay?InsaAllah. Men de hsg cektirdim her terefli muayine oldum deye çox umudluyem. Hamile qalanda istifade etdiyim dozada yazdi dermani. 16si xestelenmeliyem. Iple çekirem aybaşini. Hekim 6 ay derman mualicesi yazdi. Dedi 6 ay olmasa suni mayalanma. Yoldaşim da deyir Ferz edek ilk ay olacaq mualicemiz. Rahat kefimize baxaq. InsaAllah qisa zamanda ayisigi da men de o gozel xeberleri vererik. Burdan hamileliklerimizin gedişatindan danişariq. Elbette yaxşi gedişatlar
Ya çok Güzel maşallah kaç yumurta vardı baya yüksek çıkmışKızlaar Sonuç 450 çıktı nasil iyimi sizce darısı sizlere inşallah
Olgunlaşmış yumurta bir taneydi canim diğerleri küçüktü sonradan çatlamışmı bilemiyorumYa çok Güzel maşallah kaç yumurta vardı baya yüksek çıkmış
Benimde adet sancim var ara ara yokluyor beni, ayağa kalkarken ani sancılar giriyor kasiklarıma, birde felaket qaz sancım oluyorFelaket bir karın ağrısı var benim kasiklarimda filan sanki adet olacakmisim gibi aynı
Olgunlaşmış yumurta bir taneydi canim diğerleri küçüktü sonradan çatlamışmı bilemiyorum
Bugün ben iki taraftan oturup kalkarken çok ağrım oluyor kendimi çok yoruyorum işte benimde bir tane büyümüştü diğerleri küçüktü sonradan hepsi atak yaptı belki seninde öyle olmuş olabilirBenimde adet sancim var ara ara yokluyor beni, ayağa kalkarken ani sancılar giriyor kasiklarıma, birde felaket qaz sancım oluyor
Canım hayırlı olsun çok sevindim Allah sağ sağlim kucağına almayı nasip eder inşallah sonucunda gayet güzelKızlaar Sonuç 450 çıktı nasil iyimi sizce darısı sizlere inşallah
Cox teşekkürler canim rabbim isteyen herkese nasip etsin inşallahCanım hayırlı olsun çok sevindim Allah sağ sağlim kucağına almayı nasip eder inşallah sonucunda gayet güzel
Amin inşallahCox teşekkürler canim rabbim isteyen herkese nasip etsin inşallah
Progestan içiyormusun canim? Şimdi içtigin her hansi bir ilaç varmı?Ya kızlar benim çok ağrım var bildiğiniz adet ağrısı bulantısı hepsini çekiyorum Benim normal adetime iki gün kaldı ama iğnenin de 8.günü dün geceden itibaren lekelenme oluyor arada bu kadar erken adet olamam değil mi
Duphaston başlamıştım coraspirin 3 günde bir alıyorum birde progestan alıyordum gün aşırıProgestan içiyormusun canim? Şimdi içtigin her hansi bir ilaç varmı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?