- 20 Kasım 2020
- 645
- 380
- 25
- Konu Sahibi teacherirem
- #1.421
Kullandığın ilaçlar yapiyordur belki lekelenmeyi, doktorunla bi konuş istersen canimDuphaston başlamıştım coraspirin 3 günde bir alıyorum birde progestan alıyordum gün aşırı
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Kullandığın ilaçlar yapiyordur belki lekelenmeyi, doktorunla bi konuş istersen canimDuphaston başlamıştım coraspirin 3 günde bir alıyorum birde progestan alıyordum gün aşırı
Hiç biri lekelenme yapacak ilaç değil duphaston lekelenmeleri bile durduran bir ilaçKullandığın ilaçlar yapiyordur belki lekelenmeyi, doktorunla bi konuş istersen canim
Bilemedimki şimdi canim devam ediyormu hala lekelenme?Hiç biri lekelenme yapacak ilaç değil duphaston lekelenmeleri bile durduran bir ilaç
Yok bir kere dün gece bir de bu sabah geldi çok az o kadar canımBilemedimki şimdi canim devam ediyormu hala lekelenme?
Yerleşme falan ola bilir mi? Ama birşey de var sende igneden once de çatlayan yumurta vardi di mi? Oyle hatirliyorum sonra bir kaçi da buyudu diye igne verdi doktor. Ilk çatlamanin uzerinden kaç gun geçti acaba?Ya kızlar benim çok ağrım var bildiğiniz adet ağrısı bulantısı hepsini çekiyorum Benim normal adetime iki gün kaldı ama iğnenin de 8.günü dün geceden itibaren lekelenme oluyor arada bu kadar erken adet olamam değil mi
Doktorum bekle tutunma lekelenmesi olabilir dedi haftasonu full dinlen dedi dün akşam temizlik yaptım ondan sonra gelmişti lavaboya gidince fark ettimBilemedimki şimdi canim devam ediyormu hala lekelenme?
Evet canım şimdi onlar biri 28 Aralık biri de 31 Aralık'ta oldu.Ama son 3 yumurtanin biri 6 Ocakta gece 7 Ocakta iğne 9 ocaktada ikisi çatladı bu ay ben tam bir Arap saçı 3 gün sağ tarafta çok kötü ağrı şimdi de solda ağrı var rahimde ağrı oluyor ani olarak girip çıkan o kadarYerleşme falan ola bilir mi? Ama birşey de var sende igneden once de çatlayan yumurta vardi di mi? Oyle hatirliyorum sonra bir kaçi da buyudu diye igne verdi doktor. Ilk çatlamanin uzerinden kaç gun geçti acaba?
Yumurtalik şok geçirmişdir bu ay kesin test yapsan aslinda zaten igne etkisinden çikar ama aralik ayindakilar tutmuşsa o zaman baya baya koyu çikar. Bir fikir olur en azindanEvet canım şimdi onlar biri 28 Aralık biri de 31 Aralık'ta oldu.Ama son 3 yumurtanin biri 6 Ocakta gece 7 Ocakta iğne 9 ocaktada ikisi çatladı bu ay ben tam bir Arap saçı 3 gün sağ tarafta çok kötü ağrı şimdi de solda ağrı var rahimde ağrı oluyor ani olarak girip çıkan o kadar
Test yaptım ama iğne etkisi karışıyor birbirineYumurtalik şok geçirmişdir bu ay kesin test yapsan aslinda zaten igne etkisinden çikar ama aralik ayindakilar tutmuşsa o zaman baya baya koyu çikar. Bir fikir olur en azindan
Kesinlikle vücut kafayı yedi sürekli Yumurtlama sürecine girmektenYumurtalik şok geçirmişdir bu ay kesin test yapsan aslinda zaten igne etkisinden çikar ama aralik ayindakilar tutmuşsa o zaman baya baya koyu çikar. Bir fikir olur en azindan
Igne etkisi geçiyor. Bir de 4 gun sonra yaparsin. Yerleşme kani ola bilir. Bence oyledir umutlandirmak gibi olmasinKesinlikle vücut kafayı yedi sürekli Yumurtlama sürecine girmekten
Aynen çarşamba kan verim direk diyorum o zaman ak mı kara mı belli olurIgne etkisi geçiyor. Bir de 4 gun sonra yaparsin. Yerleşme kani ola bilir. Bence oyledir umutlandirmak gibi olmasin
Evet bence de. Hayirlisi canim. Benim de dufaston biteli 8ci gunum tik yok. Dilalti ateş sadece 2 gun yuksek oldu. Simdi yine az. Adet belirtilerim var. Bekliyorum bakalim adet olsam da başlasam artik tedaviyeAynen çarşamba kan verim direk diyorum o zaman ak mı kara mı belli olur
Men dufastondan 2 maksimum 3 gün sonra xestelenirdim, sende cox keçibe elebil , test elememisen heç?Evet bence de. Hayirlisi canim. Benim de dufaston biteli 8ci gunum tik yok. Dilalti ateş sadece 2 gun yuksek oldu. Simdi yine az. Adet belirtilerim var. Bekliyorum bakalim adet olsam da başlasam artik tedaviye
Keçen ay 16si xestelendim. Sabahi gozlurem. Hem bezen olub mende derman bitiminden 1 hefteden çox kecende aybaşi olmuşam . Ama ağ axintim var dunen vapwe cox oldu. Dedim goresen ovulyasiya olarmi. Ama mamagil gelmişdi gec getdiler yorgunuydum heç demedimde yoldaşima deneyek falan. Aybasi olmasam 1ci gun ederemMen dufastondan 2 maksimum 3 gün sonra xestelenirdim, sende cox keçibe elebil , test elememisen heç?
Inshallah can, mwnde normal aybasi vaxti yoxdu ona gore derman qutaran kimi xestelenirdim, normal aybasi vaxtin varsa kecmeyin gozle inshallah kecer bebish xeberin verersen bize burdanKeçen ay 16si xestelendim. Sabahi gozlurem. Hem bezen olub mende derman bitiminden 1 hefteden çox kecende aybaşi olmuşam . Ama ağ axintim var dunen vapwe cox oldu. Dedim goresen ovulyasiya olarmi. Ama mamagil gelmişdi gec getdiler yorgunuydum heç demedimde yoldaşima
Menim de yoxdu ama aybawinin 16ci gununnen başladim dufastonu ona gore yeqin 30 gun tamamlananda aybasi olaram deye dusunurem. Sende necedi veziyyet? Qan analizin tekrarladin? Elametlerin nelerdi?Inshallah can, mwnde normal aybasi vaxti yoxdu ona gore derman qutaran kimi xestelenirdim, normal aybasi vaxtin varsa kecmeyin gozle inshallah kecer bebish xeberin verersen bize burdan
Xq hele vermemishem evde test eliyirem tundleshir shukurbashqa analizler verdim testesteron progesteron falan hamisi artiq eksik cixdi tez mualiceye basladiq dusuk onleyiciMenim de yoxdu ama aybawinin 16ci gununnen başladim dufastonu ona gore yeqin 30 gun tamamlananda aybasi olaram deye dusunurem. Sende necedi veziyyet? Qan analizin tekrarladin? Elametlerin nelerdi?
Ya senin bebişini sevsinler ya inşallah darısı bizim başımıza ya ben bol bol dinleniyorum doktorum öyle söyledi şu anda gelen giden yok Allah'tan ama hep tetikteyim bakalım inşallah tutunma lekelenmesidirBugun elemisdim bu testi sizede qismet olsun inshallah tezlikle