- 20 Kasım 2020
- 645
- 380
- 53
- 25
- Konu Sahibi teacherirem
-
- #1.181
Aynen canim bende o kadar yapmışımdır , ben kan testinede para dökmicem , 15 gün sonra bi tane test yapicam varsa çıkıcak yoktursada bidaha yapmicamCanım ben artık bir daha ki ay 10 günden itibaren 2-3 günde bir kan vererek takip edicem tam 15 tane idrar testi yaptım parama yazık valla en iyisi kan vererek takip etmek
Adet oldumAynen canim bende o kadar yapmışımdır , ben kan testinede para dökmicem , 15 gün sonra bi tane test yapicam varsa çıkıcak yoktursada bidaha yapmicam
Hayırlısı bende bekliyorum bakalımAdet oldum
Şimdi adetin bitene kadar iyice üzül sonra yeniden umutla yeni aya başla bakalımAdet oldum
İnşallah negatif olmadan koyulaşır canim yenidenYarın sabah erken gebelik testim var onu yapicam ondan sonra adetimi beklicem artık
Aynen her ay yeni bi umut bekliyelim bakalım nolucakŞimdi adetin bitene kadar iyice üzül sonra yeniden umutla yeni aya başla bakalım
Yok kuzum hamile olduğumu hiç sanmıyorum bakalım bekliyorum cuma günü adet günüm benim çarşamba tekrar kan vericemİnşallah negatif olmadan koyulaşır canim yeniden
İnşallah güzel sonuçlar alırsın canim, birimiz de güzel haber verelim ya, senin femarayla kaçıncı denemendi canim?Yok kuzum hamile olduğumu hiç sanmıyorum bakalım bekliyorum cuma günü adet günüm benim çarşamba tekrar kan vericem
Iyiyim tesekkur ederim. Sen nasilsin? Demin okudum negatif çikmiş kan. Senin için daha erkendi zaten. Hayirlisi InsaAllah pozitife doner. Yarin gidicem InsaAllah. Adet de olmadim daha. Test de yapmadim. Eşim yine de akşam bir test alacak. Doktora gitmeden omce son kez yapicam. Çikacagini hiç dusunmuyorum ama yine de aon kez bakayimB Buyuk_umutlar canım nasılsın iyimisin doktora gittin mi gidecektin
3 bir kere kimyasal oldu bakalımİnşallah güzel sonuçlar alırsın canim, birimiz de güzel haber verelim ya, senin femarayla kaçıncı denemendi canim?
Ay çok heyecanlandım inşallah pozitif görürsünIyiyim tesekkur ederim. Sen nasilsin? Demin okudum negatif çikmiş kan. Senin için daha erkendi zaten. Hayirlisi InsaAllah pozitife doner. Yarin gidicem InsaAllah. Adet de olmadim daha. Test de yapmadim. Eşim yine de akşam bir test alacak. Doktora gitmeden omce son kez yapicam. Çikacagini hiç dusunmuyorum ama yine de aon kez bakayim
Kaçıncı günün benim 13 günümIyiyim tesekkur ederim. Sen nasilsin? Demin okudum negatif çikmiş kan. Senin için daha erkendi zaten. Hayirlisi InsaAllah pozitife doner. Yarin gidicem InsaAllah. Adet de olmadim daha. Test de yapmadim. Eşim yine de akşam bir test alacak. Doktora gitmeden omce son kez yapicam. Çikacagini hiç dusunmuyorum ama yine de aon kez bakayim
Iğneyle bir 16. Çiksa cumartesi normal çikardi. Her zamanki silik çizgidendi. One step çok çok silikdi. O yuzden umudu kesdimKaçıncı günün benim 13 günüm
InsaAllah. Sonucu bildiririm. Ben ultrasonda çatlamayi gordum. Çatladikdan 14 gun sonra adet olunuyorsa dün olmam gerekirdi. En geç bugun ya yarin olurum her haldeAy çok heyecanlandım inşallah pozitif görürsün
Bende iğnenin 17 günü oluyorum canımIğneyle bir 16. Çiksa cumartesi normal çikardi. Her zamanki silik çizgidendi. One step çok çok silikdi. O yuzden umudu kesdim
Benim de umudum yok ama işte umut fakirin ekmeğiBende iğnenin 17 günü oluyorum canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?