Men hamile qalanda gedib suni mayalanma merkeziyle danismisdiq. Bahceciye getmişdik. Hele senede qol cekdik geldik razilaşdiqki ilk aybasidan gedecik. Serdar celikdi eden. Menle o qeder xoš danisdiki. Dedi senin hecbir problemin yoxdu. Bizim 5 il sonra usagimiz oldu. Onu da ozumuz dedik gencik gedek gezek kef edek. Anam atam hergun deyirdiki neve yoxdu? Dedim istemirik. Deyir o 5 ili kef eledik. Sonra da usagimiz oldu. atam hele de elebilirki bizim 5 il usagimiz olmuyub suni mayalanmayla olub. Halbuki ozmuz istemedik. kef edin heyatinizi yaşiyin deyir. Yanvarin 12si yanina getmisdim. Uzide de baxdiki follikullarin yaxsidi falan. Yanvarin 26si hamile oldugumu oyrendim. Hem de ekiz. Tesaduf deyile heçne. 19 ay sonra imenna hemen ay tesaduf deyil. Beynim hecvaxt o aydaki kimi rahat olmamisdi. Yoldasima dedimki mamangile denen qorunuruq kist var deye hekim 2 ay icaze vermir falan. Dedi deyecem mende sorun cixib. Yumurtani dolleye bilmir sperm mualice aliram. Elede hec dile getirmezler
dedi ele deyecem. Deyir belke ele mendedi sorun. Belke dogurdanda dolleye bilmir. Niye ozune goturursen. Siqaret cekirem, xolesterolum yuksek, stresli iwde calisiram. Hamsi sperme pis tesir edir. 90 faiz menle baglidi ailem de bunu bilmelidi. Dedim ele demezsen ama dedi deyecem. Yoldasima dememisem ama mamamla anasi danisanda deyirki gelincun narahatam. Olmur usagi. Mennen bilir hami. Neyse baci gorek basimiza ne gelir. Eslinde burdakilarla tanis olmaq eyni seyleri yasamaq adama teselli olur. Bilirki eyni yolda yoldaşlarin var beraber mucadele edirsen. Musbet netice alanlari gorende coox sevinirem hem onun adina hem de menimcun de umid yaranir. Ama axtaris cox edirem pis tesir edir deye cixacam