- 5 Kasım 2017
- 1.799
- 922
- 39
- Konu Sahibi teacherirem
- #1.201
12 günde negatif olup sonra kanda pozitif gören yoktur sanırım değil mi kızlar
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bir arkadaşda 13gun idrar negatifdi. 14cu gunden silik çikmaya başlamişdi. Adet olana kadar umut vardir ama yine de ihtimallari hep 50/50 dusunmek gerekir. Eşim test alicak. 2 saat sonra yaparim artik12 günde negatif olup sonra kanda pozitif gören yoktur sanırım değil mi kızlar
Test yaptim hayalet çizgi çikti. Yok demekki12 günde negatif olup sonra kanda pozitif gören yoktur sanırım değil mi kızlar
At bizde bakalımTest yaptim hayalet çizgi çikti. Yok demekki
Benim hiç negatif göremedim neredeyse kuzum yaBir arkadaşda 13gun idrar negatifdi. 14cu gunden silik çikmaya başlamişdi. Adet olana kadar umut vardir ama yine de ihtimallari hep 50/50 dusunmek gerekir. Eşim test alicak. 2 saat sonra yaparim artik
Ya test yap ya kan ver belli olur zatenKızlar sonuçlarının ne oldu bende 27 de catlatmq iğnesi vurun buğu 17. Günüm beklemedeyim Hala
Kokuyorum sonuç yine negatif olur diye regl 16 18 aralik ta o zamana kadar bekleyeceğim kist oluşun ada geciktiriyor ondan beklemedeyimYa test yap ya kan ver belli olur zaten
Kaçıncı tedavin canım femara mı klomen miKokuyorum sonuç yine negatif olur diye regl 16 18 aralik ta o zamana kadar bekleyeceğim kist oluşun ada geciktiriyor ondan beklemedeyim
Canım benimkilerle karşılaştırma yapicam da benimkiler de hala silik çünküTest yaptim hayalet çizgi çikti. Yok demekki
Letu kullandım bu defa öncesi klomendi sonuç alamadım doktorumu değiştirdim şimdiki doktorum letu verdiKaçıncı tedavin canım femara mı klomen mi
Bende femara kullanıyorum bende de klomen sıfır yanıtLetu kullandım bu defa öncesi klomendi sonuç alamadım doktorumu değiştirdim şimdiki doktorum letu verdi
Klomen yumurta çok oluşturuyor ama sonuç alınmıyor letu az yumurta oluşturuyor daha sağlıklı olduğunu söyledi doktorumBende femara kullanıyorum bende de klomen sıfır yanıt
Doktora gittim. Tuplerime bakilacak. Eşim sperm dna.na baktiracak yarin. Bir de homosistein testi verdim. Daha adet olmadim. Ultrasonda rahmin, yumurtaliklarin çok iyi dedi. Tam olarak genetik yönumlu hastaneye gittim. Eşimin anne babasi amca kizi amca oğlu. Eşimin kardeşlerinde de genetik hastaliklari var. Hatta abisi 19 yaşinda vefat etti. Ablasi zihinsel olarak sorunlu. Dna.da sorun çikarsa tup yaptirin riske atmayin dedi. Bakalim ne olacak. Sende nedir durumlar?Benim hiç negatif göremedim neredeyse kuzum ya
Bugün tekrar Beta vericem bende canım ama hamile değilim Sabah test yaptım yine silik çıktı cuma günü adet günüm bugün felaket bir kasık ağrısı var o kadarDoktora gittim. Tuplerime bakilacak. Eşim sperm dna.na baktiracak yarin. Bir de homosistein testi verdim. Daha adet olmadim. Ultrasonda rahmin, yumurtaliklarin çok iyi dedi. Tam olarak genetik yönumlu hastaneye gittim. Eşimin anne babasi amca kizi amca oğlu. Eşimin kardeşlerinde de genetik hastaliklari var. Hatta abisi 19 yaşinda vefat etti. Ablasi zihinsel olarak sorunlu. Dna.da sorun çikarsa tup yaptirin riske atmayin dedi. Bakalim ne olacak. Sende nedir durumlar?
Hayirlisi canim ne diyelim. InsaAllah Allah çok bekletmez de en kisa zamanda hayirli mujdeli haberlerle sevindirir bizleriBugün tekrar Beta vericem bende canım ama hamile değilim Sabah test yaptım yine silik çıktı cuma günü adet günüm bugün felaket bir kasık ağrısı var o kadar
Amin canım amin inşallah ben Bir kere kimyasalı gördüm o kadar başkada hiç göremedimHayirlisi canim ne diyelim. InsaAllah Allah çok bekletmez de en kisa zamanda hayirli mujdeli haberlerle sevindirir bizleri
Necesen? Bir irelileyişin yoxdu ?Hayirlisi canim ne diyelim. InsaAllah Allah çok bekletmez de en kisa zamanda hayirli mujdeli haberlerle sevindirir bizleri
Shukur yaxsiyam. Yox aybaşini gozleyirem. Elametlerim de yoxdu. Artiq 18ci gundu. Hekime getdim. Yoldasim sperm dna.na baxacaq. Men de boru yoxlayacam. Ele bayaq fitoterapevt elnur eldaroglunun videosuna baxirdim. Bir bitkisel resept deyib belke onu eledim. Aybasi olanda. Sende necedi durumlar? Sen neçenci gunu aybasi oldun?Necesen? Bir irelileyişin yoxdu ?
Test elemirsen bes evde? Mende hardasa 20 günde oldu, ama men dufastonu içirdim dayandırmamışdım onu dayandırdım seheri gün oldum, bugun femaraya başladım yeneShukur yaxsiyam. Yox aybaşini gozleyirem. Elametlerim de yoxdu. Artiq 18ci gundu. Hekime getdim. Yoldasim sperm dna.na baxacaq. Men de boru yoxlayacam. Ele bayaq fitoterapevt elnur eldaroglunun videosuna baxirdim. Bir bitkisel resept deyib belke onu eledim. Aybasi olanda. Sende necedi durumlar? Sen neçenci gunu aybasi oldun?