- 5 Kasım 2017
- 1.799
- 922
- 123
- 39
- Konu Sahibi teacherirem
-
- #1.161
Bende şimdi kan verdim akşam eve giderken alicam benim öğlen yaptığım testlerim çok belirgin sabah ise çok hafif var bende anlamadım en iyisi kan vermek dedim verdimBu ay 4 follikul ovulyasiyaya getdi. 4u de tutmadi. Iynenin 14cu gunu eledim ip kimi nazik xett cixdi. Evelkinnen de az. Elimi uzmek yox ama bosuna umid elemek istemirem. Hekim gorek ne meslehet gorecek. Aybasim gecikmeseydi hech olmasa. Vaxtinda olsun. Aybasi vaxtin keçib?
Hele ümid var mence , ama ele yaxşısı ümid elememekdi olsada surpriz olsun, menim aybaşı vaxtim yoxduki ne vaxt istese onda gelir , men dufaston atirdim xestelenmek üçün, ne vaxt dayandırsam onda xestelenirdim, sabah xq verib sora dayandıracam, ne vaxt başlıyar başlıyarBu ay 4 follikul ovulyasiyaya getdi. 4u de tutmadi. Iynenin 14cu gunu eledim ip kimi nazik xett cixdi. Evelkinnen de az. Elimi uzmek yox ama bosuna umid elemek istemirem. Hekim gorek ne meslehet gorecek. Aybasim gecikmeseydi hech olmasa. Vaxtinda olsun. Aybasi vaxtin keçib?
En iyisini yapmışsın canım, idrar testleri yanıltıyor, sonuç çıkınca haber ver canim, inşallah pozitif çıkarBende şimdi kan verdim akşam eve giderken alicam benim öğlen yaptığım testlerim çok belirgin sabah ise çok hafif var bende anlamadım en iyisi kan vermek dedim verdim
Aynen canım aynen en iyisi kanla takip etmek lazım yoksa sürekli testler adamı deli ediyorEn iyisini yapmışsın canım, idrar testleri yanıltıyor, sonuç çıkınca haber ver canim, inşallah pozitif çıkar
Gebe değilimde işte en azından iğne etkisi geçmiş mi onu merak ediyorum testler sürekli silik çıkmasından bıktım yalancı pozitiflik der geçerim canımEn iyisini yapmışsın canım, idrar testleri yanıltıyor, sonuç çıkınca haber ver canim, inşallah pozitif çıkar
Aynen 20 güne kadar silik çıkardı bendede , hiç çıkmasa yoktur deriz kabul ederiz, yoksa varmı yokmu kendimizi yiyoruzGebe değilimde işte en azından iğne etkisi geçmiş mi onu merak ediyorum testler sürekli silik çıkmasından bıktım yalancı pozitiflik der geçerim canım
Sonucun çıkmadı mı canim?Gebe değilimde işte en azından iğne etkisi geçmiş mi onu merak ediyorum testler sürekli silik çıkmasından bıktım yalancı pozitiflik der geçerim canım
Canım eve giderken alicam sistemlerinde çalışma varmış elden alın dedilerSonucun çıkmadı mı canim?
Bence hamilelik var canim, ama değer henüz küçük 20-30 gibi çıkar benceSürekli böyle çıkması beni yoruyor onun için kan verdim
Yok yavrum ben zannetmiyorum bunlar hep iğnenin etkisiBence hamilelik var canim, ama değer henüz küçük 20-30 gibi çıkar bence
1.20 çıktı canımBence hamilelik var canim, ama değer henüz küçük 20-30 gibi çıkar bence
Yok artıkk1.20 çıktı canım
Adete 7 gün kaldı Perşembe tekrar yaptiricam sonra âdeti beklicemYok artıkk
Adetine bayaa varmış canim o zaman çıkmaması normal, ben az kaldı sandım, o zaman senin testdeki silik cizgi ignenin etkisinden ola bilir, kandan temizlenmiş ama hala idrarda bulunuyor qalibaAdete 7 gün kaldı Perşembe tekrar yaptiricam sonra âdeti beklicem
Aynen idrar çok koyu olunca baya belli oluyor ama sabahları baya açıkAdetine bayaa varmış canim o zaman çıkmaması normal, ben az kaldı sandım, o zaman senin testdeki silik cizgi ignenin etkisinden ola bilir, kandan temizlenmiş ama hala idrarda bulunuyor qaliba
Bunlar artık deneyimlerimAynen idrar çok koyu olunca baya belli oluyor ama sabahları baya açık
Bende bu ay hep gölge gibi çizgiler çıktı, sonradan çıksaydı kuruma cizgisidir derdim ama hepsi 5.6 dakkada falan çıkıyodu, qaliba iğnenin etkisi benden cok gec gidiyorBunlar artık deneyimlerim
Canım ben artık bir daha ki ay 10 günden itibaren 2-3 günde bir kan vererek takip edicem tam 15 tane idrar testi yaptım parama yazık valla en iyisi kan vererek takip etmekBende bu ay hep gölge gibi çizgiler çıktı, sonradan çıksaydı kuruma cizgisidir derdim ama hepsi 5.6 dakkada falan çıkıyodu, qaliba iğnenin etkisi benden cok gec gidiyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?