- 7 Şubat 2021
- 690
- 793
- 33
- Konu Sahibi teacherirem
-
Evet ya sormaHadi bakalım sana demiştim çok erken vermişsin diye âdetine ne kadar var
Hadi bakalım kan ile takip et canım progestan kullanıyorsun muEvet ya sormaadetime 3 gün var. Ignenin etkisi diye epey urkmustum ama doktorum da etki çoktan geçmiştir testi tekrarla deyince bi sevindim
Hemen klasik soruyu soruyorum kaçıncı denemendi nasıl degerlendirme yaptın anlat bakalımEvet ya sormaadetime 3 gün var. Ignenin etkisi diye epey urkmustum ama doktorum da etki çoktan geçmiştir testi tekrarla deyince bi sevindim
Evet doktorum iğneden 3 gün sonra progestan fitil başlattı :)Hadi bakalım kan ile takip et canım progestan kullanıyorsun mu
Bende herkese soruyordumHemen klasik soruyu soruyorum kaçıncı denemendi nasıl degerlendirme yaptın anlat bakalım
Hadi bakalım hayırlısı ile inşallah artışların güzelce devam etsin inşallahBende herkese soruyordumsor kuzum sor :) ilk femara+ovitrelle denememdi. Bana doktorum iğneden 36 saat sonrayı değerlendirmemi söyledi a biz şansa bırakmadık. İğneden önceki gün, iğne günü, ertesi günü, bi ertesi günü daha ve son ertesi günü yani toplam 5 geceyi de değerlendirdik. Sonra gün aşırıya döndük tek bir yumurtam oluşmuştu. Sağ da 21mm :) Allah güldü yüzümüze
Kiminde bitiyor kiminde bitmiyor canim. Şu tüketimine bağlıKızlar merhaba bu iğnenin etkisi 12. Günde bitiyor mu yoksa 14 gün mü
Amiiinnn inşallah canim darısı isteyen herkese inşallahhhhhhHadi bakalım hayırlısı ile inşallah artışların güzelce devam etsin inşallah
Bekleme modundayizKızlar nasılsınız nasıl gidiyor bakalım
Necesen günler nece keçir?Bekleme modundayizsende nasil durumlar?
Aynı 5 gün bekliyorum bakalım pazartesi testlerim gelir diye bekliyorum bakalımBekleme modundayizsende nasil durumlar?
Kaçıncı günün senin canımNecesen günler nece keçir?men bugun test eledim seklini atim bax sence var?
Bugun ignenin 13cu gunuydu canim, bu kuruduktan sonraki hali, ilk 5 dakkada cok hayalet bi cizgiydi, sonradan belirginlesdiKaçıncı günün senin canım
O zaman gün gün takip et koyulasmayi bazen iğne etkisi geç atılıyor vücuttanBugun ignenin 13cu gunuydu canim, bu kuruduktan sonraki hali, ilk 5 dakkada cok hayalet bi cizgiydi, sonradan belirginlesdi
Salamm. Shukur yaxsiyam. Hele iyne qarişiq 8ci gundeyem. Mence gorunur. Ilk deq.lerden çixdisa bir neçe gun de seherler tekrarla. Artim olsa qan ver. InsaAllah var. Çunki silik de olsa gorunur emelliceNecesen günler nece keçir?men bugun test eledim seklini atim bax sence var?
Geri sayim başlasin o zamanAynı 5 gün bekliyorum bakalım pazartesi testlerim gelir diye bekliyorum bakalım
Insallah canim oyle yapicam, 15 gunu beklicektim aslinda, grip oldum ilac kullanmak icin bi bakiyim dedim boyle ciktiO zaman gün gün takip et koyulasmayi bazen iğne etkisi geç atılıyor vücuttan
15 Aralık'ta gorucez bakalım neler olmuş ağrın filan var mıGeri sayim başlasin o zamanhayirlisi canim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?