• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Çatlatma iğnesi

Hemen klasik soruyu soruyorum kaçıncı denemendi nasıl degerlendirme yaptın anlat bakalım 🤣🤣🙈🙈
Bende herkese soruyordum 😅 sor kuzum sor :) ilk femara+ovitrelle denememdi. Bana doktorum iğneden 36 saat sonrayı değerlendirmemi söyledi a biz şansa bırakmadık. İğneden önceki gün, iğne günü, ertesi günü, bi ertesi günü daha ve son ertesi günü 😅 yani toplam 5 geceyi de değerlendirdik. Sonra gün aşırıya döndük 😅 tek bir yumurtam oluşmuştu. Sağ da 21mm :) Allah güldü yüzümüze 😍🥰

Bende herkese soruyordum 😅 sor kuzum sor :) ilk femara+ovitrelle denememdi. Bana doktorum iğneden 36 saat sonrayı değerlendirmemi söyledi a biz şansa bırakmadık. İğneden önceki gün, iğne günü, ertesi günü, bi ertesi günü daha ve son ertesi günü 😅 yani toplam 5 geceyi de değerlendirdik. Sonra gün aşırıya döndük 😅 tek bir yumurtam oluşmuştu. Sağ da 21mm :) Allah güldü yüzümüze 😍🥰
Hadi bakalım hayırlısı ile inşallah artışların güzelce devam etsin inşallah

Eklentiler

• 20211205_120615.jpg
    20211205_120615.jpg
    80,9 KB · Görüntüleme: 40
Necesen günler nece keçir?😄men bugun test eledim seklini atim bax sence var?
Salamm. Shukur yaxsiyam. Hele iyne qarişiq 8ci gundeyem. Mence gorunur. Ilk deq.lerden çixdisa bir neçe gun de seherler tekrarla. Artim olsa qan ver. InsaAllah var. Çunki silik de olsa gorunur emellice

Back