- 5 Kasım 2017
- 1.799
- 922
- 39
- Konu Sahibi teacherirem
Sen benden öncesin haber ver mutlaka test yapmaya başladın mı acabaInsaAllah hayirlisi. Sonucu paylaşiriz. InsaAllah mutlu haberler veririz
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Sen benden öncesin haber ver mutlaka test yapmaya başladın mı acabaInsaAllah hayirlisi. Sonucu paylaşiriz. InsaAllah mutlu haberler veririz
Kızlar arkadaşın 13 gün testi ne diyorsunuz
12si basliycam yapmaya. Ama dayanamiycam galiba. En erken 10 aralik yaparim. Geçen ayki travmadan sonra erken yapma tarafdari değilim açikcasiSen benden öncesin haber ver mutlaka test yapmaya başladın mı acaba
Canım ben kendi isteğimle istedim yazdırdımMerhaba öncelikle hayırlı olsun sağlıkla kucağınıza alırsınız inşAllah size birşey soracam bu catlatma iğnesini bir sorun olmasa bile kendi istegimle vuruyormu doktorlar
Benim ilk gebeligimde 2.8 çıktı gebelik yok dediler ama varmış ihmal etme canimKızlar benim kan testi 2.60 çıktı. 4 gün sonra bidaha yapalım dediler. Arada bi değer dediler
Yumurtlama olmuş ama çatlama olmamış demek diye biliyorum 10 üzeri sağlıklı yumurtlama ve çatlamaEvet gören duyan arkadaşlarim bı yorum yapın bana bugün 21. Gundu progesteron testim de 7 çıktı bir fikriniz var mi
Yumurtlama olmuş ama çatlama olmamış demek diye biliyorum 10 üzeri sağlıklı yumurtlama ve çatlama
Eğer iğne etkisi değilse canım 7 ile de hamile kalabilirsin istisna olabilir diye düşünüyorum inşallah hamilesindirEki Görüntüle 2963292
Bu da testim çatlama olmadıysa buda yalan bir çizgi mi diyorsun
Yok canım kaset testle takip ettim 7. Günden itibaren 11 günden itibaren silik ince bir çizgi çıkmaya başladı ama kan verene kadar içim içimi yiyor şuandaEğer iğne etkisi değilse canım 7 ile de hamile kalabilirsin istisna olabilir diye düşünüyorum inşallah hamilesindir
Hayir 3 uzeri çatlama demek. Ben hamileyken bile 1.2di progesteron degerimYumurtlama olmuş ama çatlama olmamış demek diye biliyorum 10 üzeri sağlıklı yumurtlama ve çatlama
Canım seni ümitlendirmek istemem ama bu sayfada 1.2 değerle de hamile kalan var. 7 de sağlıklı bir yumurtlama olmuş inşallah tutunmuştur bebiş kan vermeyi düşünmüyor musun dahaYok canım kaset testle takip ettim 7. Günden itibaren 11 günden itibaren silik ince bir çizgi çıkmaya başladı ama kan verene kadar içim içimi yiyor şuanda
Bana doktor 5 ve altı yumurtlama olmamış demek demişti ama senim dediğin değerle hamile kalan olduğunu da belirtmiştiHayir 3 uzeri çatlama demek. Ben hamileyken bile 1.2di progesteron degerim
Evet cancazim doktorun test yap dediği gün yarın oluyor bugün 7 değeri öğrenince yarını nasıl beklerim bilemedim hiç umudum yoktu 4 senedir tedavi görüyorum ve bu ay tek seferlik birlikteelik oldu umutsuzdum yani biranda yapınca testi hiç erken gebelikte böyle bir çizgi çıkmamıştıCanım seni ümitlendirmek istemem ama bu sayfada 1.2 değerle de hamile kalan var. 7 de sağlıklı bir yumurtlama olmuş inşallah tutunmuştur bebiş kan vermeyi düşünmüyor musun daha
Gercekten mi ismin kadar güzelsin şuan seni gidi büyük umutlarHayir 3 uzeri çatlama demek. Ben hamileyken bile 1.2di progesteron degerim
Birliktelik hangi gün olmuştu iğne günü mü kaç yumurta vardıEvet cancazim doktorun test yap dediği gün yarın oluyor bugün 7 değeri öğrenince yarını nasıl beklerim bilemedim hiç umudum yoktu 4 senedir tedavi görüyorum ve bu ay tek seferlik birlikteelik oldu umutsuzdum yani biranda yapınca testi hiç erken gebelikte böyle bir çizgi çıkmamıştı
Gonalf kullanıyorum sağ tarafta tek yumurtam gelişti çatlatma günü doktorun verdiği saatte oldu sadece cancazimBirliktelik hangi gün olmuştu iğne günü mü kaç yumurta vardı
Hadi hayırlısı güzel haberlerini bekliyoruz yarınGonalf kullanıyorum sağ tarafta tek yumurtam gelişti çatlatma günü doktorun verdiği saatte oldu sadece cancazim