- 8 Ocak 2020
- 3.847
- 3.427
- 83
- Konu Sahibi teacherirem
-
Ay çok tesekkurler)) hem bir arkadaşim şu an hamile progesteron degeri 9. Yani ben kitaplarda da 3 ve uzeri okumuşdum. Benim 1.2 olunca kuçuk çapli şok yaşamişdjmGercekten miismin kadar güzelsin şuan seni gidi büyük umutlar
YaaAy çok tesekkurler)) hem bir arkadaşim şu an hamile progesteron degeri 9. Yani ben kitaplarda da 3 ve uzeri okumuşdum. Benim 1.2 olunca kuçuk çapli şok yaşamişdjm
Allahim nasip etsin de güzel haberleri yazayımHadi hayırlısı güzel haberlerini bekliyoruz yarın
Benimde bugün 11nci günüm canım bended3 böyle silik çıktı kan verdim 2.60 çıktı. Arada bir değer dediler
İnşallah canım ya. 4 gün daha bekleyecez şimdi ofBenim ilk gebeligimde 2.8 çıktı gebelik yok dediler ama varmış ihmal etme canim
Amin canim. Kimseyi çaresiz birakmasin. Yeni yila hayirli bebek mujdeleriyle girelim InsaAllahYaakanki halini dusunebiliyorum Allah'ım bundan sonra çaresiz hissettirmesi inşallah
Senin değerin yükselebilir çok erken vermişsin canımBenimde bugün 11nci günüm canım bended3 böyle silik çıktı kan verdim 2.60 çıktı. Arada bir değer dediler
Ya sorma o beklemek yokmuİnşallah canım ya. 4 gün daha bekleyecez şimdi of
Allah'ım nasip etsinAmin canim. Kimseyi çaresiz birakmasin. Yeni yila hayirli bebek mujdeleriyle girelim InsaAllah
Insallah canım. 2 gün sonra durabilirsem eğer 4 güne kadar beklemeye calisicam ama kendime de güvenemiyorumSenin değerin yükselebilir çok erken vermişsin canım
Aynen canım ya geçen ay beni de perişan etmişti ama bende bu ay12si basliycam yapmaya. Ama dayanamiycam galiba. En erken 10 aralik yaparim. Geçen ayki travmadan sonra erken yapma tarafdari değilim açikcasi
Iyi fikirAynen canım ya geçen ay beni de perişan etmişti ama bende bu ayteacherirem gibi yapicam 15 tane gebelik testi aldım geldikten sonra onları yapicam her güne bakicam ne zaman negatife dönerse ondan sonra beklicem artık 15 aralığa kadar
İğnenin etkisi çoktan geçmiştir diye düşünüyorum bende böyle öğrenmiştim kan testi ver benceKizlar bide direk ben yazayım dedim iğne günü u saymazsak 13. Gundeyim heraldeerken gebelik testi böyle çıktı 21. Gün progesteron test i de 7 çıktı bu değerle gebe kalinir mi fikriniz var mı bu değer çok mu düşükEki Görüntüle 2963290
Bekle bakalım adet olana kadar ümit vardır geç döllenme olmuştur belki ama tavsiyem normal kaset test yap çünkü bunlar yalancı pozitif çok çıkarıyorKizlar değer 1.20 çıktı negatif yine sabah yine erken gebelik yaptım onda da çift çizgi çıktı ama kan negatif yine yok anlaşılan
Kaset testte de pozitif görünüyor ki çok ilginç bugün bı erken test daha yaptım mesela kaset testte 1 gün önce bile çift görünüyordu bugün 15. Gün şuan için adet belirtim yok olursa da doktorumla görüştüm hsg çekip bakalım olmasını bekliyordum dediBekle bakalım adet olana kadar ümit vardır geç döllenme olmuştur belki ama tavsiyem normal kaset test yap çünkü bunlar yalancı pozitif çok çıkarıyor
İnşallh canım çok çok yeni belli ki devam et kan testlerine yada kadet testler al koyulaşmayı takip etKızlar ben galiba hamileyyiiiimmmmmdün kan değerim 2.6 çıkmıştı bugün akşam şiddetli karın batması ve bel ağrısından gittiğim acilde kan değerim 5.37 çıktı
Pazartesi günü bir kez daha vericem :) evdeki kaset testlere de devamİnşallh canım çok çok yeni belli ki devam et kan testlerine yada kadet testler al koyulaşmayı takip et
Hadi bakalım sana demiştim çok erken vermişsin diye âdetine ne kadar varKızlar ben galiba hamileyyiiiimmmmmdün kan değerim 2.6 çıkmıştı bugün akşam şiddetli karın batması ve bel ağrısından gittiğim acilde kan değerim 5.37 çıktı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?