- 5 Kasım 2017
- 1.799
- 922
- 39
- Konu Sahibi teacherirem
Ama siz gebesiniz neden tekrar kan vermedindarısı bana bende beklıyorum degerım ıgnenın 12.günü 24 cıktı 14.günü 14.52 düşmüştü. bugun iğnenın 18.güün adet bekliyorum bende
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ama siz gebesiniz neden tekrar kan vermedindarısı bana bende beklıyorum degerım ıgnenın 12.günü 24 cıktı 14.günü 14.52 düşmüştü. bugun iğnenın 18.güün adet bekliyorum bende
canım deger dustu ya reg beklıyorum bu hafta olsanda olmasanda kan ver dedı doktorum.Ama siz gebesiniz neden tekrar kan vermedin
12 gün olan değer iğne etkisine de bağlı yükselmiş olabilir canım belki de 14 gün ki değerin gerçek değerdir hemen kimyasala yorma iki günde bir kan ver değer iki katına kadar yükseliyorsa sıkıntı yokcanım deger dustu ya reg beklıyorum bu hafta olsanda olmasanda kan ver dedı doktorum.
Ben senin yerinde olsam gider hemen kan verirdim kimyasal olsaydı 18 gün olmuş adet olmaya başlamış olman lazımdı canım bende geçen ay kimyasal oldum gebelik testinde öğrendikten iki gün sonra kanamam başladı ben çok ateslenmistim çünkü gece ondan dolayıcanım deger dustu ya reg beklıyorum bu hafta olsanda olmasanda kan ver dedı doktorum.
burdan bır ıkı kısı daha aynısını soyledı ınsllaahh öyledir. hayırlısıyla olmuştur.12 gün olan değer iğne etkisine de bağlı yükselmiş olabilir canım belki de 14 gün ki değerin gerçek değerdir hemen kimyasala yorma iki günde bir kan ver değer iki katına kadar yükseliyorsa sıkıntı yok
Canım sen iki günde bir takibini yaptır bunu doktorununda söylemesi lazımdı aslındaburdan bır ıkı kısı daha aynısını soyledı ınsllaahh öyledir. hayırlısıyla olmuştur.
ben yarın kan vereyım en ıyısı zaten kımyasal olabilir dedı dıye doktor aşırı modum düştü
bende haftasonu regl bekledım gelmedı . sanırım umudum cok kırıldı yoksa ellı kere gıderım kana.Ben senin yerinde olsam gider hemen kan verirdim kimyasal olsaydı 18 gün olmuş adet olmaya başlamış olman lazımdı canım bende geçen ay kimyasal oldum gebelik testinde öğrendikten iki gün sonra kanamam başladı ben çok ateslenmistim çünkü gece ondan dolayı
doktorum sey dedı ılk degerden dusmus kımyasal gebelık muhtemelen haftaya regl olman lazım deıd bu hafta ıcın ama regl bıle olsan kandan baktır dedıCanım sen iki günde bir takibini yaptır bunu doktorununda söylemesi lazımdı aslında
Umudunu kırma canım sıfırı görmediğim sürecebende haftasonu regl bekledım gelmedı . sanırım umudum cok kırıldı yoksa ellı kere gıderım kana.
ama en ıyısı baktırayım ben ya varsada yoksada zaten cuma cok uzuldum daha ne kadar uzulebılırım.
4kasım gece 9da catlatma ıgnesı oldum ben 6kasım saabah asılama
Sağol canım benim sen kimyasal da göğüs ağrısı yaşadın mı hatırlıyor musunUmudunu kırma canım sıfırı görmediğim sürece
Evet canım ama ağrılarım çok vardı benim karın ağrısı ve bel ağrısı sonrada zaten covid gibi hasta oldum ama covid değildimSağol canım benim sen kimyasal da göğüs ağrısı yaşadın mı hatırlıyor musun
Benimde fena ya.goguslerim kopacak. Gibi. Üzerine yatamıyorumEvet canım ama ağrılarım çok vardı benim karın ağrısı ve bel ağrısı sonrada zaten covid gibi hasta oldum ama covid değildim
Yarin cikacak cnmnaptın cnm ne sonuç aldın ben 12. günde 3.4 çıktı
Cnm birsey soracam igneden sonra 14.gun adet olunur diyorsunuz ya ama benim adet tarihim 27 si nasil olcak o is. Yani bugun 14. Gunum igneden sonraki.Evet canım ama ağrılarım çok vardı benim karın ağrısı ve bel ağrısı sonrada zaten covid gibi hasta oldum ama covid değildim
canım bugün normal şartlarda regl olman lazımdı ama inşallah olmazsın yumurta çatladıktan sonra regl 14 günde geliyo yaCnm birsey soracam igneden sonra 14.gun adet olunur diyorsunuz ya ama benim adet tarihim 27 si nasil olcak o is. Yani bugun 14. Gunum igneden sonraki.
Canım ben iğnenin 17 günü adet olurdum yani âdetin 30 günü ama benim de bu ay 4 gün gecikmeli olduCnm birsey soracam igneden sonra 14.gun adet olunur diyorsunuz ya ama benim adet tarihim 27 si nasil olcak o is. Yani bugun 14. Gunum igneden sonraki.
Benimde 17 güne kadar hep pozitif çıktı idrar testi ama kan negatifti bu ay 4 gün gecikmeli adet oldum şimdi 3 günü femaraya başladım tekrar bakalım bu ay beni neler bekliyor görücem Perşembe günü kontrol varBende normal ters yaptım evde idrar tertemiz negatif, bi hasta olsaydım yolumuza bakardık çatlatma iğnesi den sonra 18gun bugün
İdrar testleri de yanıltıyor ya hadi inşallah bu ay pozitif olur canım benim,bende sanırım tekrar deneyeceğim aşılamaBenimde 17 güne kadar hep pozitif çıktı idrar testi ama kan negatifti bu ay 4 gün gecikmeli adet oldum şimdi 3 günü femaraya başladım tekrar bakalım bu ay beni neler bekliyor görücem Perşembe günü kontrol var