• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Çatlatma iğnesi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Benimde bugün 11. Günü iğnenin arada hafif mide bulantısı tansiyon düşüklüğü oluyor kasık ağrısı yok deneck kadar az ve göğüslerimde hiç birşey yok. Duphaston kullanıyorum belki ondan mide bulantısı tansiyon düşüklüğü oluyordur.
Hakkımızda hayırlısı olsun 🙏🏻

Olsa çıkardı heralde erken gebelik testi ilişkiden 7-8 gün sonra çıkıyormşya. Ama adetine daha varsa bellide olmaz yani.
Bencede çıkardı canım adetime 4 gün kaldı bakalım bu ay olmazsa bi dahaki aya c life diye macun getirtmiştim ona başlıycam ibşallah bakalım nasip biz elimizden geleni yapalım gerisi Allah'a kalmış

Bende klomen ve çatlatma iğnesi kullandım bugün iğnenin 11.günü test yapmadım daha ama bende hiç ağrı filan yok okuyorum burdan herkes bi ağrı bi belirti yok bende okudukça daha umutsuzlaştım 😔😔
Bende de hiç tık yok canım olmadı sanırım bu ay neyse bi dahaki aya yeni umutlar artık 😊

Dün sabah yaptım canım 15.gündü erken gebelik testi yaptım negatif.. Olsa çıkardı sanırım ama ilaçların etkisi sanırım aşırı sinirliyim ya sende varmı öyle bişi
Keşke olsaydı kan verdin mi yada bi daha yap bence
Arada oluyo bendede

Arkadaşlar ben bi şey sorucam bilgi verirseniz çok sevinirim 🙏🏻🌺
Ben çatlatma iğnesi olmadan önce ovülasyon testi kullanıyordum onun etkisinden dolayı koyu çıkınca bıraktım
Bugün iğnemin 13.günü saydım şimdi tekrar ovülasyon testine başlasam olur mu acaba ?

5 aylık evliyim ben Adet düzensizliği için gitmiştim doktora bi kaç sorun çıkınca doktor çocuk istiyorsan tedavi başlayım dedi öyle oldu istemem
Aa sen daha yenisin iyi olmuş iyi doktora denk gelmişsin ben doktor ihmalliği yüzünden 3 senemi kaybettim

Arkadaşlar ben bi şey sorucam bilgi verirseniz çok sevinirim 🙏🏻🌺
Ben çatlatma iğnesi olmadan önce ovülasyon testi kullanıyordum onun etkisinden dolayı koyu çıkınca bıraktım
Bugün iğnemin 13.günü saydım şimdi tekrar ovülasyon testine başlasam olur mu acaba ?
Anlıyamadım tekrar niçin ovülasyon testine başlıyorsun adet gününe az kalmış zaten. Gebelik testi al bence ☺

Back
X