• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Çatlatma iğnesi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Kızlar bendede bembeyaz bi akıntı var koyu kıvamlı arada bir geliyor ama baya koyu. Belim çok ağrıyordu ama artık eskisi gibi değil tam dedim belirtiler var gibi ama kayboldu karnımda aşırı gaz var dün bi ağrı girdi neye uğradığımı şaşırdım ama böyle belim karnım hala garip, göğüslerde hiçbirşey yok adettede olmaz zaten.. 14 aralık bat inşallah allah hepimize nasip etsin valla beklemekten yorulduk😭
Herkeste bir belirti var CAnım ama inşallah sonu iyi olur benimde 15 bat sabredip 1 hafta daha bekleyelim bakalım

Kızlar bendede bembeyaz bi akıntı var koyu kıvamlı arada bir geliyor ama baya koyu. Belim çok ağrıyordu ama artık eskisi gibi değil tam dedim belirtiler var gibi ama kayboldu karnımda aşırı gaz var dün bi ağrı girdi neye uğradığımı şaşırdım ama böyle belim karnım hala garip, göğüslerde hiçbirşey yok adettede olmaz zaten.. 14 aralık bat inşallah allah hepimize nasip etsin valla beklemekten yorulduk😭
Hemen hemen aynı belirtilerimiz hepimizin canım rabbim hayr etsin sonumuzu beklemek çok zor geçmiyo günler
Sen test yaptınmı hiç

Hemen hemen aynı belirtilerimiz hepimizin canım rabbim hayr etsin sonumuzu beklemek çok zor geçmiyo günler
Sen test yaptınmı hiç
Yok canım valla takatim kalmadı o negatifi görmeye artık. Geçerse eğer yapıcam ama ne biliyim artık umut etmekte istemiyorum kendimi hep burda yorumları okurken buluyorum 🙄

Yok canım valla takatim kalmadı o negatifi görmeye artık. Geçerse eğer yapıcam ama ne biliyim artık umut etmekte istemiyorum kendimi hep burda yorumları okurken buluyorum 🙄
Aynen öyle düşünmicem takmıcam diyorum çıkıyorum sonra kendimi bişeyler araştırken okurken buluyorum kafayı sıyırmazsak iyi 😂

Kızlar bende az önce test yaptım çok açık bi çizgi var biraz ümitlendim açıkcası ama allah bilir tabi 🤔 bidahada yapmim diyorum adetimi beklerim 5 gün var 🙏

5CF9CCB1-E747-43B6-8CD9-8EB10B4E68C4.webp

Eklentiler

• 70AC1358-00F6-4BF0-90D4-17CEE2483E4D.webp
    70AC1358-00F6-4BF0-90D4-17CEE2483E4D.webp
    19,3 KB · Görüntüleme: 32
CAnım erken gebelik testimi belli oluyor yA 😍şimdi hemen heyecanlandırmakta istemem ama bi kan testi yaptır derim
Evet erken gebelik testi aldım beş dakka sonra belirdi hafif çizgi öbürlerinden almak istemedim hemen varsa bile belli olmaz diye inşallah doğrudur ya ümitlendim görür görmez inşallah kursağımda kalmaz🤗 bakalım beş günüm var beklicem adetimi 🙏 seninkide böylemiydi dün yaptığın

Evet erken gebelik testi aldım beş dakka sonra belirdi hafif çizgi öbürlerinden almak istemedim hemen varsa bile belli olmaz diye inşallah doğrudur ya ümitlendim görür görmez inşallah kursağımda kalmaz🤗 bakalım beş günüm var beklicem adetimi 🙏 seninkide böylemiydi dün yaptığın
Evet kuzum ya benimde böyle çok çok silikti hatta burayada bikere atmıştım çok çok silik bende öyle ümitlenmek istemedim ama bi yandan acaba mı dedim inşallah bebiş vardır yA😇😍

Evet kuzum ya benimde böyle çok çok silikti hatta burayada bikere atmıştım çok çok silik bende öyle ümitlenmek istemedim ama bi yandan acaba mı dedim inşallah bebiş vardır yA😇😍
İnşallaj vardır canım rabbim hayırlısından versin tattırsın bizlerede o duyguyu❤️ Evet belli olur pazartesi ayın 15 i oluyo dimi adet tarihimiz yani bende o günü beklicem canım gün de geçmiyo valla ne zor şeymiş beklemek sonu güzel olsunda beklemesi bile tatlı☺️😍

Back
X