- 20 Aralık 2019
- 3.332
- En iyi cevaplar
- 1
- 2.546
- 83
- 24
- Konu Sahibi I LoVe You
-
Ben 12. Gün yaptığımda pozitif Di 14. Gün negatif ama ilk önce negatif olup sonra pozitif olan çok kişi gördümKızlar merhababen iğneden sonraki 12. Gündeyim dün de bugün de idrar testi direkt negatif çıktı. Hamile olanlar silikte olsa kaçıncı gün 2. Çizgiyi görmeye başladınız. Bu arada 3 gün sonra da adet günüm olacak
Bizler de gerçek pozitifleri görürüz inşallah en yakın zamandaBen 12. Gün yaptığımda pozitif Di 14. Gün negatif ama ilk önce negatif olup sonra pozitif olan çok kişi gördüm
Amin inş sizin ilk iğnenizmiydiBizler de gerçek pozitifleri görürüz inşallah en yakın zamanda
2 ay önce klomen ve çatlatma iğnesi kullanmıştım olmadı bu sefer de femara ve çatlatma iğnesi oldum bakalım bekliyorum. Bu ikinci çatlatma iğnesi yani. Bu sefer çok umutlandım ama silik çizgi bile göremiyorum. Kendime de söz verdim bu sefer artık kan vermicem diye. Çünkü benim neredeyse 2 yıl oldu korunmadan deneyeli çok yıprandımAmin inş sizin ilk iğnenizmiydi
EVET ILK CATLATMA IGNEM BN 23 DE YAPTIM POZITIF 27 YAPTIM POZITIF AKSAM YAPTIM 29 POZITIF 30 BU SABAH POZITIF 27 DE KAN TAHLILI 41 CIKTIKızlar merhababen iğneden sonraki 12. Gündeyim dün de bugün de idrar testi direkt negatif çıktı. Hamile olanlar silikte olsa kaçıncı gün 2. Çizgiyi görmeye başladınız. Bu arada 3 gün sonra da adet günüm olacak
Bende 2 seneyi geçti evliliğim hiç korunmadık bizde bakalım bu ay olur umarım 2021 ilk hediyesi olarak bebeğimizin haberini veririm eşime inşAllah2 ay önce klomen ve çatlatma iğnesi kullanmıştım olmadı bu sefer de femara ve çatlatma iğnesi oldum bakalım bekliyorum. Bu ikinci çatlatma iğnesi yani. Bu sefer çok umutlandım ama silik çizgi bile göremiyorum. Kendime de söz verdim bu sefer artık kan vermicem diye. Çünkü benim neredeyse 2 yıl oldu korunmadan deneyeli çok yıprandım
Aminnn benimde en büyük hayalim buBende 2 seneyi geçti evliliğim hiç korunmadık bizde bakalım bu ay olur umarım 2021 ilk hediyesi olarak bebeğimizin haberini veririm eşime inşAllah
Kesinlikle öyle ama sabır ve duadan başka yapabileceğimiz birşey yok bende 2. Vuruldum bu gün 2. Günüm bakalım hayırlısıMerabalar Hanimlar benimde ilk denemem suan 12.gundeyim Fakat bilmiorum sonuc Ne olacak Carsamba gunu Kan vericem Rabbim gonlumuze göre versin cok yipratici bir süreç❤
Hadi insallah Rabbim gonlumuze gore versin canim yaKesinlikle öyle ama sabır ve duadan başka yapabileceğimiz birşey yok bende 2. Vuruldum bu gün 2. Günüm bakalım hayırlısı
14. Gün kesin sonuç alırsınız ben geçen ay 12.gün yaptım pozitif çıktı iğneden dolayı olabileceğini biliyordum zaten en azından o çift çizgiyi görüp bir gün olucak diye umutlanmak için yaptım 14. Gün tekrar yaptım negatifHadi insallah Rabbim gonlumuze gore versin canim yabende test yapacam idrar Cogu kisi yazmis negatif cikiyor Kan sonuncumu bekleyin die geri vazgeciyorum carsambayi beklicem sanirim
Geçen ay kendimi hamile sandım aşırı bel ağrım vardı aşırı hemde kasık ağrısı vardı akıntım vardı bi kere de başım dönmüştü ama bu ay sadece kasık ağrım var bide akıntım başka birşey yok bakalım 15 gün sonra sonuç belli olucakBelirtiler oldumu sendede? Neler yasadin
Sizin yarın 14. Gününüz normal kaset testler de çıkar sonuçBelirtiler oldumu sendede? Neler yasadin
Sonucunuz belli oldumuİnşallahbende femerayla başladım . 22 ml ken C. Tesi çatlatma iğnesi yaptırdım 36 saatin sonunda inanılmaz kasık ağrısı çektim sanırım çatlama oldu . 3 . Günündeyim bekliyorum
Maalesef dün akşam regl oldumSonucunuz belli oldumu
Yok 13.gunum Yarin 14.gunum yarin kac testi vericem Randevum var dr.rumda insallah guzel sonuc alabilirimSizin yarın 14. Gününüz normal kaset testler de çıkar sonuç
Hadi Insallah Rabbim kucaklarimizi bos Birakmasin Bu surec biraz yipratici gerek bizi gerek eşlerimiziGeçen ay kendimi hamile sandım aşırı bel ağrım vardı aşırı hemde kasık ağrısı vardı akıntım vardı bi kere de başım dönmüştü ama bu ay sadece kasık ağrım var bide akıntım başka birşey yok bakalım 15 gün sonra sonuç belli olucak
Hadi inş olucak inanınMaalesef dün akşam regl oldumumudum bu aya inşallah
İnşAllah sonuçları bana da yaz merak ederimYok 13.gunum Yarin 14.gunum yarin kac testi vericem Randevum var dr.rumda insallah guzel sonuc alabilirim❤
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?