Çatlatma iğnesi

Ben 12. Gün yaptığımda pozitif Di 14. Gün negatif ama ilk önce negatif olup sonra pozitif olan çok kişi gördüm

Amin inş sizin ilk iğnenizmiydi
2 ay önce klomen ve çatlatma iğnesi kullanmıştım olmadı bu sefer de femara ve çatlatma iğnesi oldum bakalım bekliyorum. Bu ikinci çatlatma iğnesi yani. Bu sefer çok umutlandım ama silik çizgi bile göremiyorum. Kendime de söz verdim bu sefer artık kan vermicem diye. Çünkü benim neredeyse 2 yıl oldu korunmadan deneyeli çok yıprandım

EVET ILK CATLATMA IGNEM BN 23 DE YAPTIM POZITIF 27 YAPTIM POZITIF AKSAM YAPTIM 29 POZITIF 30 BU SABAH POZITIF 27 DE KAN TAHLILI 41 CIKTI

Bende 2 seneyi geçti evliliğim hiç korunmadık bizde bakalım bu ay olur umarım 2021 ilk hediyesi olarak bebeğimizin haberini veririm eşime inşAllah

Merabalar Hanimlar benimde ilk denemem suan 12.gundeyim Fakat bilmiorum sonuc Ne olacak Carsamba gunu Kan vericem Rabbim gonlumuze göre versin cok yipratici bir süreç

Merabalar Hanimlar benimde ilk denemem suan 12.gundeyim Fakat bilmiorum sonuc Ne olacak Carsamba gunu Kan vericem Rabbim gonlumuze göre versin cok yipratici bir süreç
Kesinlikle öyle ama sabır ve duadan başka yapabileceğimiz birşey yok bende 2. Vuruldum bu gün 2. Günüm bakalım hayırlısı

Kesinlikle öyle ama sabır ve duadan başka yapabileceğimiz birşey yok bende 2. Vuruldum bu gün 2. Günüm bakalım hayırlısı
Hadi insallah Rabbim gonlumuze gore versin canim ya bende test yapacam idrar Cogu kisi yazmis negatif cikiyor Kan sonuncumu bekleyin die geri vazgeciyorum carsambayi beklicem sanirim

Hadi insallah Rabbim gonlumuze gore versin canim ya bende test yapacam idrar Cogu kisi yazmis negatif cikiyor Kan sonuncumu bekleyin die geri vazgeciyorum carsambayi beklicem sanirim
14. Gün kesin sonuç alırsınız ben geçen ay 12.gün yaptım pozitif çıktı iğneden dolayı olabileceğini biliyordum zaten en azından o çift çizgiyi görüp bir gün olucak diye umutlanmak için yaptım 14. Gün tekrar yaptım negatif

Belirtiler oldumu sendede? Neler yasadin
Geçen ay kendimi hamile sandım aşırı bel ağrım vardı aşırı hemde kasık ağrısı vardı akıntım vardı bi kere de başım dönmüştü ama bu ay sadece kasık ağrım var bide akıntım başka birşey yok bakalım 15 gün sonra sonuç belli olucak

Hadi Insallah Rabbim kucaklarimizi bos Birakmasin Bu surec biraz yipratici gerek bizi gerek eşlerimizi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…