Çatlatma iğnesi

10 gün iğne etkisi olabilir ama beta bu kadar çıkar mı bilmiyorum 13.14. Gün kan testini tekrarla ama şuanda bile dikkatli davran ki bebiş varsa zarar görmesin inşallah vardır ama

10 gün iğne etkisi olabilir ama beta bu kadar çıkar mı bilmiyorum 13.14. Gün kan testini tekrarla ama şuanda bile dikkatli davran ki bebiş varsa zarar görmesin inşallah vardır ama
Kizlar bu aksam yine test yaptim pozitiv ama acaba igneden mi hala daha net cikti

Kizlar bu aksam yine test yaptim pozitiv ama acaba igneden mi hala daha net cikti
O zaman bebiş varr demekk :) inşallah yanıltmaz da kavuşursun bebişinee yarın tekrar kan verde artışını görüp mutlu olayım bende benim olmuyor ama olanları görünce kendim hamiş olmuşum gibi mutlu oluyorum

Insallah rabim.isteyen herkeze nasip eder cnm insallah en yakin zamanda sende hamile kalirsin duani eksik etme

Kızlar benim testlerime de bakar mısınız bi? Sabah yaptığım testte koyu çizgiyi gördüm fakat az evvel yaptığım test silik çıktı çatladı mı acaba yoksa o koyu çizgiyi ben mi yumurtlama sandım

Eklentiler

• 20201129_213624.webp
    22,7 KB · Görüntüleme: 41
Kizlar bugun yine kan testi yaptim yarin cikicak insallah sabah evde de test yaptim oda pozitif insallah nasip eder rabim

Kızlar merhaba ben iğneden sonraki 12. Gündeyim dün de bugün de idrar testi direkt negatif çıktı. Hamile olanlar silikte olsa kaçıncı gün 2. Çizgiyi görmeye başladınız. Bu arada 3 gün sonra da adet günüm olacak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…