- 29 Ocak 2020
- 935
- 327
- 53
- 25
- Konu Sahibi I LoVe You
-
Maalesef adet oldumNaptn test falan yaptın mı
10 gün iğne etkisi olabilir ama beta bu kadar çıkar mı bilmiyorummerhaba kizlar 17.11.2020 catlatma ignesi oldum 4 gun iliskiye girdim ondan sonra bu gune kadar iliski olmadi ilk testimi 23.11.2020 de yaptim hayalet cizgiyi gordum 27.11.2020 de kan testi yaptim 40.85 cikti aksam test yaptim yine hayalet cizgi cikti sizce hamilemiyim yoksa hala ignenin etkisi mi ?
Insallah cnm sagol10 gün iğne etkisi olabilir ama beta bu kadar çıkar mı bilmiyorum13.14. Gün kan testini tekrarla ama şuanda bile dikkatli davran ki bebiş varsa zarar görmesin inşallah vardır ama
Kaçıncı denemendi ben yeniden başladım bu gün ilacın son günü 2 gün sonra kontrole gidicemMaalesef adet oldum(
İlk defa kullandım ben bu ay değil de bir sonraki ay tekrar diyor doktorum ama hayırlısıKaçıncı denemendi ben yeniden başladım bu gün ilacın son günü 2 gün sonra kontrole gidicem
Kizlar bu aksam yine test yaptim pozitiv ama acaba igneden mi hala daha net cikti10 gün iğne etkisi olabilir ama beta bu kadar çıkar mı bilmiyorum13.14. Gün kan testini tekrarla ama şuanda bile dikkatli davran ki bebiş varsa zarar görmesin inşallah vardır ama
kaçıncı günün canımKizlar bu aksam yine test yaptim pozitiv ama acaba igneden mi hala daha net cikti
13 cnm bu cuma kan testi de yapmistim 40 cikmistikaçıncı günün canım
cuma erken olmuş canım sen yarın tekrar bi kan ver en iyisi inşallah vardır13 cnm bu cuma kan testi de yapmistim 40 cikmisti
O zaman bebiş varr demekk :) inşallah yanıltmaz da kavuşursun bebişinee yarın tekrar kan verde artışını görüp mutlu olayım bende benim olmuyor ama olanları görünce kendim hamiş olmuşum gibi mutlu oluyorumKizlar bu aksam yine test yaptim pozitiv ama acaba igneden mi hala daha net cikti
Insallah rabim.isteyen herkeze nasip eder cnm insallah en yakin zamanda sende hamile kalirsin duani eksik etmeO zaman bebiş varr demekk :) inşallah yanıltmaz da kavuşursun bebişinee yarın tekrar kan verde artışını görüp mutlu olayım bende benim olmuyor ama olanları görünce kendim hamiş olmuşum gibi mutlu oluyorum
Tabi kii inşalllahInsallah rabim.isteyen herkeze nasip eder cnm insallah en yakin zamanda sende hamile kalirsin duani eksik etme
Ay hadi inşAllah vardır yaaKizlar bugun yine kan testi yaptim yarin cikicak insallah sabah evde de test yaptim oda pozitif insallah nasip eder rabim
INSALAH CNM YA 14 GUN IGNENIN ETKISI OLAMAZ HERALDEAy hadi inşAllah vardır yaa
Hayır ben kasım ayında 12. Gün yaptım pozitif 14.gün negatifdi ilk çatlatma iğnenizmiydiINSALAH CNM YA 14 GUN IGNENIN ETKISI OLAMAZ HERALDE
EVET ILK CATLATMA IGNEM BN 23 DE YAPTIM POZITIF 27 YAPTIM POZITIF AKSAM YAPTIM 29 POZITIF 30 BU SABAH POZITIF 27 DE KAN TAHLILI 41 CIKTIHayır ben kasım ayında 12. Gün yaptım pozitif 14.gün negatifdi ilk çatlatma iğnenizmiydi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?