- 20 Aralık 2019
- 3.332
- En iyi cevaplar
- 1
- 2.546
- 83
- 24
- Konu Sahibi I LoVe You
-
36saat diye kesin o saatte çatlayacak diye birsey yok canım Rabbim ol derse olur belki 40.saatte çatlamıştır stres yapma kaçırdım 36.saati diye bende 4 gün önce vuruldum 24.saatte olmuştu ilişkim şansArkadaşlar çatlatma iğnesi oldum ve doktorum 36. Saat ilişki dedi fakat biz 36. Saatte değil 40. Saatte ilişkiye girebildik o saate rağmen iğnenin etkisi var mıdır acaba yardımcı olabilir misiniz
Zaten ben kasıklarım da ağrıyı 38. Saate hissettim geç çatladı belkide teşekkür ederim ilk çatlatmam çok heyecanlıyım içim rahatladı36saat diye kesin o saatte çatlayacak diye birsey yok canım Rabbim ol derse olur belki 40.saatte çatlamıştır stres yapma kaçırdım 36.saati diye bende 4 gün önce vuruldum 24.saatte olmuştu ilişkim şans
Beraber bekliyoruz sayılır ilk çatlatmanızmıZaten ben kasıklarım da ağrıyı 38. Saate hissettim geç çatladı belkide teşekkür ederim ilk çatlatmam çok heyecanlıyım içim rahatladı
Sonucunuz nedir acabaZaten ben kasıklarım da ağrıyı 38. Saate hissettim geç çatladı belkide teşekkür ederim ilk çatlatmam çok heyecanlıyım içim rahatladı
Olmadım maalesef bu ay 2. Kez başlıcam klomenle 3 gün sonraSonucunuz nedir acaba
İnşallahOlmadım maalesef bu ay 2. Kez başlıcam klomenle 3 gün sonra
Testinizi 14. Günden önce yapmayın olurmu benim gibi hayal kırıklığı yaşamayınİnşallahbende femerayla başladım . 22 ml ken C. Tesi çatlatma iğnesi yaptırdım 36 saatin sonunda inanılmaz kasık ağrısı çektim sanırım çatlama oldu . 3 . Günündeyim bekliyorum
Kesinlikle hatta Aralık ayı ortasını beklerim muhtemelen . Hamile falansam da direk keseyi görmeyi umuyorumTestinizi 14. Günden önce yapmayın olurmu benim gibi hayal kırıklığı yaşamayın
Önemli olmadığını düşünüyorum bende 34 . Saatte Birlikte oldum. Bakacağız ne kadar işe yaradiArkadaşlar çatlatma iğnesi oldum ve doktorum 36. Saat ilişki dedi fakat biz 36. Saatte değil 40. Saatte ilişkiye girebildik o saate rağmen iğnenin etkisi var mıdır acaba yardımcı olabilir misiniz
Merhaba bende bu u ay 2 . Kez Klomen kullandım. Bazı rahatsızlıklarim var ama sizde var mı engelleyen bir durum.Olmadım maalesef bu ay 2. Kez başlıcam klomenle 3 gün sonra
Merhaba çatlatma iğnesine çok bel bağlamayın. Çünkü insan iğne olunca ddha fazla beklentiye giriyor ve olmayınca daha çok yıkılıyor. En azından ben öyle oldumZaten ben kasıklarım da ağrıyı 38. Saate hissettim geç çatladı belkide teşekkür ederim ilk çatlatmam çok heyecanlıyım içim rahatladı
Yumurtalıklarım zayıfmış bende 2 gün sonra içmeye başlıcam ilacıMerhaba bende bu u ay 2 . Kez Klomen kullandım. Bazı rahatsızlıklarim var ama sizde var mı engelleyen bir durum.
7. Gün çok erken iğne etkisidir 14. Günü bekle benim 15. Gün hayal kırıklığı yaşamak istemediğim için hala bekliyorum adetimde gecti 1 gün ve belirtilerim de var hayırlısı inşalllah vardırIyi aksamlar kizlar igneden sonra 7 gun dayanamadim test yaptim
Eki Görüntüle 2727101
Hayirli olsun cnm7. Gün çok erken iğne etkisidir 14. Günü bekle benim 15. Gün hayal kırıklığı yaşamak istemediğim için hala bekliyorum adetimde gecti 1 gün ve belirtilerim de var hayırlısı inşalllah vardır
Daha belli değil bakalımmmHayirli olsun cnm
Naptn test falan yaptın mıDaha belli değil bakalımmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?