Çatlatma iğnesi

I LoVe You

Rabbime şükürler olsun🥰🥰
Kayıtlı Üye
20 Aralık 2019
3.332
En iyi cevaplar
1
2.546
83
24
Arkadaşlar çatlatma iğnesi oldum ve doktorum 36. Saat ilişki dedi fakat biz 36. Saatte değil 40. Saatte ilişkiye girebildik o saate rağmen iğnenin etkisi var mıdır acaba yardımcı olabilir misiniz

Arkadaşlar çatlatma iğnesi oldum ve doktorum 36. Saat ilişki dedi fakat biz 36. Saatte değil 40. Saatte ilişkiye girebildik o saate rağmen iğnenin etkisi var mıdır acaba yardımcı olabilir misiniz
36saat diye kesin o saatte çatlayacak diye birsey yok canım Rabbim ol derse olur belki 40.saatte çatlamıştır stres yapma kaçırdım 36.saati diye bende 4 gün önce vuruldum 24.saatte olmuştu ilişkim şans

36saat diye kesin o saatte çatlayacak diye birsey yok canım Rabbim ol derse olur belki 40.saatte çatlamıştır stres yapma kaçırdım 36.saati diye bende 4 gün önce vuruldum 24.saatte olmuştu ilişkim şans
Zaten ben kasıklarım da ağrıyı 38. Saate hissettim geç çatladı belkide teşekkür ederim ilk çatlatmam çok heyecanlıyım içim rahatladı

Zaten ben kasıklarım da ağrıyı 38. Saate hissettim geç çatladı belkide teşekkür ederim ilk çatlatmam çok heyecanlıyım içim rahatladı
Beraber bekliyoruz sayılır ilk çatlatmanızmı

İnşallah bende femerayla başladım . 22 ml ken C. Tesi çatlatma iğnesi yaptırdım 36 saatin sonunda inanılmaz kasık ağrısı çektim sanırım çatlama oldu . 3 . Günündeyim bekliyorum
Testinizi 14. Günden önce yapmayın olurmu benim gibi hayal kırıklığı yaşamayın

Önemli olmadığını düşünüyorum bende 34 . Saatte Birlikte oldum. Bakacağız ne kadar işe yaradi

Merhaba çatlatma iğnesine çok bel bağlamayın. Çünkü insan iğne olunca ddha fazla beklentiye giriyor ve olmayınca daha çok yıkılıyor. En azından ben öyle oldum

Iyi aksamlar kizlar igneden sonra 7 gun dayanamadim test yaptim
Eki Görüntüle 2727101
7. Gün çok erken iğne etkisidir 14. Günü bekle benim 15. Gün hayal kırıklığı yaşamak istemediğim için hala bekliyorum adetimde gecti 1 gün ve belirtilerim de var hayırlısı inşalllah vardır

merhaba kizlar 17.11.2020 catlatma ignesi oldum 4 gun iliskiye girdim ondan sonra bu gune kadar iliski olmadi ilk testimi 23.11.2020 de yaptim hayalet cizgiyi gordum 27.11.2020 de kan testi yaptim 40.85 cikti aksam test yaptim yine hayalet cizgi cikti sizce hamilemiyim yoksa hala ignenin etkisi mi ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…