• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Çatlatma iğnesi

Ozoss

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
29 Ekim 2020
47
27
3
27
Merhaba arkadaslar,
Ben 28.10. 2020de catlatma ıgnesı oldum, ve ilk defa yapıldı 4 senelik evliyim ilk defa ıgne oldugum İcin hıc bı bılgım yok, neler yapıyorsunuz nelere dikkat ediyorsunuz? Rabbım isteyen herkese nasip etsin inşallah 🤲

Bende dün klomene başladım 2 senelik evliyim ama nasip olmadı ilk defa çatlatma vurucam salı günü kontrolüm var. Ama yengem arkadaşım ve eltim 3üde çatlatma iğnesi ile hamile kaldılar. Ama 2. Çatlatma da hamile kaldı 3üde sanırım ilk çatlatma da vücut kendini hazırlıyor galiba size iğneden kaç saat sonra ilişki dedi acaba?

Ben ilk çatlatma iğnemde hamile kaldım. Bana 36 saat sonra ilişki önerdi ama ben 20 saat sonra falandı ilişkiye girdim çünkü yoğun yapışkan akıntım olmaya başladı ve hemen denemek istedm.

Bende dün klomene başladım 2 senelik evliyim ama nasip olmadı ilk defa çatlatma vurucam salı günü kontrolüm var. Ama yengem arkadaşım ve eltim 3üde çatlatma iğnesi ile hamile kaldılar. Ama 2. Çatlatma da hamile kaldı 3üde sanırım ilk çatlatma da vücut kendini hazırlıyor galiba size iğneden kaç saat sonra ilişki dedi acaba?
Benimde ilk denememde tutmadı bugün ikinciyi vuruldum doktor iğne vurulduktan bir gün sonra ilişki olacak dedi saat bu kadar önemli mi acaba ?

Ben daha catlatmayi goremedim ama yapman gereken pek bisey yok iliskiye girmekten baska

Benimde ilk denememde tutmadı bugün ikinciyi vuruldum doktor iğne vurulduktan bir gün sonra ilişki olacak dedi saat bu kadar önemli mi acaba ?
Evet saat önemli yani genelde hepn36 saat diyorlar

Bende 3 senelik evliyim klomenle gelişmedi famara kullandim 1 tane gelişti ignemi yaptim bu gün 6.gunum ve evet saat önemli

Merhaba arkadaslar,
Ben 28.10. 2020de catlatma ıgnesı oldum, ve ilk defa yapıldı 4 senelik evliyim ilk defa ıgne oldugum İcin hıc bı bılgım yok, neler yapıyorsunuz nelere dikkat ediyorsunuz? Rabbım isteyen herkese nasip etsin inşallah 🤲
Merhabalar bende ayniyim sizinle 26 ekimde oldum igneyi, son durumunuz nedir

Kasık agrım var goguslerımde hassasiyet arada yuzum kızarıyor yanıyor Baska da bıseyım yok 🙃sizde durum nedir
Kasık ağrısı ve yoğun gaz sancıları yaşıyorum, adette bile göğsüm agrimaz hala agrimiyor hassas da degil, nedense umutlu değilim bu yuzden

Kasık ağrısı ve yoğun gaz sancıları yaşıyorum, adette bile göğsüm agrimaz hala agrimiyor hassas da degil, nedense umutlu değilim bu yuzden
İğneler de yoğun progesteron olduğu için oluyormuş benim de göğüsde ağrı vardı dokunamazdım ilk iğnem de de vardı bu durum ikinci iğne de de ikinci de hamile kaldım erken doğumla sonuçlandı tabi neyse hakkınız da hayırlısı olsun inş

İğneler de yoğun progesteron olduğu için oluyormuş benim de göğüsde ağrı vardı dokunamazdım ilk iğnem de de vardı bu durum ikinci iğne de de ikinci de hamile kaldım erken doğumla sonuçlandı tabi neyse hakkınız da hayırlısı olsun inş
Hepimiz için hayırlısı olsun inşallah 🙏🍀

Rabbım herkese hayırlı evlatlar nasip etsin, 🤲

Evet ya bende de gaz sansıcı olmaya basladı siz ne zaman ıgne oldunuz
26 sinda oldum 13. Gunum, dun test yaptim negatif, igne etkisi gitmis tamamen 14 ve sonrasi yapin diyorlardı tam sonuc icin, 15/16 gun dayanabilirsem yapicam ama umudum yok

Back
X