Çatlatma iğnesi

delidunya

Oğlum 🤍
Kayıtlı Üye
1 Şubat 2020
1.632
1.008
83
Merhaba kızlar çatlatma iğnesi vurulan arkadaşlar 14 gün sonra test yapılabiliyor ya hani hamilelik belirtisi yaşadınız mı mesela nasıl oluyor ?

Merhaba kızlar çatlatma iğnesi vurulan arkadaşlar 14 gün sonra test yapılabiliyor ya hani hamilelik belirtisi yaşadınız mı mesela nasıl oluyor ?
Canım bende 29şubatta vuruldum letu kullandım bi yumurtam oldu sancılarım oldu bugun de belım ağrıyor baya

Merhabalar kızlar bende ilk klomen kullandım sonra ovitrella oldum ,testi ilk 12 gün yaptım silik bir çizgi oldu dün 14 gün tekrar yaptım çok çok sadece güneşte görebilen bir çizgi çıktı ,böyle olup hamile kalanlar var mı acaba

Eklentiler

• 9FF3E8FC-2699-4B53-BA5E-F2C7CA40F23D.jpeg
    68,6 KB · Görüntüleme: 27
  • E4964641-A359-4E2B-B1DE-39D9EEE26F79.jpeg
    48 KB · Görüntüleme: 33
Kan testi yap bence en doğru sonuç olur bende iğnenin 4. Günündeyim çok fazla yoruyor beklemek insanı ama senin sonuç alma zamanın gelmiş hemen kan testi yaptır bence

Canım kan ver

Cnm kan verdin mi

Benim bu sekildeydi hamileyim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…