Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Sonucunuz ne oldu acabaKimse yok mu![]()
Merhaba kızlar çatlatma iğnesi vurulan arkadaşlar 14 gün sonra test yapılabiliyor ya hani hamilelik belirtisi yaşadınız mı mesela nasıl oluyor ?
Canım bende 29şubatta vuruldum letu kullandım bi yumurtam oldu sancılarım oldu bugun de belım ağrıyor bayaMerhaba kızlar çatlatma iğnesi vurulan arkadaşlar 14 gün sonra test yapılabiliyor ya hani hamilelik belirtisi yaşadınız mı mesela nasıl oluyor ?
Benm tutmadı canım bu ay da malum virüs den dolayı gitmedim hastaneye tedavim yarım kaldıMerhabalar kızlar haberler nasıl.acaba
Ben de iğnenin 10. Gunundeyim
Kan testi yap bence en doğru sonuç olur bende iğnenin 4. Günündeyim çok fazla yoruyor beklemek insanı ama senin sonuç alma zamanın gelmiş hemen kan testi yaptır benceMerhabalar kızlar bende ilk klomen kullandım sonra ovitrella oldum ,testi ilk 12 gün yaptım silik bir çizgi oldu dün 14 gün tekrar yaptım çok çok sadece güneşte görebilen bir çizgi çıktı ,böyle olup hamile kalanlar var mı acaba
Canım kan verMerhabalar kızlar bende ilk klomen kullandım sonra ovitrella oldum ,testi ilk 12 gün yaptım silik bir çizgi oldu dün 14 gün tekrar yaptım çok çok sadece güneşte görebilen bir çizgi çıktı ,böyle olup hamile kalanlar var mı acaba
Cnm kan verdin miMerhabalar kızlar bende ilk klomen kullandım sonra ovitrella oldum ,testi ilk 12 gün yaptım silik bir çizgi oldu dün 14 gün tekrar yaptım çok çok sadece güneşte görebilen bir çizgi çıktı ,böyle olup hamile kalanlar var mı acaba
Benim bu sekildeydi hamileyimMerhabalar kızlar bende ilk klomen kullandım sonra ovitrella oldum ,testi ilk 12 gün yaptım silik bir çizgi oldu dün 14 gün tekrar yaptım çok çok sadece güneşte görebilen bir çizgi çıktı ,böyle olup hamile kalanlar var mı acaba