Benim de bat 16 şubat beklemedeyim bende ve yarın test yapasım var :/Ses veren yok muu
evet ama insan dayanamıyor meraktan .iğnenin etkisi 10. gün geçiyor diyorlar ama bakalım zaten hiç belirtim de yok malesef :/Ignenin 14 ila 18 günlerde test yapılması daha uygun
8. Gün iğnenin etkisiyle pozitif çıkabilir bekle bence biraz dahaiğnemin de daha 8. günündeyim
Bende belirtiler var da psikolojik olduğunu düşünmeye başladımevet ama insan dayanamıyor meraktan .iğnenin etkisi 10. gün geçiyor diyorlar ama bakalım zaten hiç belirtim de yok malesef :/
Dayanamadım ve hüsranIgnenin 14 ila 18 günlerde test yapılması daha uygun
yarın testi alacam da dayanabildiğim kadarıyla bekleyecem.eşim alıp bırakıyor işten eve yarın ayrı takılacam sonra alamam olursa süpriz olsun diye söylemiyorum da :)8. Gün iğnenin etkisiyle pozitif çıkabilir bekle bence biraz daha
öyle düşünme ben erken öğrenip beklentiden kurtulmaktan yanayım iki üç gün daha umutlu olmak kolay deği. ama dediğin gibi psikolojik belirtiler oluyor ama ben bişey hissettiğimde direk kendime sana öyle geliyor istediğin için diyorumDayanamadım ve hüsran
bende 9. günü yaptım negatif çıktı bugün 11 -. gün korkuyorum yapmayaİğnenin 11. Ve 13. Günü idrar testim negatif çıktı. Bat 17 şubat Benim gibi olup sonradan hamile olduğunu öğrenen var mı? Bi umut ışığı arıyorum
Benim ki test yapmamı istemiyor. Kendi umutlanırken ben olmadığını biliyormuşum olmazmış öyleyarın testi alacam da dayanabildiğim kadarıyla bekleyecem.eşim alıp bırakıyor işten eve yarın ayrı takılacam sonra alamam olursa süpriz olsun diye söylemiyorum da :)
Nedir bizim bu çektiğimiz ya evli mutlu çocuklu günlere ışınlanmak istiyorumbende 9. günü yaptım negatif çıktı bugün 11 -. gün korkuyorum yapmaya
test alma canım garantiye alıp kanda baktır test yanıltır :)yarın testi alacam da dayanabildiğim kadarıyla bekleyecem.eşim alıp bırakıyor işten eve yarın ayrı takılacam sonra alamam olursa süpriz olsun diye söylemiyorum da :)
4 aylık evliyim 3 aydır deniyorumne zamandır bekliyorsunuz bebek için ilk mi olacak kısmet olursa?
negatif çıktıysa diğer aya odaklan istersen canım içinde hala umut varsa kan tahlili yaptır ama zaten negatif olmuş üst üste. motivasyonunu topla diğer aya geçbende 9. günü yaptım negatif çıktı bugün 11 -. gün korkuyorum yapmaya
Bende baktırsam mı yarın kanda. 14.gün olacaktest alma canım garantiye alıp kanda baktır test yanıltır :)
sorma bende son demleri sabrımın. son 3 gün mense o yüzden umut bağlamak yerine bekliyorum inat ettim test almamayaNedir bizim bu çektiğimiz ya evli mutlu çocuklu günlere ışınlanmak istiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?