• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Çatlatma iğnesi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
4 aylık evliyim 3 aydır deniyorum
daha çok erkenmiş canım benim 8 ay korunmadan olmadı sonra çatlatma iğnesiyle oldu ama kalbi durdu sonra ara verdşk 4 ay bu ay yeniden iğne vuruldum. yani üzülmene hiç gerek yok teslerin değerlerin normalse sakince denemeye devam edin :)

negatif çıktıysa diğer aya odaklan istersen canım içinde hala umut varsa kan tahlili yaptır ama zaten negatif olmuş üst üste. motivasyonunu topla diğer aya geç
henüz erken diye çok önemsemedim 14 gün geçmesi lazım idrarda ilaç atılmış vücudumdan bunu anlamış oldum. reglimi bekliyorum işte son 3 gün kaldı

öyle düşünme ben erken öğrenip beklentiden kurtulmaktan yanayım iki üç gün daha umutlu olmak kolay deği. ama dediğin gibi psikolojik belirtiler oluyor ama ben bişey hissettiğimde direk kendime sana öyle geliyor istediğin için diyorum
Bakalım ya ne olacak merak ediyorum çok

daha çok erkenmiş canım benim 8 ay korunmadan olmadı sonra çatlatma iğnesiyle oldu ama kalbi durdu sonra ara verdşk 4 ay bu ay yeniden iğne vuruldum. yani üzülmene hiç gerek yok teslerin değerlerin normalse sakince denemeye devam edin :)
Bende çok şükür normal herşey bakalım

Back