- 26 Aralık 2019
- 92
- 50
- 3
- 33
daha çok erkenmiş canım benim 8 ay korunmadan olmadı sonra çatlatma iğnesiyle oldu ama kalbi durdu sonra ara verdşk 4 ay bu ay yeniden iğne vuruldum. yani üzülmene hiç gerek yok teslerin değerlerin normalse sakince denemeye devam edin :)4 aylık evliyim 3 aydır deniyorum
adetine bişey kalmamış bekle bi kaç gün geçsin dayanamıyosan baktır :)Bende baktırsam mı yarın kanda. 14.gün olacak
ben ne zaman bişey diyecem desem test mi yaptın yoksa deyip kızma pozisyonu alıyor :) erken yapma diyor.Benim ki test yapmamı istemiyor. Kendi umutlanırken ben olmadığını biliyormuşum olmazmış öyle
İğne vurulmuş muydunsorma bende son demleri sabrımın. son 3 gün mense o yüzden umut bağlamak yerine bekliyorum inat ettim test almamaya
Olumsuz sonuç böyle beklemekten daha çok yol gösterir ama korkuyorum daadetine bişey kalmamış bekle bi kaç gün geçsin dayanamıyosan baktır :)
henüz erken diye çok önemsemedim 14 gün geçmesi lazım idrarda ilaç atılmış vücudumdan bunu anlamış oldum. reglimi bekliyorum işte son 3 gün kaldınegatif çıktıysa diğer aya odaklan istersen canım içinde hala umut varsa kan tahlili yaptır ama zaten negatif olmuş üst üste. motivasyonunu topla diğer aya geç
Benimki de böyle ama elde değil kiben ne zaman bişey diyecem desem test mi yaptın yoksa deyip kızma pozisyonu alıyor :) erken yapma diyor.
klomen + ovitrelle vuruldum 11. gündeyizİğne vurulmuş muydun
Bakalım ya ne olacak merak ediyorum çoköyle düşünme ben erken öğrenip beklentiden kurtulmaktan yanayım iki üç gün daha umutlu olmak kolay deği. ama dediğin gibi psikolojik belirtiler oluyor ama ben bişey hissettiğimde direk kendime sana öyle geliyor istediğin için diyorum
düşünmemeye çalış herşey allahtan ben kendimi olumsuza hazırladım kasık ve belimde sancı var hafif de bulantı her adet döneminde olur kesin onun belirtisi diyorumOlumsuz sonuç böyle beklemekten daha çok yol gösterir ama korkuyorum da
henüz erken diye çok önemsemedim 14 gün geçmesi lazım idrarda ilaç atılmış vücudumdan bunu anlamış oldum. reglimi bekliyorum işte son 3 gün kaldı
inşallah sevineceğimiz şekilde çıkar sonuçlar :)Bakalım ya ne olacak merak ediyorum çok
Bende çok şükür normal herşey bakalımdaha çok erkenmiş canım benim 8 ay korunmadan olmadı sonra çatlatma iğnesiyle oldu ama kalbi durdu sonra ara verdşk 4 ay bu ay yeniden iğne vuruldum. yani üzülmene hiç gerek yok teslerin değerlerin normalse sakince denemeye devam edin :)
Kötü sonuçtan korkuyorumadetine bişey kalmamış bekle bi kaç gün geçsin dayanamıyosan baktır :)
nasip olur inşallahBende çok şükür normal herşey bakalım
ikisine de hazırlıklı olmalısın yoksa yıkım olur senin içinKötü sonuçtan korkuyorum
Öyle.. Hazırlamaya çalışıyorum kendimiikisine de hazırlıklı olmalısın yoksa yıkım olur senin için
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?