• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Çatlatma iğnesi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Neefeess

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
20 Eylül 2019
158
42
98
37
Merhabalar arkadaşlar, bugün saat 10:00 da 3. Çatlatma iğnemi vuruldum öncesinde ise adetin 4. Günü başlayıp 6 gün boyunca letu kullandım. Ve doktorum yumurtamın 20mm olduğunu bugün çatlatma iğnesi yapabileceğimizi söyledi. Persembe ve cumartesi 22:00 ilişki önerdi. Siz iğneden ne kadar sonra ilişkide bulundunuz ? Tek yumurta ile tutma olasılığı ne kadardır? Sizin kaçıncı iğnenizde gebeliğiniz oluştu ? Yardımcı olurmuşsunuz

Bende bu ay 3.ignemi olucam ilaç kullanıyorum şuan takipteyim 🤗
Merhabalar arkadaşlar, bugün saat 10:00 da 3. Çatlatma iğnemi vuruldum öncesinde ise adetin 4. Günü başlayıp 6 gün boyunca letu kullandım. Ve doktorum yumurtamın 20mm olduğunu bugün çatlatma iğnesi yapabileceğimizi söyledi. Persembe ve cumartesi 22:00 ilişki önerdi. Siz iğneden ne kadar sonra ilişkide bulundunuz ? Tek yumurta ile tutma olasılığı ne kadardır? Sizin kaçıncı iğnenizde gebeliğiniz oluştu ? Yardımcı olurmuşsunuz

Bende igne olucam yarin kontrolum var insallah buyumustur yumurtalar.. Ben 3 gun ust uste iliskiye girdim sonra gun asiri..

Ben de cuma akşamı 22.00da oldum ilk ayım. İki tane biri sağda biri solda 19 ve 20 mm iki yumurta oluşmuştu

Bende vurulmştm igneden bir gün öncede doktor ilişki dedi igneden snra dedgi saatte ilkinde tuttu suan 30 haftalık gebeyim darsı basınıza arkadaslar inşallh olur

Benim bu ay 4.tedavim. Gecen ay da bu ay da 4 tane yumurta oldu ve catladi. Suan beklemedeyim ignenin 12.gunu

İnşallah tutar canım bu benim 3. İğne tutmazsa aşılamaya geçeceğim.
İnşallah senin de tutar canım allah her isteyene nasip etsin inşallah 🙏🏻 Kaç gün sonra öğrenebilirim sence?

Kıxlar bende letu kullandm 10. Gün 1 tane 18 mm yumurtam büymştü iğne vuruldm cumartesi varmı hamile kalan bende çok metk ediyorm😔

Back