Gebeliğe Hazırlık Çatlatma iğnesi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Canım senin belirtilerin var mıydı
Benim belirti olarak göğüs ucu çok açıyordu ve sağ yumurta olan kısmı hafif ağrılar giriyordu..o zaman sağ kasıktı oğlumda sol tarafım hafif ağrıyordu..belirti olarak adet ile aynı adet olacam diye ped almıştım hatta..

Benim de iğne vuruldugumdan hafif hafif sancılarım var. Bugün iğnemin 9. Günü. Beklemek cok zor. Allahım isteyen herkese nasip etsin en hayırlı şekilde. Bugün de anneler günü. Herkes cocuguyla fotograf paylaşıyor. Gördükçe içime bir şeyler oturuyor.

Bizde inş öyle bol bol resimler çekincez hiç merak etme cnm senin bat ne zaman

Cnm naptın hala test yapmadn mı
Canım benimki normalde düzensiz, hani öyle haftalar geçmiyor ama bi düzensizlik var. Geçen ay 19una falan olmam gerekiyordu. Ara ara pembe ve kahverengi lekelerim oldu. Adetim de azar azar oldu. 23 üne oldum. Bu ay ne zaman olur bilmiyorum. İğneyi de gecen hafta cuma oldum. On ikinci günde belli olur dedi doktor. Bugün 9.günüm

Ben sana az önce sağlıcakla kucağına al yazdm yanlış yazmışım cnm bu bi işaret

Aşılama olacaksa 3gün önceden ilişkiyi bırakın ama aşılama olduktan sonra ilişkiye devam edin bnce çünkü ömcesinde aşılama için spermlerin dinlenmiş olması gerekiyor diye biliyorum inş pozitif haberlerinide yazarsın

Adet geçmeden mi yaptnZ testi iğnenin kaçncı gününde öğrendinz şuan hamilesinz değil mi

Kızlar bugün çatlatma iğnesi vuruldum saat 10:00da akşam 19:30da ovulasyon testi yaptım bu şekilde çıktı riske atmamak için bu geceyide degerlendirdik yarında degerlendiricez Çarşamba ve cumada doktor bu şekilde dedi sonucunu almak için ne zaman test yapmam lazım bugünden itibaren 15gun sonrami yoksa yarından itibaren 15gunden sonrami

Eklentiler

• D58A3A1D-9563-4C96-9879-83950B698034.jpeg
    43,6 KB · Görüntüleme: 54
Aynen cnm bnde ovulasyon testinde çift çizgnin oldğu günleri değerlendirdim bakalım sonuç bekliyoruz iğneden sonra 15gün ilişkiden değil cnm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…