- 13 Nisan 2018
- 3.264
- 2.377
- 83
- 35
- Konu Sahibi denizyildizi001
-
- #1.401
bakalm cnm gzl haberlrini alalimKizlar bugün tam 15 gün oldu ignemi yaptirali.sizce yarin idrar testi yapayimi?ne diyorsunuz?
yap
bakalm cnm gzl haberlrini alalim
Kizlar bugün tam 15 gün oldu ignemi yaptirali.sizce yarin idrar testi yapayimi?ne diyorsunuz?
Amin inşallah canım! Umarım size güzel haberler verebilirim.Tabiki yapabilirsin, artık zamanı hadi inş güzel haberleri ver inş
Aynen sabah ilk idrarla yapmak lazimmis, yada idrarini 4 saate yakin tutup öyle yapacakmissin.bir yerde okumustum.Kızlar ben az önce yine yaptım tek çizgi sabah ilk idrarla mı yapsaydım
Çatlatma iğnesini 2 hafta önce bugun vurdum canım adete de 3 gün varAynen sabah ilk idrarla yapmak lazimmis, yada idrarini 4 saate yakin tutup öyle yapacakmissin.bir yerde okumustum.
senin bugün kacinci günündü cnm?
Ben salak gibi dayanamadım çorba ve limonata içmiştim sabah yapsaydım keşke test boşa gittiAynen sabah ilk idrarla yapmak lazimmis, yada idrarini 4 saate yakin tutup öyle yapacakmissin.bir yerde okumustum.
senin bugün kacinci günündü cnm?
Aaa yani gün yaptirmisiz Demekki.benimkisi 28.7 canim cumartesi yaptirmistim.Çatlatma iğnesini 2 hafta önce bugun vurdum canım adete de 3 gün var
Üzme kendini.varmi evde bir Test daha?varsa sabah tekrar yaparsin canimBen salak gibi dayanamadım çorba ve limonata içmiştim sabah yapsaydım keşke test boşa gitti
Baktırmadım canım sabah cıkan silik bekledikçe daha da belirgin olmuş yarın bir daha yaparım artıkAaa yani gün yaptirmisiz Demekki.benimkisi 28.7 canim cumartesi yaptirmistim.
Hic kan degerine baktirdinmi?
Yarın ikimiz de güzel haberler veririz inşallahÜzme kendini.varmi evde bir Test daha?varsa sabah tekrar yaparsin canim
Insallah cnm benim hayirlisiyla olur umarim.Yarın ikimiz de güzel haberler veririz inşallah
Cnm Sen hemen kan vermeye git, Insallah hamilesindir senGünaydın kızlar benim silik çizgi dünkü ile aynı hemen hemen ama yine çok silik
Canım bence sen hemen kan testi vermelisin. 15.gün olmuş iğne etkisi bu kadar uzun sürmez
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?