- Konu Sahibi denizyildizi001
-
- #1.381
Insallah hamilesindir cnm hemen kan da baktirEki Görüntüle 2178375 İğne vurulalı 2 hafta oldu adete 3 günüm var
Bu da idrar testim az önce yaptım
İnşallah canım kan vermeye cesaretim yokInsallah hamilesindir cnm hemen kan da baktir
Çok çok silikti canım inşallah hamileyimdirBenım doktorumun tam dediği zamanda yapmıssın cnm testini hadi inş hayırlı olsun :) kan testini yap hemen
Anliyorum cnm Ama baktirmalisin en dogrusu bu bende idrarda bakmaliyim,Benimde ona cesaretim yok.kan degerim 3 gün önce 3.8 di insallah yükselmistir.bakicagim artik idrarda yarin birgünİnşallah canım kan vermeye cesaretim yok
İnşallah canım kan vermeye cesaretim yok
Benimde ilk yumurta takibim cnm,seni cok iyi anliyorum insan heyecanliyor mutlu oluyor,insallah hamileyizdir amin.haber verleim birbirimize gelismelerden
ignenin etkisi 7 gundemi gecio cnmŞuan iğnenin etkisi gitti vücudundan canım. Yarın da yap yine tek çizgi ise bundan sonra yaptığın testlerde çift çizgiyi gördüğünde Allah’ın izniyle gebesin demektir.
Yarın bir idrar testi daha yapayın koyulaşma varsa kan testi yaptırırım canımAnliyorum cnm Ama baktirmalisin en dogrusu bu bende idrarda bakmaliyim,Benimde ona cesaretim yok.kan degerim 3 gün önce 3.8 di insallah yükselmistir.bakicagim artik idrarda yarin birgün
Yaklasik bir yildir deniyoruz diyebilirim, bir Sorun yok cnm. Her Ay düzenli gününde regl oluyorum,eşimdede bir sorun yok.kismet insallah nasip olacak.Sen kaç yıllık evlisin cnm var mı sorun , bende pko var 4 ayda bir regl oluyorum walla
Aynen canim insallah koyulasma olur! Ama 2 hafta sonra sanmiyorum ignenin etkisinden dolayi cift cizgi ciksin,insallah hamilesindir!Yarın bir idrar testi daha yapayın koyulaşma varsa kan testi yaptırırım canım
Tam olarak çift çizgi de diyemiyorum sadece çok çok silik ikinci çizgi canımAynen canim insallah koyulasma olur! Ama 2 hafta sonra sanmiyorum ignenin etkisinden dolayi cift cizgi ciksin,insallah hamilesindir!
Vallahi hamile olan arkadslarindan biliyorum cok incecik te olsa belirli belirsiz hamilesindir diyorlar insallah sendende öyledir !Tam olarak çift çizgi de diyemiyorum sadece çok çok silik ikinci çizgi canım
Evt bende öyle duydum Ama ztn günlük 2-3 litre iciyor insan yaz aylarinda.Arkadaşlar bir şey soracağım. İğne etkisi geçsin diye bol su mu içmek gerekiyormuş, doğru bilgi mi bu? Benim daha 2.gün ama ona göre içeyim bu hafta
Arkadaşlar bir şey soracağım. İğne etkisi geçsin diye bol su mu içmek gerekiyormuş, doğru bilgi mi bu? Benim daha 2.gün ama ona göre içeyim bu hafta
Canım kişiden kişiye değişiyor. Benim 9. Gün geçmişti onu da 2 güne bir test yaparak anlıyorsunignenin etkisi 7 gundemi gecio cnm
14.gün silik olursa iğne etkisimidir hala peki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?