- 24 Kasım 2016
- 1.865
- 891
- 73
- 36
- Konu Sahibi denizyildizi001
-
- #1.321
Benim 16.gun canım. Geçen ay 8i son adet tarihimmis bir ay olmusbenimde bugün 15. gunum..hala adet olmadim inceden karnim agriyip duruyo..11. gün leke geldi adet oldum sandım ama devamı gelmedi..13.gün test yaptım negatifti değişmez heralde..bat 9 10 agustosgelecek aya odakliyim şuan
bari adet olsakta rahatlasak psikolojik olarakta rahatlarizBenim 16.gun canım. Geçen ay 8i son adet tarihimmis bir ay olmus
Senin düzenli mı?? Benim düzensiz ama çatlatma ignesinin 18.gunu filan geliyorbari adet olsakta rahatlasak psikolojik olarakta rahatlariz
canim aynen bende 1ay ara verecegim eylulde devam edecegim artikHayırlısı canım önümüzdeki maçlara bakalım. Yeni sürece sağlam psikoloji ile ve enerjik girmek gerek. Bende adet olacagim zaten bakalim bizim imtihanımiz bu sabredecegiz
hayirllisi olsun cnm Üzülme.benimde bugün 12.günüm. Regl normal tarihindemi oluyor igneden sonra?kizlar benim 13.gun test yaptim negatif bu ayda olmadi hslbuki dun ince cizgi vardi
Üzülme canim hakkinda Hayirlisi bakalim,hersey gönlünce olur insallah!Kızlar maalesef adet sancıların başlayınca test yaptım negatif gördük. Önümüzdeki tedavi bayrama denk geliyor nasıl olur bilemiyorum.
Kızlar maalesef adet sancıların başlayınca test yaptım negatif gördük. Önümüzdeki tedavi bayrama denk geliyor nasıl olur bilemiyorum.
Benim daha sokulmedi ama az kaldı bugün olur diyorum olmazsa yarın kesin gelir. Cumartesi doktoraBenim Hafif agrilarim basladi, Beyaz akintimda basladi.ama regl olmama daha
Benim daha sokulmedi ama az kaldı bugün olur diyorum olmazsa yarın kesin gelir. Cumartesi doktora
Aceba idrar testi yaniltmis olabilirmi seni?belkide öyle bir durum vardir daha sökülmediyse cnmBenim daha sokulmedi ama az kaldı bugün olur diyorum olmazsa yarın kesin gelir. Cumartesi doktora
Yok canım idrar testi şimdiye kadar beni hiç yanıltmadi adet belirtilerim var gelecek bugün yarınAceba idrar testi yaniltmis olabilirmi seni?belkide öyle bir durum vardir daha sökülmediyse cnm
Benim hiç 14 gün sonra olmadı 17-18-19 gibi oldu. Ama ben iki üç ay adet görmem normalde. Bu haplar iğneler sayesinde adetim geliyorHayirlisi bakalim. Birsey soracagim sana cnm. Internetden baktim igneden 14 gün sonra regl olunuyormus genelde.benim günüme Ama daha yaklasik 9-10 gün var. Erkenmi regl olmani Saglior bu igne?
Bende öyle diyorum bakalim agrim ve Beyaz akintim başladı...bakalım artık hayırlısıYok canım idrar testi şimdiye kadar beni hiç yanıltmadi adet belirtilerim var gelecek bugün yarın
Benim bu ay ilk iğnem oldu, normal adet günümü hesaplarsam 20. Güne fln denk geliyorBenim hiç 14 gün sonra olmadı 17-18-19 gibi oldu. Ama ben iki üç ay adet görmem normalde. Bu haplar iğneler sayesinde adetim geliyor
Bakalım senin ne zaman gelecek. Benim düzensiz olduğu için belli bir günüm yokBenim bu ay ilk iğnem oldu, normal adet günümü hesaplarsam 20. Güne fln denk geliyor
Bilgi veririm sana canım.benim gayet düzenlidir normalinde,bakalım iğnenin etkisi olmuyorsa daha var banaBakalım senin ne zaman gelecek. Benim düzensiz olduğu için belli bir günüm yok
bayağı düzenli 28 günde 1 hiç sasmazSenin düzenli mı?? Benim düzensiz ama çatlatma ignesinin 18.gunu filan geliyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?