- 14 Kasım 2017
- 1.363
- 799
- 43
- 36
- Konu Sahibi denizyildizi001
-
- #1.201
Kaybın için üzüldüm canım, allah tez zamanda bir bebiş verir inşallah sana.Bende de aynı durum problem yok şükür ama beklemek istemiyorum benim bebeğim oldu geçen yıl ama kalbi durdu malesef kaybettik
Bu ay olmadım mayıs iste en son olunca gidicem canım
Kızlar selam, nasılsınız ?
merhaba ne durumdasin ignenin kacinci gunu bugun senin canimMerhaba kızlarrr
ben iki kizimdada tek yumurtayla hamile kaldim canim 3.istoyorum dun cat.ignesi oldum yine bu ay 1tane var herkezin farkli canim bunyeyle alakalikızlar tek yumurtam vardı benim genelde 4 yumurtası falan var herkesin dimi
Benim 4 taneydi canım, en küçüğü 19 en büyüğü 24 falan. ama olmadı. yani yumurtaya aldanma.kızlar tek yumurtam vardı benim genelde 4 yumurtası falan var herkesin dimi
Merhaba canım,merhaba ne durumdasin ignenin kacinci gunu bugun senin canim
12gun erken degilmi canim hem 0.5 genelde negatif biliyorum senin 2.31 bence hemen moralini bozmaMerhaba canım,
iğnenin bugün 12. günü kan verdim sabah 2,31 çıktı negatif.
canım herkes öyle diyor ama çoğu kişide 12. gün çıkıyormuş. bende ne düşüneceğimi bilemedim.12gun erken degilmi canim hem 0.5 genelde negatif biliyorum senin 2.31 bence hemen moralini bozma
en iyisi 2gun sonra tekrarla tahlilicanım herkes öyle diyor ama çoğu kişide 12. gün çıkıyormuş. bende ne düşüneceğimi bilemedim.
Pazar tekrarlıycam canım. artık her şey allahtan. sağ ol desteğin için.en iyisi 2gun sonra tekrarla tahlili
rabbim emeklerimizi bosa cikarmasin ins. hayirli haberler verirsin canimPazar tekrarlıycam canım. artık her şey allahtan. sağ ol desteğin için.
Amin canımmm. ya sabahtan beri koltuk altımdan göğüs kafesime vuran sızı gibi bir şey var. sırtımda da hissediyorum. üzüldüm gerildim ondan mıdır ?rabbim emeklerimizi bosa cikarmasin ins. hayirli haberler verirsin canim
gergin stres durumlarinda vucut kaslarida sıkısma yaptigindan olur canim relax ol vardir bir hayir herseydeAmin canımmm. ya sabahtan beri koltuk altımdan göğüs kafesime vuran sızı gibi bir şey var. sırtımda da hissediyorum. üzüldüm gerildim ondan mıdır ?
Ben 3 gün önce yaptırdım bekliyorum korkmayın kızlar hiç acımıyor sonrasında bulantı yaptı bende belki sizde olmayabilir
Alamadım canım henüz geçen ay düşük yaptım bu ay günlük iğnelerden yaptırdım bekliyorum bakalım nasip kısmet işi sanırım birazdaSonuç alabildinizmi aceba?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?