- 16 Şubat 2018
- 3.024
- 2.298
- 83
- Konu Sahibi denizyildizi001
-
O zaman bu akintida iğnege bağliValla afedersin suanki çamaşırım izleri belli etmiyor üç gündür üst üste aynı çamaşırdan giyiyorum hiçbirinde akıntı yok izi yok. Ama önceki çamaşırlarımda goruyordur
Aynen canım klomende iğne de çok akıntı yapiyorO zaman bu akintida iğnege bağli
Nolduuu haber var mı kuzuBekleyeyim bakalım yarın 13. Gün eşim evden giderse yapayım. İzin vermiyor
Kanda bakıldı 5 çıktı canım o da iğne etkisi. İnsallah adetim zamanında gelir yoksa tam çatlama tarihi bayrama filan denk gelir tatil olursa bu ay boş geçer gelecek aya kalır. İnşallah adetim gelsin ona da guvenemiyorumNolduuu haber var mı kuzu
Kanda bakıldı 5 çıktı canım o da iğne etkisi. İnsallah adetim zamanında gelir yoksa tam çatlama tarihi bayrama filan denk gelir tatil olursa bu ay boş geçer gelecek aya kalır. İnşallah adetim gelsin ona da guvenemiyorum
Canim bende 14,15,16 gunleri test 2 cizgi olsa da , kan testi 1.20 cikmisti. Insallah hamilesindirİğneyi vurundugum günü sayarsak 13.gun bugün sonucum 5 çıkmış. Gecen yıl ilk kullanisimda 14.gun 7 çıkmıştı iki gun sonra 3 e düştü sonra adetim gelmişti. Bu değer kandaki değerdir heralde
Aynen canım benimde öyle oldu. Test baya pozitif olmuş ikinci çizgi gorunuyor ama kanda az. Nasip değilmiş önümüzdeki maçlara bakacağız :)Canim bende 14,15,16 gunleri test 2 cizgi olsa da , kan testi 1.20 cikmisti. Insallah hamilesindir
Aşılama durumunu hiç bilmiyorum. Neden aşılama yaptirdiniz? Eş faktöründen mı yapılıyor geneldeİğneyi vurulduğum günü sayarsak benim de 10. Gün oldu ama aşılamanın 7. Günü oldu sizce ben ne zaman test yapmalıyım ??
Aşılama durumunu hiç bilmiyorum. Neden aşılama yaptirdiniz? Eş faktöründen mı yapılıyor genelde
Hmm anladım aslında bizim doktor bizde teklif etse keşke. Ben desem çok kızar adam ilacın dozunu bile yukseltmyor sabır diyor ama ona göre hava hoş tabi bana sor birdeCanım 2. düşüklerden sonra birdaha hamile kalamayınca isteğe bağlı aşılamayı tercih ettik
Hmm anladım aslında bizim doktor bizde teklif etse keşke. Ben desem çok kızar adam ilacın dozunu bile yukseltmyor sabır diyor ama ona göre hava hoş tabi bana sor birde
Olduğum günü sayarsak 13 ediyor. Saymazsam 12 canım. 16 Mayıs Çarşamba yapildiSenin kaçıncı günüydü canim ignenin, bir de olduğu günü sayıyor musun
Olduğum günü sayarsak 13 ediyor. Saymazsam 12 canım. 16 Mayıs Çarşamba yapildi
Klomen kullanmışsan git bence, boşuna hormon yüklemiş gibi olma. Ama bir de iğne yapılır, iliski günlerini değerlendirmezsen ona da sen karar verKızlar bugün kontrolüm var. Yumurta oluşumuna göre çatlatma iğnesi olacagım. Ama dünden beri hastayım , ateş ve ishal var. Yerimden kımıldayamıyorum. Acaba gitmesem bu ayı pas mı geçsem
Aynen canim gittin mi bilmiyorum ama inş gitmissindir onca hormon aldın boşa gitmesinKızlar bugün kontrolüm var. Yumurta oluşumuna göre çatlatma iğnesi olacagım. Ama dünden beri hastayım , ateş ve ishal var. Yerimden kımıldayamıyorum. Acaba gitmesem bu ayı pas mı geçsem
Canım kanımda enfeksiyon varmış. Serum falan takıldı. Kadın doguma da perşembe gidicem, doktoromu aradım. Yine giderdim ama iğne vuruldugu gün ilişki istiyor doktor. Ona gücüm yok yatıyorum sürekliAynen canim gittin mi bilmiyorum ama inş gitmissindir onca hormon aldın boşa gitmesin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?