Gebeliğe Hazırlık Çatlatma iğnesi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Seni ben takip ediyorum bir gün arayla Allahın izniyle önce senin sonra benim sonra ger kalan herkesin güzel haberleriyle dolacak bu sayfa
Evet canim inş sizlerden güzel haberler duyarız :) allahım seneler geçince su sayfaya baktığımızda hepimiz bebeklerimize kavuşmuş oluruz inş ya o zmn güleriz bu hallerimize

Merhaba hanimlar. Bu ay bende catlatma ignesi oldum bu ikinciydi. Rahim filmim temiz, hormon degerlerim ve esimin her seyi normal. 5 yillik evliyiz. Bu ay da olmadi dun regl oldum. Sanirim doktorum asilama tavsiye edecek artik.

Merhaba hanimlar. Bu ay bende catlatma ignesi oldum bu ikinciydi. Rahim filmim temiz, hormon degerlerim ve esimin her seyi normal. 5 yillik evliyiz. Bu ay da olmadi dun regl oldum. Sanirim doktorum asilama tavsiye edecek artik.
Bnde 4yıllık evliyim aşılama şansı çok düşük cnm hakknda hyrlısı olsn yaş kaç ben geçen yıl tüp bebek yaptrmştm düşük oldu bu yılda normal denedik olmadı tekrar tüp bebeğe başlcz aslında aşılama hiç denemedm denesemmi diye düşünüyorum histeroskopi oldn mu cnm bnde senn gibi herşeyim normal yapmadığm bi histeroskopi kaldı tüp bebeğe başlamadan onudamı denesem diyorum kafam çok karışık hayrlısı olsn hakkzmda uzun yazdm k.bkma

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…