- 23 Kasım 2016
- 1.215
- 1.316
- 133
- 32
- Konu Sahibi denizyildizi001
-
Seni ben takip ediyorum bir gün arayla Allahın izniyle önce senin sonra benim sonra ger kalan herkesin güzel haberleriyle dolacak bu sayfaEvet bende onu diyorum bir ben kaldım herhalde benimde yoktur kesin
Sağol canım inşallah ya çok istiyorum sadece kendim için değil hepimiz için çok istiyorumSeni ben takip ediyorum bir gün arayla Allahın izniyle önce senin sonra benim sonra ger kalan herkesin güzel haberleriyle dolacak bu sayfa
Her ay %25 şansımız varKızlar ortlama kacıncı ayda hamile kalınıyor. Rabbim izin verirse olur da beklemesi cok zor.
Evet canim inş sizlerden güzel haberler duyarız :) allahım seneler geçince su sayfaya baktığımızda hepimiz bebeklerimize kavuşmuş oluruz inş ya o zmn güleriz bu hallerimizeSeni ben takip ediyorum bir gün arayla Allahın izniyle önce senin sonra benim sonra ger kalan herkesin güzel haberleriyle dolacak bu sayfa
Aminnnnn. Olacak canımcım olacak ama biraz sabır işteEvet canim inş sizlerden güzel haberler duyarız :) allahım seneler geçince su sayfaya baktığımızda hepimiz bebeklerimize kavuşmuş oluruz inş ya o zmn güleriz bu hallerimize
Canim o prolaktin hormonunu yükseltiyorKızlar incir kürüyle hamile kalanlar varmış. Duydunuz mu hiç
Ben iğneden sonra 18. Gün oldum..her bünye farklı canım. .Kızlar bugün benim 15.günüm en geç ne zaman adet olurum fikriniz var mı
Negatif cnmcanım test yaptın mı
Geçen aylarda 21.günde ilaçla olmştmKızlar bugün benim 15.günüm en geç ne zaman adet olurum fikriniz var mı
Kızlar incir kürüyle hamile kalanlar varmış. Duydunuz mu hiç
Ay canım hiç geregi yok. Benımki zaten yüksekti ilaçla düştüCanim o prolaktin hormonunu yükseltiyor
Bi olsam rahatlayacagım. Kaç günlerden beri agrı cekiyorumGeçen aylarda 21.günde ilaçla olmştm
Ben yapmıştım işe yaramadı kist yapmıştıAy canım hiç geregi yok. Benımki zaten yüksekti ilaçla düştü
Bal çörekotu tarçın olabilir canimAy canım hiç geregi yok. Benımki zaten yüksekti ilaçla düştü
Canım benim progesteronum çok düşüktü. Faydası olur mu kiBal çörekotu tarçın olabilir canim
Bilmem ki canim oluyor sanırımCanım benim progesteronum çok düşüktü. Faydası olur mu ki
Bnde 4yıllık evliyim aşılama şansı çok düşük cnm hakknda hyrlısı olsn yaş kaç ben geçen yıl tüp bebek yaptrmştm düşük oldu bu yılda normal denedik olmadı tekrar tüp bebeğe başlcz aslında aşılama hiç denemedm denesemmi diye düşünüyorum histeroskopi oldn mu cnm bnde senn gibi herşeyim normal yapmadığm bi histeroskopi kaldı tüp bebeğe başlamadan onudamı denesem diyorum kafam çok karışık hayrlısı olsn hakkzmda uzun yazdm k.bkmaMerhaba hanimlar. Bu ay bende catlatma ignesi oldum bu ikinciydi. Rahim filmim temiz, hormon degerlerim ve esimin her seyi normal. 5 yillik evliyiz. Bu ay da olmadi dun regl oldum. Sanirim doktorum asilama tavsiye edecek artik.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?