- Konu Sahibi denizyildizi001
-
ay canım hiç umudum yok ztn göğüslerim hep ağrır ilk adet belirtisidir benim için, yumurtam bence fazla gelişmiş doktor da öyle dedi adetin 17. günüydü gititiğimde öyle işte beklemedeyim bu arada test yaptım dün de çizgi vardı ama ztn iğnenin etkisinden olduğunu biliyorum sen ne zaman vurundun iğneyi ?Hamilelik ve adet belirliteri aynı olduğu için umudunu kaybetme belki hamişsindir onun belirtisidir bnce öyle :) testi ne zaman yapcan yumurtan ne güzel gelşmiş
Testi yapıp ikinci üçüncü gün renk koyulaşırsa kesin hamişsin şuan evt iğnenin etkisidir bende 21mm iken yaptm 7snde gece 12de yaptmay canım hiç umudum yok ztn göğüslerim hep ağrır ilk adet belirtisidir benim için, yumurtam bence fazla gelişmiş doktor da öyle dedi adetin 17. günüydü gititiğimde öyle işte beklemedeyim bu arada test yaptım dün de çizgi vardı ama ztn iğnenin etkisinden olduğunu biliyorum sen ne zaman vurundun iğneyi ?
Insallah mutlu haberi verirsin canimcanım ilişkiye girdiğinin 15. günü kanında çıkar. ben de 24 ünü bekliyorum
Insallah olur ya heyecan yaptim valla12-14günde sonuç belli oluyor cnm 12gün sonra idrar testinde öğrenenler var
benim ilaçla büyümedi kendisi büyüdü tesadüfen doktora gidince doktor gördü yumurtayı iğne verim dedi :) öyle yani hashimoto var bende hemen kalabilir myim bilmiyorum kiTesti yapıp ikinci üçüncü gün renk koyulaşırsa kesin hamişsin şuan evt iğnenin etkisidir bende 21mm iken yaptm 7snde gece 12de yaptm
hayırlısı olsun canım dua edelim olur mu birbirimizeTesti yapıp ikinci üçüncü gün renk koyulaşırsa kesin hamişsin şuan evt iğnenin etkisidir bende 21mm iken yaptm 7snde gece 12de yaptm
aynen cnm inş burdan hepimiz hamileyimmmm diye bağıra bağıra haber verrizhayırlısı olsun canım dua edelim olur mu birbirimize
o günleri görcez miaynen cnm inş burdan hepimiz hamileyimmmm diye bağıra bağıra haber verriz
Hepimizin heyecanla bekliyoruz herkes sonucunu bildirsin :)Insallah olur ya heyecan yaptim valla
İnş inanmak istemekden daha önmli inancımızı kaydetmiyoruz ne zamandır istiyosuno günleri görcez mi
İlk ay çok iyiydi 2 taneydi ve 25-19idi ikiz olur diyordum. Ama olmadı kimyasal oldu çok az bir değer çıktı düştü. İkinci ay yumurta kontrolü nde 17 idi doktor umutlanmayin olmayabilir dedi. Hatta iğneyi ertesi gün yaptırdı biraz daha büyüsün dedi. İkiz oldu şaşırdık muhtemelen arkadan gelen ufak yumurtalar büyüdü bende pco var küçük bir suru yumurta vardı kalitesizAy inş cnm geçen sene tüp bebek yaptrmştm düşük oldu eğer olmzsa tekrar tüp bebeğe başlıcaz kaç mm idi iğneyi yaptğnda
Ne güzel ya inş rabbim bizede nasip eder herşey Allahın takdiri yumurta kalitesiz olmş sperm hareketsiz olmş çokda önmli değil tedbir bizden takdir Allahın bizlerede dua etİlk ay çok iyiydi 2 taneydi ve 25-19idi ikiz olur diyordum. Ama olmadı kimyasal oldu çok az bir değer çıktı düştü. İkinci ay yumurta kontrolü nde 17 idi doktor umutlanmayin olmayabilir dedi. Hatta iğneyi ertesi gün yaptırdı biraz daha büyüsün dedi. İkiz oldu şaşırdık muhtemelen arkadan gelen ufak yumurtalar büyüdü bende pco var küçük bir suru yumurta vardı kalitesiz
Olsn cnm veren Allah her türlü verir O yeterli “ol” desin umutsuz olma bak Az kalmş cnm test gününe inanıyorum ben sende var :)4-5 ay oldu canım ama ben de hashimoto var o yüzden çok korkuyorum
Benimde yumurtam 17 mmdi canım inşallah benimde ikiz olur çok sevindim bunu okuyuncaİlk ay çok iyiydi 2 taneydi ve 25-19idi ikiz olur diyordum. Ama olmadı kimyasal oldu çok az bir değer çıktı düştü. İkinci ay yumurta kontrolü nde 17 idi doktor umutlanmayin olmayabilir dedi. Hatta iğneyi ertesi gün yaptırdı biraz daha büyüsün dedi. İkiz oldu şaşırdık muhtemelen arkadan gelen ufak yumurtalar büyüdü bende pco var küçük bir suru yumurta vardı kalitesiz
Hayırlısı canım ben erken doğumla kaybettim maalesef. Sağlıcakla kucağına al inşallahBenimde yumurtam 17 mmdi canım inşallah benimde ikiz olur çok sevindim bunu okuyunca
:) saol canım evet neler duyuyoruz rabbim isteyen herkese nasip etsin :) hislerin kuvvetli mi :) :)Olsn cnm veren Allah her türlü verir O yeterli “ol” desin umutsuz olma bak Az kalmş cnm test gününe inanıyorum ben sende var :)
Genelde öyle ama bu konuda belkide olmasını istediğiniz için öyle hissediyoruz:) saol canım evet neler duyuyoruz rabbim isteyen herkese nasip etsin :) hislerin kuvvetli mi :) :)
Tabiki canim Allah bilir biz bilemeyiz inş en en kısa zamanda kavuştursun bizi bebeklerimizeGenelde öyle ama bu konuda belkide olmasını istediğiniz için öyle hissediyoruz
Tabikii görecez umutsuzluğa kapılma yoko günleri görcez mi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?