Gebeliğe Hazırlık Çatlatma iğnesi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Hamilelik ve adet belirliteri aynı olduğu için umudunu kaybetme belki hamişsindir onun belirtisidir bnce öyle :) testi ne zaman yapcan yumurtan ne güzel gelşmiş
ay canım hiç umudum yok ztn göğüslerim hep ağrır ilk adet belirtisidir benim için, yumurtam bence fazla gelişmiş doktor da öyle dedi adetin 17. günüydü gititiğimde öyle işte beklemedeyim bu arada test yaptım dün de çizgi vardı ama ztn iğnenin etkisinden olduğunu biliyorum sen ne zaman vurundun iğneyi ?

Testi yapıp ikinci üçüncü gün renk koyulaşırsa kesin hamişsin şuan evt iğnenin etkisidir bende 21mm iken yaptm 7snde gece 12de yaptm

Testi yapıp ikinci üçüncü gün renk koyulaşırsa kesin hamişsin şuan evt iğnenin etkisidir bende 21mm iken yaptm 7snde gece 12de yaptm
benim ilaçla büyümedi kendisi büyüdü tesadüfen doktora gidince doktor gördü yumurtayı iğne verim dedi :) öyle yani hashimoto var bende hemen kalabilir myim bilmiyorum ki

Ay inş cnm geçen sene tüp bebek yaptrmştm düşük oldu eğer olmzsa tekrar tüp bebeğe başlıcaz kaç mm idi iğneyi yaptğnda
İlk ay çok iyiydi 2 taneydi ve 25-19idi ikiz olur diyordum. Ama olmadı kimyasal oldu çok az bir değer çıktı düştü. İkinci ay yumurta kontrolü nde 17 idi doktor umutlanmayin olmayabilir dedi. Hatta iğneyi ertesi gün yaptırdı biraz daha büyüsün dedi. İkiz oldu şaşırdık muhtemelen arkadan gelen ufak yumurtalar büyüdü bende pco var küçük bir suru yumurta vardı kalitesiz

Ne güzel ya inş rabbim bizede nasip eder herşey Allahın takdiri yumurta kalitesiz olmş sperm hareketsiz olmş çokda önmli değil tedbir bizden takdir Allahın bizlerede dua et

Benimde yumurtam 17 mmdi canım inşallah benimde ikiz olur çok sevindim bunu okuyunca

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…