- Konu Sahibi denizyildizi001
-
canim sakin olCok umutlanmıştım. İnan cok zormuş. Aglıyorum sabahtan beri. Olmadı öyle yapayım, eşim gelsin de
İnanır mısın benim de öyle. Dayak yemiş gibiyimözellikle belim çok arıyorKızlar iğnenin 9. Günü adet olacak gibi ağrım var moralim çok bozuldu
Hiç gerek yok eşini bekleme kan ver direk hem o arada kafan dağılmış olurGidip başka bi test mi alsam. İlk idrarla yapın diyorlar ama dogru sonuç verir mi ki
Canım ilk yaptıgımda bir iki dakika bekledim sonra uyuudm. Ne kdar sürede cıktıgını bilmiyorum yanicanim sakin olilk anda yaptığında senin çıkmamış miydi ? İlk anda çıkmıyorsa yanı 10 dk sonra yapınca test geçersiz diyorlar
Resmini bi atsan cnm ama bekleseydin keşke en iyisi tüm soruları çözmenin yolu kan vermekCanım ilk yaptıgımda bir iki dakika bekledim sonra uyuudm. Ne kdar sürede cıktıgını bilmiyorum yani
Canım çok silik. Resim gönderirken de çözünürlük düşüyor ya göremezsenizResmini bi atsan cnm ama bekleseydin keşke en iyisi tüm soruları çözmenin yolu kan vermek
Bnce sende var cnm kan testi vereceksin ve değerin yüksek çıkacak görürsün boşuna üzmüş olcaksın kendiniCanım çok silik. Resim gönderirken de çözünürlük düşüyor ya göremezseniz
Canım öyle olsa dünkinden daha koyu çıkması gerekmez miBnce sende var cnm kan testi vereceksin ve değerin yüksek çıkacak görürsün boşuna üzmüş olcaksın kendini
Öyle aslnda ama ne bileyim silik çıkması ilginç o zaman bi test daha yap cnm hatta erken gebelik testleti var eczanede satılıyordur 10-15 tl ondan al garanti olurCanım öyle olsa dünkinden daha koyu çıkması gerekmez mi
Doktor bana cuma gel demişti. Bugün gitsem yine cıkar mıÖyle aslnda ama ne bileyim silik çıkması ilginç o zaman bi test daha yap cnm hatta erken gebelik testleti var eczanede satılıyordur 10-15 tl ondan al garanti olur
Fazla bir şekilde akıntın var mı canım ben akıntıyı adet oldum sanıyorum bakıyorum yok[/Q
olmaz mı hemde nasıl her dk lavabodayım
Varsa tabi ki çıkarDoktor bana cuma gel demişti. Bugün gitsem yine cıkar mı
İğnenin etkisi o zaman ondan ağrılar hissediyoruz
CANIM NİYE ÖYLE DİYORSUN KESİN Mİ Kİ ?kızlar umut edip olumsuz sonuç almak çok zormuş. Bi daha direkt kan testi yaptırcam
Yok da canım hissediyorum. Yarın yaptırcam kanı, doktor yarın gel dediCANIM NİYE ÖYLE DİYORSUN KESİN Mİ Kİ ?
Benim iğnenin etkisi geçmiştir canım 6. Ginü bile çizgi çıkmamıştı bugün 10. Günü hiçbir şey kalmamıştır ben adet ağrıları diye düşünüyorum çünkü 7gün kadı yavaş yavaş hissettirmeye başladığı zamanlardayımİğnenin etkisi o zaman ondan ağrılar hissediyoruz
Anladim canim hayırlısı olsun umudunu kaybetmeYok da canım hissediyorum. Yarın yaptırcam kanı, doktor yarın gel dedi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?