- Konu Sahibi denizyildizi001
-
Canim insss sen hamilesin adetini beklemene gerek Yok :)Canım benim de aynı şekilde. Geçen ay adetim çok saçma sapan oldu ama. Önce pembe ve kahverengi leke geldi bir kaç gün sonra adetim geldi. Onda da azar azar oldum
Canımm inşallah . Cok heyecanlıyım biliyo muusn, sabah olsa da test yapsam diye :)) eşim de bayağı umutlandı. Oturup kalkarken dikkat et diyor.:)) ama içimde de korku var cift cıkmazsa diyeCanim insss sen hamilesin adetini beklemene gerek Yok :)
Günaydın canim :) güzel haberini bekliyoruz inşCanımm inşallah . Cok heyecanlıyım biliyo muusn, sabah olsa da test yapsam diye :)) eşim de bayağı umutlandı. Oturup kalkarken dikkat et diyor.:)) ama içimde de korku var cift cıkmazsa diye
Canim daha adet olmazsınKızlar iğnenin 9. Günü adet olacak gibi ağrım var moralim çok bozuldu
Bilmiyorum canım her an olacak gibi ağrım var bekliyorumCanim daha adet olmazsın
Kızlar moralim cok bozuk. Negatif cıktı. Aglayarak uyumuşum. Şimdi kalktım baktım cokk silik şekilde çizgi cıkmış. Test bozuk olabilir mi. Ya da ilacın etkisi geçiyodurGünaydın canim :) güzel haberini bekliyoruz inş
bende de aynı durum ama normal galiba bu bildiğim kadarıyla hamilelikte de adet olacağın zamanki belirtileri yaşıyorsun.Bilmiyorum canım her an olacak gibi ağrım var bekliyorum
ya kuzum sen neden kendine işkence ediyorsun bi beta hcg baktırsana 1 saate alırsın sonucunu. bak ben ikinci kimyasal gebeliğimi böyle yaşadım Allah kimseye de yaşatmasın bi git baktır dr unla görüş sonra da bu kadar yıpratma kendini kuzum yaaaKızlar moralim cok bozuk. Negatif cıktı. Aglayarak uyumuşum. Şimdi kalktım baktım cokk silik şekilde çizgi cıkmış. Test bozuk olabilir mi. Ya da ilacın etkisi geçiyodur
bugün kaçıncı gündü senin canımKızlar moralim cok bozuk. Negatif cıktı. Aglayarak uyumuşum. Şimdi kalktım baktım cokk silik şekilde çizgi cıkmış. Test bozuk olabilir mi. Ya da ilacın etkisi geçiyodur
Cok umutlanmıştım. İnan cok zormuş. Aglıyorum sabahtan beri. Olmadı öyle yapayım, eşim gelsin deya kuzum sen neden kendine işkence ediyorsun bi beta hcg baktırsana 1 saate alırsın sonucunu. bak ben ikinci kimyasal gebeliğimi böyle yaşadım Allah kimseye de yaşatmasın bi git baktır dr unla görüş sonra da bu kadar yıpratma kendini kuzum yaaa
Bugün 13 oldubugün kaçıncı gündü senin canım
büyük ihtimalle kanda çıkar canım geç döllenme de olabilir hiç olamayabilir de elbetteki ilk an insan çok sarsılıyor ama toparla lütfen kendini böyle olma bu inan ya hamileysen yazık değil mi boşa üzüyorsun kendiniBugün 13 oldu
Az kalmış canım doktorun sana yarın demedi mi yarını bekle bence kendini de yıpratma hiçCok umutlanmıştım. İnan cok zormuş. Aglıyorum sabahtan beri. Olmadı öyle yapayım, eşim gelsin de
Fazla bir şekilde akıntın var mı canım ben akıntıyı adet oldum sanıyorum bakıyorum yokbende de aynı durum ama normal galiba bu bildiğim kadarıyla hamilelikte de adet olacağın zamanki belirtileri yaşıyorsun.
İlk 5dk san sonrasını dikkate almayın diyolsr bmde merakla senin sonuca bakmak için girdim en iuisi kan vermek moral bozmak yok cnm hayırlısı neyse o olsun yoksa da üzülme yolumuz uzun dahaKızlar moralim cok bozuk. Negatif cıktı. Aglayarak uyumuşum. Şimdi kalktım baktım cokk silik şekilde çizgi cıkmış. Test bozuk olabilir mi. Ya da ilacın etkisi geçiyodur
Yarın dedi ama bugün giderim. Negatifse de ögrenir ona göre hareket ederim. Beklemek cok zor.Az kalmış canım doktorun sana yarın demedi mi yarını bekle bence kendini de yıpratma hiç
Tamam canım bugün git ama kendini yıpratmaYarın dedi ama bugün giderim. Negatifse de ögrenir ona göre hareket ederim. Beklemek cok zor.
Gidip başka bi test mi alsam. İlk idrarla yapın diyorlar ama dogru sonuç verir mi kiİlk 5dk san sonrasını dikkate almayın diyolsr bmde merakla senin sonuca bakmak için girdim en iuisi kan vermek moral bozmak yok cnm hayırlısı neyse o olsun yoksa da üzülme yolumuz uzun daha
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?