- 28 Ekim 2017
- 1.732
- 6.142
- 158
- 40
- Konu Sahibi denizyildizi001
-
bak kuzum benim doktorum diyor ki sağlıklı bir kadınsın yumurtan oluşuyor ama düşünce o kadar etkiler ki sen kendini ilişki anına bırak ilişkiyi bebek için diye bile odaklanırsan olmaz kızım bebek dert diyor uykusuz gecelerin olacak büyüyecek ayrı dert şimdi eşinle ne yaşadın yaşadın tadını çıkar diyor.öyle mi dersin canım
hadi bakalımmm kalp atışını duyana kadar söyleme kuzum kimseyeCanım ben de öyleyim şu an. Eşime foto gönderdim hemen heyecandan. Ama başka kimse bilmiyor. Kesin belli olana kadar söylemicem
canım ben başak burcuyum :)bak kuzum benim doktorum diyor ki sağlıklı bir kadınsın yumurtan oluşuyor ama düşünce o kadar etkiler ki sen kendini ilişki anına bırak ilişkiyi bebek için diye bile odaklanırsan olmaz kızım bebek dert diyor uykusuz gecelerin olacak büyüyecek ayrı dert şimdi eşinle ne yaşadın yaşadın tadını çıkar diyor.düşününce haklı bebeğim asla olumsuz düşünceleri aklına koyma hep olumla kendini
Aha bi başakta ben :) seni o yüzden çok iyi anlıyorumcanım ben başak burcuyum :)elimde deil :) isteyerek yapmıyroum 3-4 aydır deniyoruz maalesef olmadıkça iyice olumszu düşünüyor insan
Var canım
evet canim çok zor dimi yazık bize :) Başaklar çok düşünüyor ve olumsuz düşünüyor nolcaz bizAha bi başakta ben :) seni o yüzden çok iyi anlıyorum
Canim yeniden mi yapsan testi :) :) :)Var canım
Bazen olumluya yöneliyorum sonra diyorum ki kandırma kendini bu ay yine olmayacak. Resmen olcağı varsa bile bu düşüncelerle olmasına engel olıyoruzevet canim çok zor dimi yazık bize :) Başaklar çok düşünüyor ve olumsuz düşünüyor nolcaz biz
Ben de canimBazen olumluya yöneliyorum sonra diyorum ki kandırma kendini bu ay yine olmayacak. Resmen olcağı varsa bile bu düşüncelerle olmasına engel olıyoruz
Canim çok sevindim ayyy inş cokk yüksek bi değer çıkar :)Kızlar doktorumu aradım. Bir iki gün daha bekle kanda bakalım dedi. Cuma gidicem
canım ben başak burcuyum :)elimde deil :) isteyerek yapmıyroum 3-4 aydır deniyoruz maalesef olmadıkça iyice olumszu düşünüyor insan
canım nasıl moral veriyorsun çok saol ben de hashimoto var tiroid rahatszılığıay seni napsaaakkkk :)) yapma kuzum öyle ben 2 yıldır evliyim dah açok erken şöyle düşün her kadının ayda en iyi ihtimalle en fazla %25 şansı var hamiş olmak için
düşünsene bebeiş olacak göbüş büyüyecek.... bunları düşününce kilo ve çatlaklar aklıma geliyor
Canım böyle cıktı[/QUOTE ayy çok heycanlı çok sevndm cnm beklemene gerek yok bfn kan verki 2gün sonra tekrar vermen gerek en azından bgn versen cuma tekrar verirsin bizim içinde dua at ilk denemenmiydi
Canım böyle cıktı[/QUOTE ayy çok heycanlı çok sevndm cnm beklemene gerek yok bfn kan verki 2gün sonra tekrar vermen gerek en azından bgn versen cuma tekrar verirsin bizim içinde dua at ilk denemenmiydi
Aynen öyle bende 4yıllık evliyim hiç bi sorun yok olmadı ama olacak inanıyorum sen öpk umutsuzsun biraz olumlu düşün cnm 4 42evlimutluay seni napsaaakkkk :)) yapma kuzum öyle ben 2 yıldır evliyim dah açok erken şöyle düşün her kadının ayda en iyi ihtimalle en fazla %25 şansı var hamiş olmak için
düşünsene bebeiş olacak göbüş büyüyecek.... bunları düşününce kilo ve çatlaklar aklıma geliyor
bende de kist vaaarrrrr (herşeye bi cevabım var maşallah banacanım nasıl moral veriyorsun çok saol ben de hashimoto var tiroid rahatszılığıo zorlaştırabiliyor o yüzden
Evet kesinlikle söylemeCanım ben de öyleyim şu an. Eşime foto gönderdim hemen heyecandan. Ama başka kimse bilmiyor. Kesin belli olana kadar söylemicem
vardır kuzum neden olmasın belirti var mı hiç sende benim göğüslerim patlıyor dokunamıyorum belim çok ağrıyor bideKızlar geçen sene tüp bebek yaptrmştm 19mayısda düşük yapmştm bu 19mayısda iğnenin tam 12.günü ne diyosunuz olur mu varmıdır belki
Yok malesef ara sıra kasık ağrım oluyor o kadarvardır kuzum neden olmasın belirti var mı hiç sende benim göğüslerim patlıyor dokunamıyorum belim çok ağrıyor bide
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?