Gebeliğe Hazırlık Çatlatma iğnesi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
öyle mi dersin canım
bak kuzum benim doktorum diyor ki sağlıklı bir kadınsın yumurtan oluşuyor ama düşünce o kadar etkiler ki sen kendini ilişki anına bırak ilişkiyi bebek için diye bile odaklanırsan olmaz kızım bebek dert diyor uykusuz gecelerin olacak büyüyecek ayrı dert şimdi eşinle ne yaşadın yaşadın tadını çıkar diyor.düşününce haklı bebeğim asla olumsuz düşünceleri aklına koyma hep olumla kendini

canım ben başak burcuyum :) elimde deil :) isteyerek yapmıyroum 3-4 aydır deniyoruz maalesef olmadıkça iyice olumszu düşünüyor insan

canım ben başak burcuyum :) elimde deil :) isteyerek yapmıyroum 3-4 aydır deniyoruz maalesef olmadıkça iyice olumszu düşünüyor insan
ay seni napsaaakkkk :)) yapma kuzum öyle ben 2 yıldır evliyim dah açok erken şöyle düşün her kadının ayda en iyi ihtimalle en fazla %25 şansı var hamiş olmak için
düşünsene bebeiş olacak göbüş büyüyecek.... bunları düşününce kilo ve çatlaklar aklıma geliyor

canım nasıl moral veriyorsun çok saol ben de hashimoto var tiroid rahatszılığı o zorlaştırabiliyor o yüzden

Aynen öyle bende 4yıllık evliyim hiç bi sorun yok olmadı ama olacak inanıyorum sen öpk umutsuzsun biraz olumlu düşün cnm 4 42evlimutlu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…