- 21 Şubat 2014
- 436
- 159
- 53
- Konu Sahibi denizyildizi001
-
Bat ne zamn cnmbenim de bekleyiş sürem bugün başladı adet 14. gün çatlatma iğnesi oldum ve bugün adetimin 16.günü aşılama oldum. bakalım ilerleyen şu 2 hafta belirti olacak mı. iyi haberler alacak mıyız
Demekk ki beklemem lazımmmmBnmde 2 ay önce adetim 1hafta geçmişti iğnenin 21.gününde adet olmştm
Yok vermedim ama erken gebelik kullandım zaten adet olacakmışım gibi de akintim varBelkide vardır unutsuzluğa kapılma kan verdin mi
Hayrlısı olsn ama kan verip garanti sonuca ulaşırdım benYok vermedim ama erken gebelik kullandım zaten adet olacakmışım gibi de akintim var
Bat ne zamn cnm
Cnm kaç yıllık evlisin daha önce aşılama yaptrdn mı sorun neydi ve nerde yaptrdn
Ahh cnm ne uzun sürevenlerden geçiyoruz evlat sahibi olabilmek için bnde geçen sene tüp bebek yaptrmştm aşılama oranı düşük diye direk tüp bebeğe geçmiştik bu ay da çatlatma iğnesi oldum eğer yine olmzsa temmuzda tüp bebek yaptrcaz yine ama aklımda deli sorular acaba aşılama denesemmi histeroskopi çektrsemmi gibi bilmiyorm hakkmzda hayrlısı olsn inş gebelik oluşurda hiçbirine gerek kalmazilk aşılamam bugün oldu daha önce 1 kere klomen 1 keer çatlatma iğnesi kullandım. HSG çektirdim problem yok PKO var bende eşimde de spermde ileri hareket azlığı var. sonuç alamadık denemelerden şimdi doktorum aşılama istedi.
bugün olduk aşılamayı 1,5 yıldır evliyiz yaklaşık 8-9 aydır bebek deniyoruz ama günü gününe denk getirip bebek odaklı çalışma çok yapmadık. problem çıkınca şansı da arttırmak istedi doktor.
aşılamada da %10-15 miş gerçi çok fazla bi ihtimal vermiyo doktor. ama işlemi yapan doktor ve hastaneden baya iyi söz ediyorlarmış doktorumda bu işte en iyisi dedi. kavacık medistate
Ahh cnm ne uzun sürevenlerden geçiyoruz evlat sahibi olabilmek için bnde geçen sene tüp bebek yaptrmştm aşılama oranı düşük diye direk tüp bebeğe geçmiştik bu ay da çatlatma iğnesi oldum eğer yine olmzsa temmuzda tüp bebek yaptrcaz yine ama aklımda deli sorular acaba aşılama denesemmi histeroskopi çektrsemmi gibi bilmiyorm hakkmzda hayrlısı olsn inş gebelik oluşurda hiçbirine gerek kalmaz
Valla canım aynısını bana da söyledi doktor. Adetlerm neredeyse hiç şaşmaz belki 1 gün filan o da mevsim değişikliği olduğunda. Ama yumurtlama tembelliği ve pko görünümü var dediKızlar benim adetlerim çok düzenli en fazla 4 gün gecikir o da yılda 1 kez filan pko olduğumu söyledi doktorum yumurtlama tembelliği var dedi bende pko da kilo ve Adet düzensizliği sorunu olduğunu biliyorum yoksa ben mi yanlış biliyorum
Kızlar benim adetlerim çok düzenli en fazla 4 gün gecikir o da yılda 1 kez filan pko olduğumu söyledi doktorum yumurtlama tembelliği var dedi bende pko da kilo ve Adet düzensizliği sorunu olduğunu biliyorum yoksa ben mi yanlış biliyorum
Lh ve fsh a göre karar veriyorlar benim lh 11 fsh 4 tü senin kaçtıValla canım aynısını bana da söyledi doktor. Adetlerm neredeyse hiç şaşmaz belki 1 gün filan o da mevsim değişikliği olduğunda. Ama yumurtlama tembelliği ve pko görünümü var dedi
Benimde yumurtam çatlamayıp kist olmuştu ama şimdi öyle bir sorun kalmadıPKO zamanında yumurta çatlamıyor bazen hiç çatlamayıp kist oluşturuyor kilo PKO yapabiliyor kilo verince PKO azalıyor.
yumurtanın gününü belirlemek zor oluyor. adet düzensizliği de en önemli belirtisi zaten. ben kendimi bildim bileli hiç hesaplayamam tarihlerimi. hiç belli olmuyor ne zaman hasta olacağım
Hadi ya ilacın etkisi demekki vucüt atmamış test yaptpnzda inş sonraki aylaraKızlar kan testi yaptım gebelik yok..neden o çizgi çıktı idrarda anlamadım...sağlık olsun demek ki test yanlışti..
Canım bi şey sorucam 21. Gün adet oldum dedin ya yumurta çatlamış miydi o ayDemekk ki beklemem lazımmmm
Kaçıncı günde yaptın canımKızlar kan testi yaptım gebelik yok..neden o çizgi çıktı idrarda anlamadım...sağlık olsun demek ki test yanlışti..
29 nisanda çatlama iğnesini yapmıştım. .adet günüm de geçti. . Bugün iğnenin 17.günü. .Kaçıncı günde yaptın canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?