Gebeliğe Hazırlık Çatlatma iğnesi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
İnofolic hayit ve ovulasyon testi kullanmayi istiyorum bu ay ama internet haricinde eczanelerde ovulasyon testi var midir
Canım bana doktor bu ay verdi infolic bitti hatta adetten bir hafta önce başladım ben bu ay macun yedim bal hayıt otu çörek otu karışımlı adetin 2. günü başladım

Kızlar bu arada kimşer beklemede? Birde iğne olduğumuz günüde sayacakmıyız ? Benim bat 12-13 nisan dayanabilirsem 12 nisana kadar beklemek istiyorum ama dayanamazsam 11 nisanda yapabilirm test:halay: eğer iğne olduğum günü sayarsam bugün 9. Günüm saymazsam 8. Günüm
been beklemedeyim dün oldum iğnemii:KK200:

Kızlar inofolic adet doneminde mi baslaniyo nasil iciyosunuz gunde kac tane ac mi tok mu
Canım inofolic combi (hap olan) kullandım ben. Başlama günü yok, istediğin gün başlayabilirsin. Sabah akşam birer tane, tok karna kullandım. İnşallah şifa olur sana da. Gerekli dozaj olması için inofolic'in günde 2 adet kullanılması şartmış.

Bir de ovulasyon testini alabiliyorsan internetten al derim. Testler internetten daha uyguna geliyor. Ben laboquick marka aldım testlerimi. Zaten inofolic ayda 130lira civarına geliyor... Bari test zorlamasın bütçeni...

Amin canım, inşallah :KK200:
Kist çok ağrı yapıyor ama bugün tekrar doktordaydım, yarım cm küçülmüş kist çok şükür... Kan da 556 çıkınca doktor Salı günü tekrar çağırdı... İnşallah keseyi görmeye çalışacağız :KK68:

Ben normalde her ay "bu ay da olmayacak" diye hazırlardım kendimi. Fakat bu ay ablamın olumlu düşün ısrarı sonucu ilk baştan beri "hamileyim zaten, bu ay oldu, Allah'ım sana teslim" diye kendime söyleyip durdum :KK48: Olumlu düşünmek gerçekten fark ediyormuş demek ki diye düşünüyorum. Elhamdulillah, umutlarımız hiç tükenmesin :KK68:
Süpersin canım, bize de yansıtıyorsun zaten olumlu enerjini. Hamilelik hep kiste tedavi derler, sanırım bu gebelik sürecinde kist yavaş yavaş hep küçülecek, değil mi?

Süpersin canım, bize de yansıtıyorsun zaten olumlu enerjini. Hamilelik hep kiste tedavi derler, sanırım bu gebelik sürecinde kist yavaş yavaş hep küçülecek, değil mi?
Çok teşekkür ederim canım :KK200: Canım aslında bende polikistik over var zaten ama bu kistin sebebi o değil. İki yumurtam gelişmişti femarayla. Biri tutmuş çok şükür, diğeri de çatlayamadığı için büyümüş ve kiste dönüşmüş. Çok şükür ama şimdilik bir sıkıntı yok. Aniden patlayabilir filan dedi doktor, o yüzden tetikte kal dedi. Patlarsa bebeğe zarar vermemesi için acil hastaneye gitmemiz gerekirmiş. Neyse kötüyü düşünüp çağırmayalım, inşallah hiçbir şey olmayacak. Doğuma kadar böyle de kalabilirmiş. Doğumda ameliyatla alıyorlarmış da kist kalırsa...

Çok teşekkür ederim canım :KK200: Canım aslında bende polikistik over var zaten ama bu kistin sebebi o değil. İki yumurtam gelişmişti femarayla. Biri tutmuş çok şükür, diğeri de çatlayamadığı için büyümüş ve kiste dönüşmüş. Çok şükür ama şimdilik bir sıkıntı yok. Aniden patlayabilir filan dedi doktor, o yüzden tetikte kal dedi. Patlarsa bebeğe zarar vermemesi için acil hastaneye gitmemiz gerekirmiş. Neyse kötüyü düşünüp çağırmayalım, inşallah hiçbir şey olmayacak. Doğuma kadar böyle de kalabilirmiş. Doğumda ameliyatla alıyorlarmış da kist kalırsa...
Canım benim de 2 yumurtam oldu bu ay dün iğnem vardı işte vuruldum bugün ovuda t çizgim c den daha koyu çıktı klomen de kullandım bide hayıt otlu macun da senin mesajlarına baktım az önce bi mutlu oldum umut doldu içim=)Yumurtaların kaç mm di?

Selam kızlarrrr. Yine ben :KK49: zaman geçmek bilmio.

kerem34gul kerem34gul nasılsın canım herşey yolunda değilmi. Pazartesine kadar iiyice dinlen

LezzetliCipetpet LezzetliCipetpet keşke bende bir kaç test alsaydım. Böyle beklemek çok zor :dua:

@srplmtmtk canım birlikte bekliyoruz inş sende bende güzel haberler alırız. Benim tek yuöurtam oluşmuştu 22 mm
A slm Cnm çok şükür iyi diyelim iyi oluruz belki :) sürekli dinleniyorum Cnm

Canım benim de 2 yumurtam oldu bu ay dün iğnem vardı işte vuruldum bugün ovuda t çizgim c den daha koyu çıktı klomen de kullandım bide hayıt otlu macun da senin mesajlarına baktım az önce bi mutlu oldum umut doldu içim=)Yumurtaların kaç mm di?
İnşallah senden de güzel haberleri alırız canım :KK36:
Yumurtalardan biri 21mm diğeri 17mm idi yanlış hatırlamıyorsam. Her şeyi unuttuğum için şu canım :-)

Amin canım, inşallah :KK200:
Kist çok ağrı yapıyor ama bugün tekrar doktordaydım, yarım cm küçülmüş kist çok şükür... Kan da 556 çıkınca doktor Salı günü tekrar çağırdı... İnşallah keseyi görmeye çalışacağız :KK68:

Ben normalde her ay "bu ay da olmayacak" diye hazırlardım kendimi. Fakat bu ay ablamın olumlu düşün ısrarı sonucu ilk baştan beri "hamileyim zaten, bu ay oldu, Allah'ım sana teslim" diye kendime söyleyip durdum :KK48: Olumlu düşünmek gerçekten fark ediyormuş demek ki diye düşünüyorum. Elhamdulillah, umutlarımız hiç tükenmesin :KK68:
Masallah değerin artmış Cnm gözün aydın kist te küçülmüş inss tamamen Yok olur :)

Hakkında hayırlısı Cnm inss yeni ay yeni umud güzel haberi verirsin ama belirtilerinden dolayı kesin hamileisn diyordum kısmet değilmiş
Aslinda bi yandan iyi oldu kan testi yapcaktim negatif cikcakti hic olmadan adet oldum ayrica evlendigimden beri ilk defa 30 gunde adet oldum normalde 60.70i buluyodu o zaman benim yumurtlama problemim mi var pko vardi

İnşallah senden de güzel haberleri alırız canım :KK36:
Yumurtalardan biri 21mm diğeri 17mm idi yanlış hatırlamıyorsam. Her şeyi unuttuğum için şu canım :-)
Peki bulmuşken seni biraz sıkıştırayım bari=) çatlama iğnesinin kaçıncı günü öğrendin hamile olduğunu.Birde benim 3 gündür kasık ağrım ve sümüğümsü akıntım var bu iyi birşey mi şu an çatlama iğnesi kullanan biri olarak yorumlar mısın beni:KK51:

Kızlar bide size bisey danisicam 2011 yilinda endokrine gitmistim alaninda en iyi doktorlardan yasimda kucuk benden tahlil istemis ben yeni goruyorum lh fsh falan sonra bana seker ilaci vermis ben tahlillerin altina yazmisim ilk lokmadan sonra yarim tablet diye hatirliyorum ilac ictigimi ama bi hafta zor dayanmıştim ne icin oldugunu bilmiyorum o zamanlar sonra annem gittiginde devam etsin demis tabi ben o yasta nerden biliyim seker ilaciymis pko o zaman adetlerimde duzenliydi icmedim simdi gorunce sasirdim insulin direncim olmadigi halde vermis bu doktor bana ne seker ilaci ne inofolic direk klomen verdi ucuncu gun tahlillerini bile uc ay sonra yapti

Peki bulmuşken seni biraz sıkıştırayım bari=) çatlama iğnesinin kaçıncı günü öğrendin hamile olduğunu.Birde benim 3 gündür kasık ağrım ve sümüğümsü akıntım var bu iyi birşey mi şu an çatlama iğnesi kullanan biri olarak yorumlar mısın beni:KK51:
Canım birkaç sayfa öncesine fotoğraf koydum, sıralı testlerimin fotoğrafını :KK48:
Ağrı ve akıntı normalmiş, hatta olması daha iyi bence, en azından işe yaradığına emin oluyor insan :KK48:

İğneden sonraki 11.gün çok çok silikti çizgi, 12.gün azıcık netleşince hemen kan vermeye gittik 21,5 çıktı :KK200: Elhamdulillah :KK200: Eşim yanımdayken öğrenmek istiyordum, haftasonuydu o gün çok şükür. Tam FSM köprüsünden geçerken telefonda öğrendik kan değerini :KK36:

Cnm yüce rabbim daima seninlen olsun inşallah allah kucağına almayı nasip etsin inşallah. .allah isteyen tüm annelere hayırlı evlatlar versin. .sağlıklı inşallah. .

Kızlar bide size bisey danisicam 2011 yilinda endokrine gitmistim alaninda en iyi doktorlardan yasimda kucuk benden tahlil istemis ben yeni goruyorum lh fsh falan sonra bana seker ilaci vermis ben tahlillerin altina yazmisim ilk lokmadan sonra yarim tablet diye hatirliyorum ilac ictigimi ama bi hafta zor dayanmıştim ne icin oldugunu bilmiyorum o zamanlar sonra annem gittiginde devam etsin demis tabi ben o yasta nerden biliyim seker ilaciymis pko o zaman adetlerimde duzenliydi icmedim simdi gorunce sasirdim insulin direncim olmadigi halde vermis bu doktor bana ne seker ilaci ne inofolic direk klomen verdi ucuncu gun tahlillerini bile uc ay sonra yapti

Canım ben klomene başlamadan önce bana şeker ilacı verdi doktor. Ama çok düşük dozda. Glucophage günde 1/2 (yarım) adet akşam yemeklerinden 1 saat sonra. İlacı kormam gerekiyor her akşam. Bana Pko da tedavi ettiğini belirtti.

Canım doktorun içine sinmesi çok çok önemli. Ben de birkaç doktor değiştim içime sinene kadar... Eğer içine sinmediyse sen de başka doktora da görün istersen...

Canım birkaç sayfa öncesine fotoğraf koydum, sıralı testlerimin fotoğrafını :KK48:
Ağrı ve akıntı normalmiş, hatta olması daha iyi bence, en azından işe yaradığına emin oluyor insan :KK48:

İğneden sonraki 11.gün çok çok silikti çizgi, 12.gün azıcık netleşince hemen kan vermeye gittik 21,5 çıktı :KK200: Elhamdulillah :KK200: Eşim yanımdayken öğrenmek istiyordum, haftasonuydu o gün çok şükür. Tam FSM köprüsünden geçerken telefonda öğrendik kan değerini
Çok harika:KK36: Allah tamamını erdirsin inşallahh şimdi şu zaman nasıl geçicek bakalım=)

X