Gebeliğe Hazırlık Çatlatma iğnesi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Olsun canim niye moralini bozuyorsun 18. Gunlerde catlatma ignesini olursun en fazlaa bisey olmazkiii... her ay ayni gun olacak diye birşey yokk.... bakk ben neyapayim kist olustu hicbir sey yaptiramiyorum var herseyde bir hayir uzme canini... sadece ignen daha gec olacak o kadar
Canım kiste döndüğünü nasıl anladın.adet olabildinmi.çünkü bende adet olamadım.acaba kistemi çevirdi

Olsun canim niye moralini bozuyorsun 18. Gunlerde catlatma ignesini olursun en fazlaa bisey olmazkiii... her ay ayni gun olacak diye birşey yokk.... bakk ben neyapayim kist olustu hicbir sey yaptiramiyorum var herseyde bir hayir uzme canini... sadece ignen daha gec olacak o kadar
Sorun eşimin işinden dolayı zamanlama :KK43:

Canım kiste döndüğünü nasıl anladın.adet olabildinmi.çünkü bende adet olamadım.acaba kistemi çevirdi
Adetim 3 gun gecikmeli oldu canim... ama catlatma ignesinden sonra 4 gun karnimda asiri gaz sancisindanda beter bi sıkışma agri oldu.. daha o gunlerden tahmin ettim acaba kistmi olustu diye.... adetimin 3. Gunu takip icin gittim dra kist oldugunu soyledi 37 mm lik... bu arada adetimide yogun sökmedim normalde ozellikle ilk iki gun asiri cok gelirdi... kisti atamadim yani bu adetimle bi dahaki adetle aticam sanirim. Doktor 10 gun sonra yine çağırdi yinede bakmak icin... senin kac gun geciktiki adetin...

Kızlar iyi akşamlar hepinize bende bugün öğlen çatlatma iğnesi oldum. Normalde 36 saat sonra ilişki diyorlar ama doktorum vurdurduğun gece başla üç gün üst üste birliktelik önerdi. Kafam karıştı ne yapsam sitelerde felan yapıldığı gün önerilmez yazıyor :110:

Adetim 3 gun gecikmeli oldu canim... ama catlatma ignesinden sonra 4 gun karnimda asiri gaz sancisindanda beter bi sıkışma agri oldu.. daha o gunlerden tahmin ettim acaba kistmi olustu diye.... adetimin 3. Gunu takip icin gittim dra kist oldugunu soyledi 37 mm lik... bu arada adetimide yogun sökmedim normalde ozellikle ilk iki gun asiri cok gelirdi... kisti atamadim yani bu adetimle bi dahaki adetle aticam sanirim. Doktor 10 gun sonra yine çağırdi yinede bakmak icin... senin kac gun geciktiki adetin...
Malesef gülüm adet oldum şimdi.çok umutlanmıştım ama olmadı

Bu sabah kontrolüm vardı yumurtam 16 mm olmuş akşam saat 10 da iğneyi yapılmamı söyledi doktor erken degilmi bir sakıncası olurmu yoksa zaten aksama kadar hatta yarına kadar 18,19 mm olurmu yumurta

Bu sabah kontrolüm vardı yumurtam 16 mm olmuş akşam saat 10 da iğneyi yapılmamı söyledi doktor erken degilmi bir sakıncası olurmu yoksa zaten aksama kadar hatta yarına kadar 18,19 mm olurmu yumurta[/QUOTE bildiğim kadarı ile 17 .18 19 mm ile 21 mm de arası iğne yapılıyor diye biliyorum.belki erken yumurtlaman varsa o yüzdende hemen vurduruyor olabilir.saat verdiğine göre ilişki sattlerinide veriyordur.12 36 ya doktorunda dikkat ediyormu arkadaşım benimki gün veriyor sadece.inşallah bu ay hayırlı gelir

Bu sabah kontrolüm vardı yumurtam 16 mm olmuş akşam saat 10 da iğneyi yapılmamı söyledi doktor erken degilmi bir sakıncası olurmu yoksa zaten aksama kadar hatta yarına kadar 18,19 mm olurmu yumurta
Benimde baktığında 16 mm di ertesi gün sabah ya da öğlene doğru yaptır biraz daha büyüsün demişti. Demek ki kısa sürede büyüyor.

Ben bu ay dr gitmedim ovilasyon testi aldım birde çörek otu kürünü kullandım hayıt otunu demledim içtim . Geçen ay 19-20 gün çatlamıştı yumurta bu ay 12 gün ovilasyon testim koyulaşmaya başladı işe yaramıştır İnşallah kürler

X