Gebeliğe Hazırlık Çatlatma iğnesi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Evet 14 gun sonra test yap dedi ama o tarihten once ogrenmenin yolu yok mu asilama da 5. Gunum merakla beklitorum:))) aslinda adeti beklemek lazim evet hayal kirikligi yasamamak icin ama insan dayanamiyi isye

Haklısın canım hepimizin içinde aynı sabırsızlık vardı ama ne yazık ki 15 gün önce yapılan testler çatlatma iğnesiyle yanıltıcı oluyor az sabır buradan hepinize söyleyeyim ağrı kesici içmeyin yumurta ve spermi olumsuz etkiliyor

Ay kıyamam üzüldüm ağrı yapmadı inşallah vardır bunda da bir hayr ilaç verdi mi kist için yoksa adetinle mi atılacak vücuttan

Bugun 6. Gunum asilamadan sonra igneyi de 6 martta yaptrmistm 8 gun olmus etkisi gecmistir sanirim die dusunerek kanda test verdim:))) dua edin bana(

Ay kıyamam üzüldüm ağrı yapmadı inşallah vardır bunda da bir hayr ilaç verdi mi kist için yoksa adetinle mi atılacak vücuttan
Canimm ismini degistirmissinn anlayamadim ilk etapta :)))))) hicc sormaaa malesef boyle oldu bu ayy... valla doktor ilac falan vermedi kendi kendine yok olur gibi konustu... 10 gun sonra bi daha çağırdı yumurtalarina bakayim ilacsiz ne alemdeler diye... hemde kiste bakar.. ama adetimle atamadim eminim cunku cok az adet gordum yogun olmadim bu ay ve gittigimde 3. Gundu atsaydim atmis olurdum o gune kadar... sanirim bir dahaki adet icin bekledi doktorda...

Bugun 6. Gunum asilamadan sonra igneyi de 6 martta yaptrmistm 8 gun olmus etkisi gecmistir sanirim die dusunerek kanda test verdim:))) dua edin bana(
Canim cok erken yaptırmissinnn keske en azindan 10. Gune kadar bekleseydin... simdi degerin 20 30 falan ciksa ilactanmi gebeliktenmi bilemezsinki... neyse guzel haberlerleee dön insallah en azindan iki gun sonr tekrarlarsin eger iki kat artmissa gebelik oldugunu anlarsin kesin...

15 cikti cnm ya sorma moralim bozuldu valla sabirsizliktan oluyi zaten ne oluyosa ilacin etkisi gecmistir die dusundum cunku idrarda cikiyodu artik cikmiyo dedgin gbi 2 gun sonra bida yaptrcam Allah buyuk ins guzel haberler alirim

Hayırlısı olsun inşallah canım

Senin durumlar ne toplama islemin ne zaman belli mi... bu ay transfer olmayacak dimi kesin...

Perşembe yumurta toplanacak sonra ameliyat hayırlısıyla ama tarih belirlemedik anca ameliyattan 1 ay sonra transfer bakalım allah sonunu hayırlı etsin yoksa hiç vermesin

14.51 cikti sonucum umudum kalmdi sanirim artik

Moral bozmak yok hiç belli olmaz hamile kalsan bile daha yeni oluşuyor çok acele ettin zaten sen de söylemişsin hiç telaş yapma bekle 15 gün beklemesen bile 12. gün aşağı yukarı doğru sonuç çıkar yaşın kaç bu arada

Kızlar nolur fikir verin klomen kullandım kontrolüm vardı dün 12 ci gün 13 mm olmuş yumurta çok yavaş gelişmemiş mi günde kaç mm buyur yarın tekrar çağırdı moralim çok bozuk ne hayallerle gitmiştim

27 yasindayim 2 yillik evliyim esimin spermlerinde sknti o yuzden asilama yaptik iste yarin 8. Gun tekrar etcem testi hayrlisi artk

14.51 cikti sonucum umudum kalmdi sanirim artik
Daha birsey belli olmus degil... moralini bozma degerin olabilirde olmayabilirde degeri... 2 gun sonra tekrarlarsan artmis olursa var demektir... cunku igne etkisi bta hcg yi arttirmaz gitgide sifirlanir... 2 gun sonra yukselmisse bilki hamilesindir

Perşembe yumurta toplanacak sonra ameliyat hayırlısıyla ama tarih belirlemedik anca ameliyattan 1 ay sonra transfer bakalım allah sonunu hayırlı etsin yoksa hiç vermesin
Tabii hayirlisini versin rabbim hepimizeee.... kader olacagi neyse onu yasicaz ama tup bebek sonucta yuzdesi fazla insallah tutunur bebeginnn hersey yolunda giderr

Olsun canim niye moralini bozuyorsun 18. Gunlerde catlatma ignesini olursun en fazlaa bisey olmazkiii... her ay ayni gun olacak diye birşey yokk.... bakk ben neyapayim kist olustu hicbir sey yaptiramiyorum var herseyde bir hayir uzme canini... sadece ignen daha gec olacak o kadar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…