- 16 Ocak 2017
- 571
- 354
- 23
- 26
- Konu Sahibi Palmiye_Sever
-
Selamun aleykum kizlar bisey soracaktimda catlatma ignesini siz mi kullanmak istiyorsunuz doktora soyluyorsunuz yoksa doktor mu diyor catlama ignesi uygulayalim diye bende istiyorum ama doktora gidip desem kizar gibime geliyor
Benim doktorum kendi verdi cnm daha dogrusu onerdi yapalim istersen dedi bende tamam dedimNeden kimse cevap vermiyor ?
Benim doktorum kendi verdi cnm daha dogrusu onerdi yapalim istersen dedi bende tamam dedim
bende doktora gıttıgımde 1 yıldır olmadı için bir tedaviye baslanmalı dedı ve bu yontem uygulandı 5 gun sabah aksam klomen ılac ve yumurtalar belli bır buyukluge geldıgınde catlatma iğnesi şimdi beklmedeyiz.Sanıyorum %100 sonuc vermıyebılıyorumuş bu sekılde hamıle kalanda var kalamayanda 3 sefer denenıyormus daha sonra asılama veya tup bebek tedavısı yontemı uygulanıyormus benım nacızane bilgim bu yondeTesekkur ederim cvbin icin bende yarin gideyim bi banada onerirmi acaba mart ayinda kurtaj oldum korun dedi korunma bitti ya biraz daha bekle der buyuk ihtimalle
bende doktora gıttıgımde 1 yıldır olmadı için bir tedaviye baslanmalı dedı ve bu yontem uygulandı 5 gun sabah aksam klomen ılac ve yumurtalar belli bır buyukluge geldıgınde catlatma iğnesi şimdi beklmedeyiz.Sanıyorum %100 sonuc vermıyebılıyorumuş bu sekılde hamıle kalanda var kalamayanda 3 sefer denenıyormus daha sonra asılama veya tup bebek tedavısı yontemı uygulanıyormus benım nacızane bilgim bu yonde
canımm naptın kan sonucun bellı oldumu ???*yarın kan vercem cnm bakalım
hay allah peki tedavı ıcın ne dedı sımdıkı surec neymışKizlar kan testi yapti bugun bana doktor süt hormonum yuksek cikmis 've bide tiroit ( guatir ) hormonu yuksek cikmisdaha oncede tiroit hormonu yuksek and cikti dahliyede test yapti doktor cikmadi guatir yok dedi kadin dogum vardi doktorumdada cikiyoru anlamadim birsey
yaptım canım yaptımcanımm naptın kan sonucun bellı oldumu ???*
yaptım canım yaptımcanımm naptın kan sonucun bellı oldumu ???*
erken oldugu ıcın cıkmamaıs olabılırmı pekiyaptım canım yaptım
canım bilmiyorum ki değer 1 çıktı normalde daha yüksek çıkması gerekmiyor muerken oldugu ıcın cıkmamaıs olabılırmı peki
İNAN hiç bilgim yok peki doktor birşey demedimi bnce adet gecikince yapmak daha kesın sonuc vericek tabi gecikirsecanım bilmiyorum ki değer 1 çıktı normalde daha yüksek çıkması gerekmiyor mu
doktor bekleyelim dedi hemen ümitsiz olma dedi daha adetine var dedi ya bakalımİNAN hiç bilgim yok peki doktor birşey demedimi bnce adet gecikince yapmak daha kesın sonuc vericek tabi gecikirse
hadi bakalım hayrlsı ınsallah yuregini ferah tut hakkımızda hayrlısıdoktor bekleyelim dedi hemen ümitsiz olma dedi daha adetine var dedi ya bakalım
aynen canım hayırlısı bakalıım adetimi bekleyeceğim hayırısıyla gelmez inşhadi bakalım hayrlsı ınsallah yuregini ferah tut hakkımızda hayrlısı
hay allah peki tedavı ıcın ne dedı sımdıkı surec neymış
merhaba canım öncelikle hoş geldin prenses çatlatma ignesıini doktor kendisi veriyor ama istersen doktoru la konuş gerek varsa zaten yapar. Doktor yumurta takibine göre yumurta catlama zamanı gelmişse yapıyor. Ben ilk hamileliğim de çatlatma iğnesi kullandum ise yaramadı daha sonra klomenle devam ettim 3. Ayı hamile kaldim..Selamun aleykum kizlar bisey soracaktimda catlatma ignesini siz mi kullanmak istiyorsunuz doktora soyluyorsunuz yoksa doktor mu diyor catlama ignesi uygulayalim diye bende istiyorum ama doktora gidip desem kizar gibime geliyor
progestan düşük tehlikesi olan veya çocuğun iyi tutunması için veriliyor canım normaldekızlar ;bende klomen kullandım ardından çatlatma iğnesi oldum iğneden sonraki 35.saatteyim şu an fakat beni bir hafta kontrole cagırdı doktorum ve gün aşırı ilişki önerdi .bu progestanı neden verdi size ? bana hiçbirşey vermedi acaba normal mi bu ?folik asit de vermedi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?