Gebeliğe Hazırlık çatlatma iğnesi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
bana ilaç vermedi folik asite davem dedi. Sunda beklemedeyım 18 inde test mi yapmalıyım. Sendende haber bekliyorum inşallah isteyen herkesin rabbim kucagını bos bırakmasın ...
adetin 18 ideyse yap bence sonuçta öyle yada böyle öğrencez korkunun ecele faydası yok demişler inşllah canım rabbim isteyen herkese nasip etsin.bende yarın kan vercem bakalım

adetin 18 ideyse yap bence sonuçta öyle yada böyle öğrencez korkunun ecele faydası yok demişler inşllah canım rabbim isteyen herkese nasip etsin.bende yarın kan vercem bakalım
yok adetim 25 inde olmalı iğneden sonra 14. gun ayın 18ine geliyor acaba adetımımı beklıyım yoksa pazar gunu yapıyımmı test

benim bugun çok mide bulantım var sanırım üşütmekden kaynaklıda olabilir ama ben bunu gebeliğe yoruyorum
bugun eve giderken test alıcam yapcam valla daha cok erken ama yapcam ben bi 10 tane alim

benim bugun çok mide bulantım var sanırım üşütmekden kaynaklıda olabilir ama ben bunu gebeliğe yoruyorum
bugun eve giderken test alıcam yapcam valla daha cok erken ama yapcam ben bi 10 tane alim
bende herşeyi ona yoruyorum. Ay inallah su çift çizgileri goruruz hayırlısıyla

evet kolomen kullandım 1 hafta sabah aksam 29 mayısta basladım 2 haziranda bitti kontrol edildiğimde yumurtlma olmustu 19mm pazar gunu 10:00 da çatlatma iğnesini yaptım .
CANIM AYNIYIZ SENLE VALLA BENİMDE 3 HAZİRAN SENİN 4HZİRAN DEMİ

tmam sonucunu beklıyorum bizimlede paylaş hersey gonlunce olsun guzel haberlerle gel :)
ay canım inşallah inşallah rabbim yüzümüzü güldürsün sen bekleyecek misin yoksa aslında bende beklemek istiyorum ama yengem ver değerine bakalım dedi

ay canım inşallah inşallah rabbim yüzümüzü güldürsün sen bekleyecek misin yoksa aslında bende beklemek istiyorum ama yengem ver değerine bakalım dedi
ya aslında cok merak edıyorum ama pazar yapmayı dusunuyorum senden gelecek bılgıye gore bende hızlandırabılırım :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…