- 17 Mayıs 2016
- 834
- 526
- 103
- Konu Sahibi Palmiye_Sever
-
adetin 18 ideyse yap bence sonuçta öyle yada böyle öğrencez korkunun ecele faydası yok demişler inşllah canım rabbim isteyen herkese nasip etsin.bende yarın kan vercem bakalımbana ilaç vermedi folik asite davem dedi. Sunda beklemedeyım 18 inde test mi yapmalıyım. Sendende haber bekliyorum inşallah isteyen herkesin rabbim kucagını bos bırakmasın ...
ooff ya ne kadar uzerine dusersen negatıf sonuclar cıkıyormus herkes oyle yazıyor.bence evde dene ama kanda ver :) hesini dene ben öle yapıorum evdekinde daha geç çıkıo
yok adetim 25 inde olmalı iğneden sonra 14. gun ayın 18ine geliyor acaba adetımımı beklıyım yoksa pazar gunu yapıyımmı testadetin 18 ideyse yap bence sonuçta öyle yada böyle öğrencez korkunun ecele faydası yok demişler inşllah canım rabbim isteyen herkese nasip etsin.bende yarın kan vercem bakalım
canım sen klomen felan kullandın mı bu ayyok adetim 25 inde olmalı iğneden sonra 14. gun ayın 18ine geliyor acaba adetımımı beklıyım yoksa pazar gunu yapıyımmı test
canım sen klomen felan kullandın mı bu ayyok adetim 25 inde olmalı iğneden sonra 14. gun ayın 18ine geliyor acaba adetımımı beklıyım yoksa pazar gunu yapıyımmı test
evet kolomen kullandım 1 hafta sabah aksam 29 mayısta basladım 2 haziranda bitti kontrol edildiğimde yumurtlma olmustu 19mm pazar gunu 10:00 da çatlatma iğnesini yaptım .canım sen klomen felan kullandın mı bu ay
bende herşeyi ona yoruyorum. Ay inallah su çift çizgileri goruruz hayırlısıylabenim bugun çok mide bulantım var sanırım üşütmekden kaynaklıda olabilir ama ben bunu gebeliğe yoruyorum
bugun eve giderken test alıcam yapcam valla daha cok erken ama yapcam ben bi 10 tane alim
inşallaaaahhhhhhbende herşeyi ona yoruyorum. Ay inallah su çift çizgileri goruruz hayırlısıyla
CANIM AYNIYIZ SENLE VALLA BENİMDE 3 HAZİRAN SENİN 4HZİRAN DEMİevet kolomen kullandım 1 hafta sabah aksam 29 mayısta basladım 2 haziranda bitti kontrol edildiğimde yumurtlma olmustu 19mm pazar gunu 10:00 da çatlatma iğnesini yaptım .
evet canım aramızda 1 gun var ne zman test yapıcaksınCANIM AYNIYIZ SENLE VALLA BENİMDE 3 HAZİRAN SENİN 4HZİRAN DEMİ
yarın kan vercem cnm bakalımevet canım aramızda 1 gun var ne zman test yapıcaksın
tmam sonucunu beklıyorum bizimlede paylaş hersey gonlunce olsun guzel haberlerle gel :)yarın kan vercem cnm bakalım
ay canım inşallah inşallah rabbim yüzümüzü güldürsün sen bekleyecek misin yoksa aslında bende beklemek istiyorum ama yengem ver değerine bakalım deditmam sonucunu beklıyorum bizimlede paylaş hersey gonlunce olsun guzel haberlerle gel :)
ya aslında cok merak edıyorum ama pazar yapmayı dusunuyorum senden gelecek bılgıye gore bende hızlandırabılırım :)ay canım inşallah inşallah rabbim yüzümüzü güldürsün sen bekleyecek misin yoksa aslında bende beklemek istiyorum ama yengem ver değerine bakalım dedi
ama sizin kaç gun olmustu belkıde sonuc pozitif erken dıye sılık cıkmıstır belkı hadı ınsaallahBen test yaptim kizlar ikinci çizgi cikti ama hafif silik resim atmayi beceremedim
8. Gun iğnenin etkisi buyuk ihtimal hayirlisi olsunnnama sizin kaç gun olmustu belkıde sonuc pozitif erken dıye sılık cıkmıstır belkı hadı ınsaallah
hadı ınsallah benım bugun 10.gun hala yapmadımBoyle çıktı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?