Gebeliğe Hazırlık çatlatma iğnesi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Beklemek çok zor ama en garanti adetiniz 2-3 gün gecikince yapın şimdi yapsanız pozitif bile çıksa muallakta kalacaksınız allah en kısa zamanda karnınızı ve kucağınızı doldursun sağlıkla.

Evet beklemek cok zor her agriyi hamilelige yoruyorum artik umitsizlik icinden umit etmeye calisiyorum. Beklemek.en dogrusu sanirim.bikacgun daha bekleyim adet tarihime kadar.cok tesekkur ederim. Alkab herkese en.kisa zamanda hayirlisiyla nasip etsin inssallah..

Merhaba arkadaşlar bı buçuk senedir çocuğumuz olmuyor geçen ay bı doz bu ay iki doz klomen kullandım 3 yumurtam var biri tam olarak gelişmiş o da tıkalı olan kısımda ama doktor bu engel olmaz dedi fakat hiç çatlatma iğnesi yapmak istemiyor eğer çatlatma yaparsak ilerde bebekde düşük olur diyor hemen çatlatma yaparsak aşılama yapmamız lazım diyor aklım çok karışık özel olduğu için para kazanmak için mi yapıyor anlamadım yardımcı olun lütfen

Catlatma ignesinin dusuk yapacagini soylemesi sacmaliktan baska bi sey degil gerisini soylemeyeyim bence doktor degistir

Kzlar çatlatma iğnesinin 10.günü ve kan sonucun 1.57 negatif acaba yukselirmi ya böyle olup yükselen varmı adetime 1 hfta var yardımcı olursanız çok sevinirim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…