- 17 Mayıs 2016
- 834
- 526
- 103
- Konu Sahibi Palmiye_Sever
-
aaa canım bende 3 haziranda vuruldum progestan verdi mi doktor sanamerhaba 4 haziran çatlatma iğnesi oldum ondan oncesi 5 gun sabah aksam klomen kullandım. bugun iğnenin 5.gunu ne zaman belli olur acaba
bilgisi olan yazabılırmı??? Sevgiler
BENDE 7SİNDE VURULDUM BANA VERDİ YARIN BAŞLICAMaaa canım bende 3 haziranda vuruldum progestan verdi mi doktor sana
İĞNEDEN SONRA 12 -14 GÜN ARASImerhaba 4 haziran çatlatma iğnesi oldum ondan oncesi 5 gun sabah aksam klomen kullandım. bugun iğnenin 5.gunu ne zaman belli olur acaba
ayy bu ay heyecanla bekleyeceğiz o zaman banada verdi varya baş dönmesi yaptı bende akşam yatmadan önce yut bide uyku yapıyor çalışıyorsaN zorlanırsınBENDE 7SİNDE VURULDUM BANA VERDİ YARIN BAŞLICAM
14.gün benim yengem beta na bakarız demişti canım 14.günden sonraki günlerde yenide olsa kanda çıkarmışmerhaba 4 haziran çatlatma iğnesi oldum ondan oncesi 5 gun sabah aksam klomen kullandım. bugun iğnenin 5.gunu ne zaman belli olur acaba
BEN DAHA ÖNCE ÇOOKK KULLANDIM BİLİORUM CANIM FENA BİR İLAÇ SARHOŞ GİBİ YAPIOR O NEDENLE BU SEFER DOKTORUM FİTİL OLARAK KULLAN DEDİ 100 MG VERDİ SABAH 2 AKŞAM 2 KULLANCAM FİTİL OLARAKayy bu ay heyecanla bekleyeceğiz o zaman banada verdi varya baş dönmesi yaptı bende akşam yatmadan önce yut bide uyku yapıyor çalışıyorsaN zorlanırsın
ay evet ya geçen gün sarhoş gibi oldum eşim bile şaşırdı noldu sana dedi ve yaptıklarımı hatırlamıyorum alkol alsam bile hatırlarım ama bu ilaç mahvetti beni beniimki 200 mg bide ama günde bi kere senin fitile tekabül ediyorBEN DAHA ÖNCE ÇOOKK KULLANDIM BİLİORUM CANIM FENA BİR İLAÇ SARHOŞ GİBİ YAPIOR O NEDENLE BU SEFER DOKTORUM FİTİL OLARAK KULLAN DEDİ 100 MG VERDİ SABAH 2 AKŞAM 2 KULLANCAM FİTİL OLARAK
BENİMKİ SABAH AKŞAM 400 E DENK GELİOR CANIM SABAH 2 AKSAM 2 BEN İLK KULLANDIĞIM DÖNEM RAPOR ALMIŞTIM İŞDEN GELİP BABAM ALMIŞDI BENİ YÜRÜYEMİORDUM BİLEE DİKKAT ET KENDİNEay evet ya geçen gün sarhoş gibi oldum eşim bile şaşırdı noldu sana dedi ve yaptıklarımı hatırlamıyorum alkol alsam bile hatırlarım ama bu ilaç mahvetti beni beniimki 200 mg bide ama günde bi kere senin fitile tekabül ediyor
Süper ya kendim gibi birini buldum gel sarılacağımay evet ya geçen gün sarhoş gibi oldum eşim bile şaşırdı noldu sana dedi ve yaptıklarımı hatırlamıyorum alkol alsam bile hatırlarım ama bu ilaç mahvetti beni beniimki 200 mg bide ama günde bi kere senin fitile tekabül ediyor
CATLATMA İĞNESİLEMİ HAMİLE KALDINSüper ya kendim gibi birini buldum gel sarılacağımiğneden oldum ama sonrasında progestan vermedi o konuda bişey diyemeyeceğim lakin progestan acayip kafa yapıyor oh bir dünya oluyorsun bende sabah içip uyuyorum, gece yatarken içiyorum. Tuvalete giderken komik oluyor geçen annem kaldı bizde, eşim mi annem mi başım dönerken tuttu hatırlamıyorum
Tüp beybi benimCATLATMA İĞNESİLEMİ HAMİLE KALDIN
ayy gerçekten mi iki kere mi alıyorsun ayy evet 400 mg tekabül ediyor ay çok ağırr ilaç bu ya ahh velet bi gelsin vallaha dötünü ısırcamBENİMKİ SABAH AKŞAM 400 E DENK GELİOR CANIM SABAH 2 AKSAM 2 BEN İLK KULLANDIĞIM DÖNEM RAPOR ALMIŞTIM İŞDEN GELİP BABAM ALMIŞDI BENİ YÜRÜYEMİORDUM BİLEE DİKKAT ET KENDİNE
ayyyy canımmmm sarılalım gelllllSüper ya kendim gibi birini buldum gel sarılacağımiğneden oldum ama sonrasında progestan vermedi o konuda bişey diyemeyeceğim lakin progestan acayip kafa yapıyor oh bir dünya oluyorsun bende sabah içip uyuyorum, gece yatarken içiyorum. Tuvalete giderken komik oluyor geçen annem kaldı bizde, eşim mi annem mi başım dönerken tuttu hatırlamıyorum
Canım arkadaşın ilk tedavisinde mi hamile kaldı..Tüp beybi benimyanlış doktor seçimi diyelim önceden gittiğim klomen verdi çatlatma iğnesi verdi 2 ay öyle gittik tık Yok. Sonra aşılama ya da tüp seçin dedi gittiğim başka doktor sıkıntı da yoktu üstelik bende garanti olsun diye tüp dedim. Oran yüksekti. İnşallah tutar sizlerin. Bir arkadaşım çatlatma iğnesi ile hamile kaldı şimdi bebeği var
bana ilaç vermedi folik asite davem dedi. Sunda beklemedeyım 18 inde test mi yapmalıyım. Sendende haber bekliyorum inşallah isteyen herkesin rabbim kucagını bos bırakmasın ...14.gün benim yengem beta na bakarız demişti canım 14.günden sonraki günlerde yenide olsa kanda çıkarmış
teşekkürler bu hafta sonu test yapacagım ama kanda cıkar denmıs normal eczaneden test alsam cıkmaz mı ???İĞNEDEN SONRA 12 -14 GÜN ARASI
bence evde dene ama kanda ver :) hesini dene ben öle yapıorum evdekinde daha geç çıkıoteşekkürler bu hafta sonu test yapacagım ama kanda cıkar denmıs normal eczaneden test alsam cıkmaz mı ???
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?