Gebeliğe Hazırlık çatlatma iğnesi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
merhaba 4 haziran çatlatma iğnesi oldum ondan oncesi 5 gun sabah aksam klomen kullandım. bugun iğnenin 5.gunu ne zaman belli olur acaba
bilgisi olan yazabılırmı??? Sevgiler
aaa canım bende 3 haziranda vuruldum progestan verdi mi doktor sana

merhaba 4 haziran çatlatma iğnesi oldum ondan oncesi 5 gun sabah aksam klomen kullandım. bugun iğnenin 5.gunu ne zaman belli olur acaba
bilgisi olan yazabılırmı??? Sevgiler
14.gün benim yengem beta na bakarız demişti canım 14.günden sonraki günlerde yenide olsa kanda çıkarmış

ayy bu ay heyecanla bekleyeceğiz o zaman banada verdi varya baş dönmesi yaptı bende akşam yatmadan önce yut bide uyku yapıyor çalışıyorsaN zorlanırsın
BEN DAHA ÖNCE ÇOOKK KULLANDIM BİLİORUM CANIM FENA BİR İLAÇ SARHOŞ GİBİ YAPIOR O NEDENLE BU SEFER DOKTORUM FİTİL OLARAK KULLAN DEDİ 100 MG VERDİ SABAH 2 AKŞAM 2 KULLANCAM FİTİL OLARAK

BEN DAHA ÖNCE ÇOOKK KULLANDIM BİLİORUM CANIM FENA BİR İLAÇ SARHOŞ GİBİ YAPIOR O NEDENLE BU SEFER DOKTORUM FİTİL OLARAK KULLAN DEDİ 100 MG VERDİ SABAH 2 AKŞAM 2 KULLANCAM FİTİL OLARAK
ay evet ya geçen gün sarhoş gibi oldum eşim bile şaşırdı noldu sana dedi ve yaptıklarımı hatırlamıyorum alkol alsam bile hatırlarım ama bu ilaç mahvetti beni beniimki 200 mg bide ama günde bi kere senin fitile tekabül ediyor

BENİMKİ SABAH AKŞAM 400 E DENK GELİOR CANIM SABAH 2 AKSAM 2 BEN İLK KULLANDIĞIM DÖNEM RAPOR ALMIŞTIM İŞDEN GELİP BABAM ALMIŞDI BENİ YÜRÜYEMİORDUM BİLEE DİKKAT ET KENDİNE

Süper ya kendim gibi birini buldum gel sarılacağım iğneden oldum ama sonrasında progestan vermedi o konuda bişey diyemeyeceğim lakin progestan acayip kafa yapıyor oh bir dünya oluyorsun bende sabah içip uyuyorum, gece yatarken içiyorum. Tuvalete giderken komik oluyor geçen annem kaldı bizde, eşim mi annem mi başım dönerken tuttu hatırlamıyorum

CATLATMA İĞNESİLEMİ HAMİLE KALDIN

CATLATMA İĞNESİLEMİ HAMİLE KALDIN
Tüp beybi benim yanlış doktor seçimi diyelim önceden gittiğim klomen verdi çatlatma iğnesi verdi 2 ay öyle gittik tık Yok. Sonra aşılama ya da tüp seçin dedi gittiğim başka doktor sıkıntı da yoktu üstelik bende garanti olsun diye tüp dedim. Oran yüksekti. İnşallah tutar sizlerin. Bir arkadaşım çatlatma iğnesi ile hamile kaldı şimdi bebeği var

BENİMKİ SABAH AKŞAM 400 E DENK GELİOR CANIM SABAH 2 AKSAM 2 BEN İLK KULLANDIĞIM DÖNEM RAPOR ALMIŞTIM İŞDEN GELİP BABAM ALMIŞDI BENİ YÜRÜYEMİORDUM BİLEE DİKKAT ET KENDİNE
ayy gerçekten mi iki kere mi alıyorsun ayy evet 400 mg tekabül ediyor ay çok ağırr ilaç bu ya ahh velet bi gelsin vallaha dötünü ısırcam nerde kaldın diye

ayyyy canımmmm sarılalım gelllll hiç sorma valla çok kötü ya bildiğin çakır keyf yapıyor ben yerimden kalkamadım eşim diyor noldu sana saçmalamaya başladın valla bende bilmiyorum dedimm salonda yürürken önümü görmedim duvara tosluyordummm

Canım arkadaşın ilk tedavisinde mi hamile kaldı..
Ben yarın çatlatma iğnemi vurdurcam inşallah heyecan yaptım şimdi ya..

Selamun aleykum kizlar bisey soracaktimda catlatma ignesini siz mi kullanmak istiyorsunuz doktora soyluyorsunuz yoksa doktor mu diyor catlama ignesi uygulayalim diye bende istiyorum ama doktora gidip desem kizar gibime geliyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…