Gebeliğe Hazırlık Çatlatma iğnesi yaptırdım, ne zaman..?

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
İnşallah ☺ sizin durumunuz nasıl şuan
İğnenin 14.günü adet sancılarım oldu sonra geçti . Yarın adet günüm bugün yine ara sıra sancı geliyor . Kesin oldum diyorum gidiyorum yok. Ama ümidim kalmadı . Çünkü hiçbir belirti yok .

Allahtan ümit kesilmez canım. Hayırlısı ile inşallah doğru zamanda bebişlerimize kavuşuruz ☺

Merhaba arkadaşlar bugün asilamanin 10.gunu çatlatma ignesinin ise 11.gunu test yaptırdım 190 çıktı bu normal mi yoksa hala iğnenin etkisi mi yada hamilemiyim lütfen cevap kafam çok karışık
14. Gün geçiyor etki 5 gün sonra netleşir

Ama değer 11.gune göre yüksek değil mi herkes hamilelik var dedi de kafam ondan karıştı salı tekrar gidicem bakalım kimsede 11.gunde bu kadat değer görmedim de ondan
İnşallah vardır herkese bakmayın siz varsa zaten bebişiniz sizi bekliyor olacak 3 gün önce 3 gün sonra fark etmez sizin artık

benim 12. gün negatif 14. gün pozitifti idrar testinde , 15. gün kanda 39 çıktı değerim
Merhaba bu mesajınız bana moral oldu , benimde bugün 12. Gün iğnede sabah erken gebelik yaptım çok silik bir çizgi çıktı 11. Gün akşam yapmıştım yine erkek gebelik o daha met gibiydi sanki 12. Gün erken gebelik mi yoksa normal test mi yapmıştınız acaba

Normal yapmıştım ben, iğnenin etkisi anca geçmiştir ondan koyulukta azalma olmuştur. 14. günden sonra yaparsanız daha net sonuç alırsınız inşallah , hatta 20. günde bile pozitifi gören varmış hemen ümitsizliğe kapılmayın çıkmasa bile bekleyin inşallah tutunmuştur bebeğiniz

Canım ne var ne yok?

Amin inşallah çok teşekkür ederim

Bu sabah test yaptım tertemiz bir negatif. Henüz hastalanamadım da ama ağrıları var . Sen de durumlar nedir canım, inşallah senin olumlu olur
Moralini bozma tedaviye devam et canım. İnşallah bi dahakine olur. Ben test yapmadım hasta da olmadım. Sancım yok. Sadece dün gece sol kasığımda birkaç saniye batma hissettim. Yarın test yapayım en iyisi.

Moralini bozma tedaviye devam et canım. İnşallah bi dahakine olur. Ben test yapmadım hasta da olmadım. Sancım yok. Sadece dün gece sol kasığımda birkaç saniye batma hissettim. Yarın test yapayım en iyisi.
Evet senin yarın varsa çıkar. İnşallah senin için hayırlı zamandır canım .
Moralim bozuluyor, hiçbir sorun yok diye 1 sene beklettiler . Hala olmayınca rahim filmi çektiler bu sefer üç ay bekle olur dediler olmadı . Bu defai ilaçsız kontrol edelim dediler yine olmadı .
Şimdi ilaca başlayınca sanırım umudum arttı . Sorun yok zaten ilaçlarla desteklenince olur dedim o yüzden hayal kırıklığı oldu.
Ama hepsi teferruat vakti zamanı gelmemiş ...

Şimdi test yaptım. Tek çizgi. Hayırlısı diyelim. Hasta olamamızın sebebi kist oluşması olabilir mi ya da iğneden kaynaklı gecikme? Normalde adet düzenim vardı. Şimdi korkuyorum...

Şimdi test yaptım. Tek çizgi. Hayırlısı diyelim. Hasta olamamızın sebebi kist oluşması olabilir mi ya da iğneden kaynaklı gecikme? Normalde adet düzenim vardı. Şimdi korkuyorum...
Yaa üzüldüm, hayırlısı olsun inşallah.
Benim kist oldu zaten 2 yumurta gelişti biri kist oldu biri için iğne vuruldum fakat doktor bana duphaston yazmıştı. Bu, kist yüzünden adetin gecikmesin ya da gebelik olursa bebek tutunsun diye demişti . İlaç biteli 4 gün oldu hala olmadım ama bugün çok ağrım var anlayamadım .

Ptesi günü doktorumu arayacağım....

8 ekim çatlatma iğnesi 24 ekim adet başlangıcım sarı kahverengi lekeyle başladı. Bugün de kırmızıları gördüm. Hayırlısı bakalım.

Regl olmadım. Bu işte bi tuhaflık var. Benim tek yumurtam gelişti ona da iğne vuruldum... Sen regl oldun mu?
Oldum çok da kötü oldum hastanelik oldum kist olmuş o yapmış . Yarın kendi doktoruma randevum var . Sizin o yumurta çatlamamış kistleşmiş olabilir . Doktora gidin ilaçsız olamayabilirsiniz .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…