Aynı gün vurulmuşuz iğneyi ben geçen ayda vurulmuştum çatlamadan sonraki 14. Günde adet olmuştum. Normalde 14. Gün adet olmazsan test yapman gerekiyo test için erken moralini bozmaMerhaba kızlar. 27 Eylül adetimin ilk günüydü.6 ekimde çatlatma iğnesi yaptık. Yumurtalarım erken geliştiği için 5 6 gün önceden yaptık iğneyi. 4 yumurta gördüğünü ve 19-20mm civarında olduklarını söylemişti doktorum. Bugun 11. Günü dayanamayıp test yaptım normal kaset testlerden. Ama çıkmadı maalesef negatif. Erken değil mi? Ne zaman yapmam lazım? Bir de çatlatma iğnesini normalden önce vurulduğum için adetim de 5 6 gün öncesine mi atar acaba yoksa yine normal beklenen tarihte mi gelir?
Çok teşekkür ederim. Bu ay 4 yumurta gelişince baya umutlanmıştım. Salı çarşamba günü tekrar yapayım nasipse olur değilse hayırlısıCanım çatlama iğnesinin etkisi 12 günde geçiyor diye biliyorum ben. Etki geçmiş sende negatiif çıktığına göre. bence bekle biraz daha 2-3 gün sonra yine yaparsın. Adet tarihinde çatlama iğnesinden en fazla 16 gün sonra oluyor. ama bende 14 gunde oldu mesela
Teşekkür ediyorum. En geç çarşamba adet olmazsam tekrar test yapayım. Benim de 4. Deneyişim. Hiç bir sorun yokken tüp bebeğe de başvurmak istemiyorum ama böyle her ay dene her ay bekle ne zormuş. Allah hepimize en kısa zamanda nasip etsinAynı gün vurulmuşuz iğneyi ben geçen ayda vurulmuştum çatlamadan sonraki 14. Günde adet olmuştum. Normalde 14. Gün adet olmazsan test yapman gerekiyo test için erken moralini bozma
Amin inşallah hepimiz pozitif sonuçlar alırızTeşekkür ediyorum. En geç çarşamba adet olmazsam tekrar test yapayım. Benim de 4. Deneyişim. Hiç bir sorun yokken tüp bebeğe de başvurmak istemiyorum ama böyle her ay dene her ay bekle ne zormuş. Allah hepimize en kısa zamanda nasip etsin
Merhaba. Iğne yapıldıktan sonra 14 gün içinde adet olmazsan test yap dedi doktorum. Ben de 8 ekimde iğne yaptırdım. 22 veya 23 ekimde adet görünüyor. Hayırlısı bakalım Rabbim neylerse güzel eyler.Merhaba kızlar. 27 Eylül adetimin ilk günüydü.6 ekimde çatlatma iğnesi yaptık. Yumurtalarım erken geliştiği için 5 6 gün önceden yaptık iğneyi. 4 yumurta gördüğünü ve 19-20mm civarında olduklarını söylemişti doktorum. Bugun 11. Günü dayanamayıp test yaptım normal kaset testlerden. Ama çıkmadı maalesef negatif. Erken değil mi? Ne zaman yapmam lazım? Bir de çatlatma iğnesini normalden önce vurulduğum için adetim de 5 6 gün öncesine mi atar acaba yoksa yine normal beklenen tarihte mi gelir?
Merhabalar, seninle hemen hemen aynıyız. Benim de 28 eylül ilk adet tarihim, 9 ekim de çatlatma iğnesi oldum, 22 mm idi yumurtam. İğnenin 5. Günü dayanamayıp kan verdim, 41,33 çıktı. İğnenin etkisi tabii ama yine de göreyim dedim nasıl oluyomuş betanın kanda yükselişi:) bugün 10. Günüm, hiç bir belirti yok. Yarın bi kan testi yaptırmayı düşünüyorum. Sonuş belli olur mu olmaz mı bilemem. Bu arada normalde adet tarihim 27 ekim fakat şimdi sana yazılanları okudum, demekki benim de en geç 23’ünde falan adet olmam lazım. Ama adet belirtim de yok. Beklemek çok zorMerhaba kızlar. 27 Eylül adetimin ilk günüydü.6 ekimde çatlatma iğnesi yaptık. Yumurtalarım erken geliştiği için 5 6 gün önceden yaptık iğneyi. 4 yumurta gördüğünü ve 19-20mm civarında olduklarını söylemişti doktorum. Bugun 11. Günü dayanamayıp test yaptım normal kaset testlerden. Ama çıkmadı maalesef negatif. Erken değil mi? Ne zaman yapmam lazım? Bir de çatlatma iğnesini normalden önce vurulduğum için adetim de 5 6 gün öncesine mi atar acaba yoksa yine normal beklenen tarihte mi gelir?
Merhaba. Iğne yapıldıktan sonra 14 gün içinde adet olmazsan test yap dedi doktorum. Ben de 8 ekimde iğne yaptırdım. 22 veya 23 ekimde adet görünüyor. Hayırlısı bakalım Rabbim neylerse güzel eyler.
benim 12. gün negatif 14. gün pozitifti idrar testinde , 15. gün kanda 39 çıktı değerimMerhaba kızlar. 27 Eylül adetimin ilk günüydü.6 ekimde çatlatma iğnesi yaptık. Yumurtalarım erken geliştiği için 5 6 gün önceden yaptık iğneyi. 4 yumurta gördüğünü ve 19-20mm civarında olduklarını söylemişti doktorum. Bugun 11. Günü dayanamayıp test yaptım normal kaset testlerden. Ama çıkmadı maalesef negatif. Erken değil mi? Ne zaman yapmam lazım? Bir de çatlatma iğnesini normalden önce vurulduğum için adetim de 5 6 gün öncesine mi atar acaba yoksa yine normal beklenen tarihte mi gelir?
merhaba canım :) aramızda 3 gün varmış. ben hala adet olmadım normalde yarın bekliyorum. eğer çarşamba da gelmezse kan testi yaptırıp buraya yazacağım inşallah :) benim de hiç bir belirtim yok geçen aylarda kasık ağrılarım vs de oluyordu tüm belirtiler vardı bu ay o da yok :) sadece dün akşam 2 damla kan geldi yerleşme kanaması olsun diye dua ediyorumMerhabalar, seninle hemen hemen aynıyız. Benim de 28 eylül ilk adet tarihim, 9 ekim de çatlatma iğnesi oldum, 22 mm idi yumurtam. İğnenin 5. Günü dayanamayıp kan verdim, 41,33 çıktı. İğnenin etkisi tabii ama yine de göreyim dedim nasıl oluyomuş betanın kanda yükselişi:) bugün 10. Günüm, hiç bir belirti yok. Yarın bi kan testi yaptırmayı düşünüyorum. Sonuş belli olur mu olmaz mı bilemem. Bu arada normalde adet tarihim 27 ekim fakat şimdi sana yazılanları okudum, demekki benim de en geç 23’ünde falan adet olmam lazım. Ama adet belirtim de yok. Beklemek çok zorsen kan testi yaptırınca buraya da yazar mısın? (İnşallah sağlıklı ve hayırlı güzeller güzeli bir bebeğe hamilesindir, bana umut olursun...)
öylee miii :) allahım umut oldu şuan bu bana 12. günüydü dün negatif çıkmıştı. normal kaset test mi yaptın canım yoksa erken gebelik testi mibenim 12. gün negatif 14. gün pozitifti idrar testinde , 15. gün kanda 39 çıktı değerim
öylee miii :) allahım umut oldu şuan bu bana 12. günüydü dün negatif çıkmıştı. normal kaset test mi yaptın canım yoksa erken gebelik testi mi
çook teşekkür ederimm :) rabbim hayırlı evlatlar sağlıklı bebişler nasip etsin sağlıkla al sen de kucağına inşallahemin olmak için ikisinide yaptım ikiside poziftiİnşallah sende görürsün bi kaç güne
inşallah canım çok sağolçook teşekkür ederimm :) rabbim hayırlı evlatlar sağlıklı bebişler nasip etsin sağlıkla al sen de kucağına inşallah
hayırlı olsun ilk iğnenizmiydi bide belirtileriniz nelerdi ben 13. gündeyim test yapmadım daha geçen ayda denemiştim iğneyi ama olmamıştıbenim 12. gün negatif 14. gün pozitifti idrar testinde , 15. gün kanda 39 çıktı değerim
teşekkür ederim evet ilk iğnemdi, çok belirgin bi belirtim olmadı ama baya kasık ağrım vardı çok şişkinlik hissediyodum , şuan geçti o durumhayırlı olsun ilk iğnenizmiydi bide belirtileriniz nelerdi ben 13. gündeyim test yapmadım daha geçen ayda denemiştim iğneyi ama olmamıştı
Anladım bizlerede dua edin inşallah ben 2. Kez deniyorum iğneyiteşekkür ederim evet ilk iğnemdi, çok belirgin bi belirtim olmadı ama baya kasık ağrım vardı çok şişkinlik hissediyodum , şuan geçti o durum
İnşallah bu kez sende pozitifi görürsün Rabbim tüm isteyenlere en hayırlı en tez vakitte nasip eder inşallahAnladım bizlerede dua edin inşallah ben 2. Kez deniyorum iğneyi
sağolun allah sağlıkla kucağınıza almak nasip etsin :)İnşallah bu kez sende pozitifi görürsün Rabbim tüm isteyenlere en hayırlı en tez vakitte nasip eder inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?