- 9 Ekim 2020
- 65
- 32
- 8
Çok geçmiş olsun canımOldum çok da kötü oldum hastanelik oldum kist olmuş o yapmış . Yarın kendi doktoruma randevum var . Sizin o yumurta çatlamamış kistleşmiş olabilir . Doktora gidin ilaçsız olamayabilirsiniz .
Canım gittin mi doktora ? Benim bir tane yumurtam için iğne vurmuşlardı o da kist olmuş. Biri patlamış biri 3 cm duruyor . Tedaviye ara verdi doktorumÇok geçmiş olsun canımBende doktoruma yarın için randevu aldım. Bakalım ne çıkacak
Dr 10 Kasım'a kadar beklemen lazım dedi. O zaman dr gideceğim. Regl olmadığıma göre anormal birşeyler var farkındayım ama akışına bıraktım. Eşim bu süreçte en büyük destekçim. Kist varsa da tedavi olurum. Sende üzülme lütfen kistten kurtul önce. Herşey olacağına varıyor...Canım gittin mi doktora ? Benim bir tane yumurtam için iğne vurmuşlardı o da kist olmuş. Biri patlamış biri 3 cm duruyor . Tedaviye ara verdi doktorum
Bende 17 ekimde çatlatma iğnesi oldum ben idrarda baktım test negatif 12.günde adetime 6 gün var ama olacağını sanmıyorum inş sizin olurMerhaba ben de 17 ekimde iğne oldum bugün 12.günüm. 9.günümde pembe leke görmüştm çok hafif sadece peçeteye gelen. Bugün test yapmak istedim ama zaten 30 ekimde regl olmam gerekiyor. Onu bekleyeceğim. Belim çok ağrıyor 5 dk yürüyüşte bile nefes nefese kalıyorum. Umarım bunlar hayra alamettirİsteyen herkes hemen çocuk sahibi olur umarım sağlıkla
benim 12. gün negatif 14. gün pozitif çıkmıştı. 20. gün bile çıkan varmış. Rabbim en hayırlı vakitte nasip etsinBende 17 ekimde çatlatma iğnesi oldum ben idrarda baktım test negatif 12.günde adetime 6 gün var ama olacağını sanmıyorum inş sizin olur
İnş yoksa önümüzdeki ay tüp bebek yapacağız bu ay çok umutluydum ama hiç sanmıyorum artıkbenim 12. gün negatif 14. gün pozitif çıkmıştı. 20. gün bile çıkan varmış. Rabbim en hayırlı vakitte nasip etsin
Rabbim hakkınızda hayırlısını nasip etsin tez vakitte hasretinizi dindirsin inşallahİnş yoksa önümüzdeki ay tüp bebek yapacağız bu ay çok umutluydum ama hiç sanmıyorum artık
Rabbim hakkınızda hayırlısını nasip etsin tez vakitte hasretinizi dindirsin inşallahc
Amin canım hepimiz için inş
Merhaba ben de 14.gün yani aynı zamanda adet günü test yaptım. Negatif çıktı. Adet günü çok sancım da oldu ama atlattım o günü. Bugün 16.gün kan tahlili yaptırdım ne yazık ki 0,50 yani negatif çıktı. Umarım sizin olurBende 17 ekimde çatlatma iğnesi oldum ben idrarda baktım test negatif 12.günde adetime 6 gün var ama olacağını sanmıyorum inş sizin olur
Olabilir bende olduğunu sanmıyorum 1 tane oğlum var 6 yaşında kendiliğinden oldu bunda 2 senedir uğraşıyorum olmuyor önümüzde ki ay tüp bebek yaptıracağız inşallahMerhaba ben de 14.gün yani aynı zamanda adet günü test yaptım. Negatif çıktı. Adet günü çok sancım da oldu ama atlattım o günü. Bugün 16.gün kan tahlili yaptırdım ne yazık ki 0,50 yani negatif çıktı. Umarım sizin olurben adeti bekleyeceğim. Hiç gecikmezdi demek ki iğnenin böyle bir etkisi de varmış.
Merhaba. İğnenin 26.günü son reglin üzerinden ise 35 gün geçti ve düzenli adet döngüm iğne yüzünden bozuldu dr'um 10 kasıma kadar beklemen gerek dedi bende çaresiz bekliyorum.Merhaba ben de 14.gün yani aynı zamanda adet günü test yaptım. Negatif çıktı. Adet günü çok sancım da oldu ama atlattım o günü. Bugün 16.gün kan tahlili yaptırdım ne yazık ki 0,50 yani negatif çıktı. Umarım sizin olurben adeti bekleyeceğim. Hiç gecikmezdi demek ki iğnenin böyle bir etkisi de varmış.
Benim 16.gün akşam oldu. Adetim 26 günde idi, 28 oldu. Umarım sizin de hemen düzene girer çok uzamış. Belki kist olablr mi ona baktırablrdnz miMerhaba. İğnenin 26.günü son reglin üzerinden ise 35 gün geçti ve düzenli adet döngüm iğne yüzünden bozuldu dr'um 10 kasıma kadar beklemen gerek dedi bende çaresiz bekliyorum.
Sabah dr gittim folikül çatlamış kist yok çok şükür. Dr beta hcg testi yaptırdı sonucunu bekliyorum. Son adetin üstünden 36 gün geçti.Benim 16.gün akşam oldu. Adetim 26 günde idi, 28 oldu. Umarım sizin de hemen düzene girer çok uzamış. Belki kist olablr mi ona baktırablrdnz mi
Sonuç negatif. Dr 1 hafta bekleyip doğal yoldan hasta olmanı bekleyeceğiz dedi olmazsam haftaya bugün ilaç yazacakmış.Sabah dr gittim folikül çatlamış kist yok çok şükür. Dr beta hcg testi yaptırdı sonucunu bekliyorum. Son adetin üstünden 36 gün geçti.
Merhaba kızlar. 27 Eylül adetimin ilk günüydü.6 ekimde çatlatma iğnesi yaptık. Yumurtalarım erken geliştiği için 5 6 gün önceden yaptık iğneyi. 4 yumurta gördüğünü ve 19-20mm civarında olduklarını söylemişti doktorum. Bugun 11. Günü dayanamayıp test yaptım normal kaset testlerden. Ama çıkmadı maalesef negatif. Erken değil mi? Ne zaman yapmam lazım? Bir de çatlatma iğnesini normalden önce vurulduğum için adetim de 5 6 gün öncesine mi atar acaba yoksa yine normal beklenen tarihte mi gık
Konu Sahibi merhaba yumurta kontrolüne gittiğinde henüz çatlatma iğnesi yapmadan doktorun sana 4 sağlıklı yumurtan var mı dedi ?bana birşey söylemedi sadece sağlıklı yumurta görüyorum 22 cm dedi, çatlatma iğnesi yazıcam sana ama yaptırmak zorunda değilsin dedi bende bu şekilde denemek istediğim için kabul etmedim 2 ay bakacağım eğer hamile kalmazsam o zaman çatlatma iğnesi yaptıracağım .?bana dönüş yaparsan sevinirimMerhaba kızlar. 27 Eylül adetimin ilk günüydü.6 ekimde çatlatma iğnesi yaptık. Yumurtalarım erken geliştiği için 5 6 gün önceden yaptık iğneyi. 4 yumurta gördüğünü ve 19-20mm civarında olduklarını söylemişti doktorum. Bugun 11. Günü dayanamayıp test yaptım normal kaset testlerden. Ama çıkmadı maalesef negatif. Erken değil mi? Ne zaman yapmam lazım? Bir de çatlatma iğnesini normalden önce vurulduğum için adetim de 5 6 gün öncesine mi atar acaba yoksa yine normal beklenen tarihte mi gelir?
Canım merhaba. Bende regl olabildim. Haftaya c'tesi günü hsg filmi çektireceğim. Bilgin var mı?Merhaba ben de 14.gün yani aynı zamanda adet günü test yaptım. Negatif çıktı. Adet günü çok sancım da oldu ama atlattım o günü. Bugün 16.gün kan tahlili yaptırdım ne yazık ki 0,50 yani negatif çıktı. Umarım sizin olurben adeti bekleyeceğim. Hiç gecikmezdi demek ki iğnenin böyle bir etkisi de varmış.
Canım kist olmadıysa neden gecikmiş adetin çok tuhaf . Ben hsg çekildim hem de devlette anestezisiz . Çok korkarak gittim ama öyle dayanılmayacak bir şey değil . Özelde zaten hiç anlamıyormuşsun bile. Benim 3.36 cm kistim duruyor . Kontrole çağırdı kistin olduğu yerde 18 mm yumurta gelişmiş ama iğne vermedi . Nasip benim umudum yok inşallah kist bu ay adetle gider de ondan kurtulurum . Bu arada ben geçen ay da bu ay da kistten dolayı duphaston kullanıyorum. Yoksa adetin gecikir dedi.Canım merhaba. Bende regl olabildim. Haftaya c'tesi günü hsg filmi çektireceğim. Bilgin var mı?
Açıkçası ben çatladığını hissetmiştim olmayınca stres yapmıştım. Dr da stres dedi. Bu arada bende istanbul şişlide özel bir yere hsg için gideceğim. Hiçbir sorunum yok sadece hsg kaldı. Daha önce 8 haftalıkken bir düşük yaptım. Sorun varsa burada çıkabilir. Sen neden umutsuzluğa kapılıyorsun canım. Kist dediğin kalıcı değil takma kafana. Ayrıca benim dr çatlamama durumuna önlem olarak iğne vermişti. İyi ki de vermiş diyorum çünkü yumurta büyüktü.Canım kist olmadıysa neden gecikmiş adetin çok tuhaf . Ben hsg çekildim hem de devlette anestezisiz . Çok korkarak gittim ama öyle dayanılmayacak bir şey değil . Özelde zaten hiç anlamıyormuşsun bile. Benim 3.36 cm kistim duruyor . Kontrole çağırdı kistin olduğu yerde 18 mm yumurta gelişmiş ama iğne vermedi . Nasip benim umudum yok inşallah kist bu ay adetle gider de ondan kurtulurum . Bu arada ben geçen ay da bu ay da kistten dolayı duphaston kullanıyorum. Yoksa adetin gecikir dedi.
Merhaba canım. Evet boyutlarını da söyledi de hatırlamıyorum ama hepsi büyümüş 4 sağlıklı yumurtan var demişti. Tutmadı maalesef. Şimdi isr bazı yerlerde tek yumurtanın daha sağlıklı olduğunu okuyorum. Hangisi daha iyi bilmiyorum. Bu ay tek yumurtam vardı ama yine olmadı sanırım.Konu Sahibi merhaba yumurta kontrolüne gittiğinde henüz çatlatma iğnesi yapmadan doktorun sana 4 sağlıklı yumurtan var mı dedi ?bana birşey söylemedi sadece sağlıklı yumurta görüyorum 22 cm dedi, çatlatma iğnesi yazıcam sana ama yaptırmak zorunda değilsin dedi bende bu şekilde denemek istediğim için kabul etmedim 2 ay bakacağım eğer hamile kalmazsam o zaman çatlatma iğnesi yaptıracağım .?bana dönüş yaparsan sevinirim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?