• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Çatlatma iğnesi yaptırdım, ne zaman..?

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Evet çatlatma ayın 8 inde oldum bugün beta verdim 3.5 çıktı malesef hamile değilim☹️☹️
Hakkınızda hayırlısı olsun. Sağlıkla ve zamanında gelsin inşallah 🙏🏻 ben de hastalanacağım büyük ihtimalle yarın artık bi dahaki aya 😕

Mrb kızlar bende dün doktorum çatlatma iğnesi verdi ama dün alamadık bugun aldım sabah 12 de vurdum 12 saat sonra mı değerlendirmeliyim yoksa 1 gün arayla mı?
Merhaba. Benim doktorum iğneden 24 saat sonra başlatıyordu. 3 gün üst üste. 1. Gün 1 defa 2. Gün 2 defa sabah ve akşam 3. Gün 1 defa olcak şekilde demişti

Hakkınızda hayırlısı olsun. Sağlıkla ve zamanında gelsin inşallah 🙏🏻 ben de hastalanacağım büyük ihtimalle yarın artık bi dahaki aya 😕
Ben 2 ay önce femara ve çatlatma vuruldum olmadı adet zamanı gittiğimde çatlamadı dedi doğum kontrol verdi 1 ay kullandım sonraki ay femara gonal f ve çatlatma iğnesi vuruldum şuan yine olmadı. Acaba gene mi catlamadı, catlatma iğnesi yapıpta yumurtası catlamyan varmı basına böyle birşey gelen varmı??

Ben 2 ay önce femara ve çatlatma vuruldum olmadı adet zamanı gittiğimde çatlamadı dedi doğum kontrol verdi 1 ay kullandım sonraki ay femara gonal f ve çatlatma iğnesi vuruldum şuan yine olmadı. Acaba gene mi catlamadı, catlatma iğnesi yapıpta yumurtası catlamyan varmı basına böyle birşey gelen varmı??
Benim de 2 ay önce öyle oldu ama doktor doğum kontrol vermicem kendi adet kanıyla gider zaten demişti. Diğer ay temizlenmişti. Çatlamama problemi de genelde pcos ve insülin direnci olan kişilerde oluyormuş. Bende ikisi de vardı. Kilo vermen gerekiyo demişti 5-6 kilo verdim bekliyorum hala 😕

Merhaba. Bende 7 Ekim tarihinde ovitrelle vuruldum. Hiç belirti yok.
İyi akşamlar , ben de ilk kez kullanıyorum ben de 7 ekimde vuruldum iğneyi . Duphaston da kullanıyorum o da bugün bitti . Ara sıra bel ve kasık ağrım oluyor ama hiç umudum yok. Test yapmaya da korkuyorum. Cumartesi gününe kadar bekleyeceğim .
Bu yolda yarışmacı arkadaşlara başarılar dilerim 😇🤣🤣

İyi akşamlar , ben de ilk kez kullanıyorum ben de 7 ekimde vuruldum iğneyi . Duphaston da kullanıyorum o da bugün bitti . Ara sıra bel ve kasık ağrım oluyor ama hiç umudum yok. Test yapmaya da korkuyorum. Cumartesi gününe kadar bekleyeceğim .
Bu yolda yarışmacı arkadaşlara başarılar dilerim 😇🤣🤣
:) :) aramıza hoşgeldin inşallh ilk ve son denemen olur ve güzel haberlerini alırız :)

Mrb kızlar bende dün doktorum çatlatma iğnesi verdi ama dün alamadık bugun aldım sabah 12 de vurdum 12 saat sonra mı değerlendirmeliyim yoksa 1 gün arayla mı?
Canım benim doktorum iğneden tam 36 saat sonra 2 gün boyunca ilişki olsun sonraki günler size kalmış dedi.

Hayırlısı olsun inşaallah canlar. Bugün KPSS açıklandı. Ona bakarken bile heyecanlı değildim. Adet olacağım korkusuyla WC'ye giderken aşırı stres heyecan oluyor. Rabbim annelik duygusunu herkese yaşatsın. Çok zor süreçler... Allahım yardımcımız olsun.

Merhaba arkadaşlar bugün asilamanin 10.gunu çatlatma ignesinin ise 11.gunu test yaptırdım 190 çıktı bu normal mi yoksa hala iğnenin etkisi mi yada hamilemiyim lütfen cevap kafam çok karışık 🤲🤲

Back
X