Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Insallah Rabbim hayirli evlatlar nasip etsin bizlere rabbimMeraba arkadaşlar ayın 25 inde catlatma iğnesi oldum bugün biraz önce yemek yedikten sonra gebelik testi yaptım silik cıktı biliyorum çok erken ama artık çok bunaldim inşallah herkese RABBİM hayırlı evlatlar nasip eder Eki Görüntüle 2560758
Inşallah canım benim Rabbim nasip etsin cümlemize:)Insallah Rabbim hayirli evlatlar nasip etsin bizlere rabbim♥ ignenin etkisi 10 gun devam ediyor diye biliyorum
Ay valla sen iyi dayanıyorsun bugün 6 gün yapmadan duramadım bence sen 2 3 güne yap 12 gün sonra gidiyormuş etkisi ama 10. Gün öğrenen bile var kandan bktir insallah vardir bebegin seninledirCanım rabbim gönlüne göre versin ama ever biraz erken olmuş sanırım ıgnenin etkisi o çizgi.. Ben ayın 19unda yaptım iğneyi ama hala geçmemiş olma ihtimalini düşünerek test yapmadim..
Ay valla sen iyi dayanıyorsun bugün 6 gün yapmadan duramadım bence sen 2 3 güne yap 12 gün sonra gidiyormuş etkisi ama 10. Gün öğrenen bile var kandan bktir insallah vardir bebegin seninledir
Ay valla sen iyi dayanıyorsun bugün 6 gün yapmadan duramadım bence sen 2 3 güne yap 12 gün sonra gidiyormuş etkisi ama 10. Gün öğrenen bile var kandan bktir insallah vardir bebegin seninledir
Sen kac yillik evlisin canimBen 15.gune kadar kesin bekliycem.. bugün 13.gun..
Sen kac yillik evlisin canim
Bende aynı 2.5 yıl ilk defa ığne yaptırdım bende pkoda var 23 yaşındayım bende canimn:)2 buçuk yıl olcak canım.. tedaviyle ikinci ayim..
Bende aynı 2.5 yıl ilk defa ığne yaptırdım bende pkoda var 23 yaşındayım bende canimn:)
Örneği 25 inde vurgundum ben 7 oluyor bugünIgnenin kaçıncı gunundesin
Örneği 25 inde vurgundum ben 7 oluyor bugün
Inşallah canım aşırı karnım ağrıyı hasta olacakmışım gibi benimdeYarısı geçmiş.. Inşallah güzel haberler alırizz canimm..
Inşallah canım aşırı karnım ağrıyı hasta olacakmışım gibi benimde
Çok sağol hakkımızda hayırlı olsun sonucunu buraya yazarsin olurmuDaha adet için bile erken canım benim telaşlanma..
bende 6gündeyimÖrneği 25 inde vurgundum ben 7 oluyor bugün
Canım 25 inde ığne vuruldum igneden 1 gün önce 25 inde 27si 29 u doktor böyle demişti bende öyle yaptım sen ?bende 6gündeyim
12.gün net sonuç alırsın
yani sen ctesi benım pazar belli olacak
hangi günler değerlendirdin
benim doktorum cok gariptir ki .36.saatte ilişki olsun gerisi önemli değil dedi. tabi ben riske atmak istemedim. iğne günü ,36.saatinde ve ertesi günü 3gün şeklinde değerlendirdimCanım 25 inde ığne vuruldum igneden 1 gün önce 25 inde 27si 29 u doktor böyle demişti bende öyle yaptım sen ?