• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

ÇATLATMA İGNESI YAPTIRANLAR

Boz2961

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
1 Aralık 2019
58
13
3
28
Meraba arkadaşlar ayın 25 inde catlatma iğnesi oldum bugün biraz önce yemek yedikten sonra gebelik testi yaptım silik cıktı biliyorum çok erken ama artık çok bunaldim inşallah herkese RABBİM hayırlı evlatlar nasip eder
15752173553347242127789703942607.jpg

Meraba arkadaşlar ayın 25 inde catlatma iğnesi oldum bugün biraz önce yemek yedikten sonra gebelik testi yaptım silik cıktı biliyorum çok erken ama artık çok bunaldim inşallah herkese RABBİM hayırlı evlatlar nasip eder Eki Görüntüle 2560758
Insallah Rabbim hayirli evlatlar nasip etsin bizlere rabbim♥️ ignenin etkisi 10 gun devam ediyor diye biliyorum

Canım rabbim gönlüne göre versin ama ever biraz erken olmuş sanırım ıgnenin etkisi o çizgi.. Ben ayın 19unda yaptım iğneyi ama hala geçmemiş olma ihtimalini düşünerek test yapmadim..

Canım rabbim gönlüne göre versin ama ever biraz erken olmuş sanırım ıgnenin etkisi o çizgi.. Ben ayın 19unda yaptım iğneyi ama hala geçmemiş olma ihtimalini düşünerek test yapmadim..
Ay valla sen iyi dayanıyorsun bugün 6 gün yapmadan duramadım bence sen 2 3 güne yap 12 gün sonra gidiyormuş etkisi ama 10. Gün öğrenen bile var kandan bktir insallah vardir bebegin seninledir

Ay valla sen iyi dayanıyorsun bugün 6 gün yapmadan duramadım bence sen 2 3 güne yap 12 gün sonra gidiyormuş etkisi ama 10. Gün öğrenen bile var kandan bktir insallah vardir bebegin seninledir

Amin canım benim yapmayı düşünmüyorum adetim geçene kadar..

Ben 15.gune kadar kesin bekliycem.. bugün 13.gun..

Canım 25 inde ığne vuruldum igneden 1 gün önce 25 inde 27si 29 u doktor böyle demişti bende öyle yaptım sen ?
benim doktorum cok gariptir ki .36.saatte ilişki olsun gerisi önemli değil dedi. tabi ben riske atmak istemedim. iğne günü ,36.saatinde ve ertesi günü 3gün şeklinde değerlendirdim

Back