Çatlatma iğnesi yaptıranlar yardım

Bende öyle bir daha girmeyeceğim buraya diyorum yine kendimi burada buluyorum. Bilsem hemen çocuğumun ardından bir tane daha doğururdum hiç korunmazdım ama diyorum ya herşey Allah’ın istemesiyle oluyor aklıma inan hiç sokmadı ikinci bir çocuğu eşimle sorunlarım vardı çok kavga ederdik ben hep ayrılırız gözüyle baktım ikinci bir çocuk düşünmedim. Sonra işler öyle olmadı düzelttik bir şeyleri kısmen. sonra pandemi patladı ben işimden dolayı hiç evde yoktum neredeyse olsamda ölüm korkusu sarmış zaten o psikoloji çok farklı çocuk düşünmek aklıma gelmedi hiç sonrada geç kaldım olmuyor işte.olacak mı ona da ümidim kalmıyor artık canım normal hayata dönemiyorumda. Hep aklımın köşesinde pişmanlık hayata katlı isteksizlik inşallah Rabbim bir mucize yaşatsın bizlere meleklerimizi bize nasip etsin

Ne güzel konuştunuz Allah sizden razı olsun gerçekten rahatlıyorum eğer bı gün hamile kalırsam birbirimize haber verelim inşallah bir an önce de haberlerinizi alırım kensimin de tabi

Ne güzel konuştunuz Allah sizden razı olsun gerçekten rahatlıyorum eğer bı gün hamile kalırsam birbirimize haber verelim inşallah bir an önce de haberlerinizi alırım kensimin de tabi
İnşallah canım inşallah nasip olsunda zaten ikinci bir çocuğum olsun bir sürü adağım var nasip olursa hepsini yapacağım çatlatma iğnesinin sonucunu da söyle olur mu tutar bakarsın belli mi olur

İnşallah canım inşallah nasip olsunda zaten ikinci bir çocuğum olsun bir sürü adağım var nasip olursa hepsini yapacağım çatlatma iğnesinin sonucunu da söyle olur mu tutar bakarsın belli mi olur
Söyleyeceğim canım 16sinda tekrar kan tahlili vereceğim ilk buraya yazacağım inşallah pozitif görürüm bu defa

Kızlar size birşey sormak istiyorum B balpetegi06 canımmm bu çatlama ignesini doktora gidip istiyorum desem yaparmı benim bu ay pik oldu ama bence yumurtam çatlamadı silikleşme zaten hiç bu ayda öyle denesem diyorum

Kuzum benimde zaten sen günleri denk getiremiyorsun galiba diye verdi o yumurtaya bakmıyor yeterli büyüklükte mi diye sonra vuruyor bi sor bakalım bide öyle dene bu ay olmadı galiba dimi gerçi ben vuruldum yine olmadı

Kuzum benimde zaten sen günleri denk getiremiyorsun galiba diye verdi o yumurtaya bakmıyor yeterli büyüklükte mi diye sonra vuruyor bi sor bakalım bide öyle dene bu ay olmadı galiba dimi gerçi ben vuruldum yine olmadı

canım benim biraz yazışmaları okudum senin sanırım eşini ikna etmen gerekiyor bu arada benimde eşim gitmiyordu ben agla zırla götürdüm ama sen gitmeden bakmıyorlar bana falan diyerek Allah yardımcın olsun

canım benim biraz yazışmaları okudum senin sanırım eşini ikna etmen gerekiyor bu arada benimde eşim gitmiyordu ben agla zırla götürdüm ama sen gitmeden bakmıyorlar bana falan diyerek Allah yardımcın olsun
Ya benim eşim bir çocuğum oldu bende sorun yok şeklinde bakıyor olaya bir de ona sigarayı bırak egzersiz yap vs diyecekler bununda işine gelmiyor tabi çocuktan ağrı basıyor bunlar. Dediğim gibi bende zaten doktorların verecekleri vitaminleri aldım canım keçiboynuzu havuç suyu vs ekstradan. Spor yapsa bence düzeltecekte yapmıyor doktora da gitse yapacağını zaten sanmıyorum adam benim gibi çocuk için yanıp tutuşmuyor açıkcası zamanında istedim sen yapmadın deyip kesip atıyor. artık Rabbim nasıl uygun görecekse ben elimden geleni yapıyorum canım

Ya bende aylardır pik sandıklarım bence pik degildi hgsden sonra pik gördümm geçen ay çok umutluydum ama bu seferde hiç silinmemiş bence çatlamadı bende kadın doguma gidip çatlatma ignesi olsammı dedim nasıl yapacagımı bilemedim birde migrenim var migrende olmuyormuş sanırım

Aslında yinede şanslısın tabi ben bazen bi tane olsa dert edermiydim diye düşüyorum etmezdim heralde ama tabi tek olunca onuda ederdik kesin. Canım ama şöyle söyliyim benim eşimde inanılmaz sigara dengesiz beslenme var spor asla yok ve doktor asırı iyi dedi problem hatta bende cıktı bazende demiyor kesinlikle sen hsg çekildinmi hiç

Hgs de kaplı tüpün varmıydı bende çektirdim spiral tıkanabiliyormuş ozmaan benden kaynaklı olduğunu düşündüğüm için çok umutluydum ama zaten açıkmış dediler orda da ümidim bitti yani. Bence bi doktora git takip edip yumurta olgunlaşınca vurur belki bir de öyle deneyin eşimde bir sorun yoksa

Diğer yorumumda yazdım canım çekildim ama açıkmış dediler. Ya ne kilolu insanlar var dünya çocukları var ayrıca benim eşim evlendiğimizde de çok sigara içiyordu çocuğumuz oldu. Belki yaştan kaynaklı o yüzde ihtimaller bizi bulmadı bilmiyorum. Zaten ben çocuk istemedim 5 yıl canım. oğlum kendine kardeş istedi olay böyle başladı olmayıncada üzerine düştüm bende sonradan dank etti yani. eşimde de gibi düşünüyor işte zamanında olsaydı diyor ama işte Allah bana düşüncesini bile nasip etmedi geçen seneye kadar. Rabbim izin verdiğinde olacak yani hepimizin ben artık buna gerçekten inandım yırtınsan da uğraşanda olmayınca olmuyor. Sen birde iğneyi sor bakalım yaşında küçükse dert etme oluruna bırak ummadığın anda çıkar gelir

Dogru söylüyorsn naparsak yapalımmmm nasip kısmette yoksa olmıcak çogu yerde okuyorum ne zaman ümidi kesseler o zaman olmuş cocukları evvela nasip evvala kısmet benimde yaşım 33 küçük degil bende çatlatma ignesi denicemm olmazsa tüp bebek inşallah nasibimizde vardı en önemlisi o dedigin gibi vakti zamanı var belkide

Canımmm bende sadece polip görüldü oda engel degil dedi tüpler falan açıktı hsg sonrası dogal yolla olur deyince bekleyelim dedi yoksa direk tüp bebekle görüştüm hatta doktor benim bile 11 ay sonra oldu acele etme dedi 1 yıl dolsun dedi açıkcası son 2 ay verdim kendime tabi o da garanti degil neticede

Daha yeni evlisin yani bende ilk evlendiğimde çok sıkıntı yapmıştım 31 yaşındaydım hamile kaldığımda keşke 34 te tekrar deneseydim ama işte o zaman böyle düşünmüyor insan pandemi vs girince araya tamamen aklımda olmadı. Çalışınca da zor oluyor malesef arka arkaya çocuk. Çocuk anaokuluna başladı denemeye başladık ama 1 yoldır malesef olmadı bizimde. Sabret olur senin eşimde sıkıntı yoksa akışına bırak derim

Artık öyle yapıcam canım dedigin gibi takılınca hiç bırakamıyorsun bende senin gibi kendimi hep burada buluyordum :) ayy canım bence çok haklısın benim arkadaşlarımda öyle hemen istemiyorlardı ama onlardada bi süre olmayıp sonra oldu hemen sende sakın canını sıkma herşeyden önce saglıcaklı bir evladın var inşallah 2024 te bizimde olur ismi azam duasını yapıcam her forumda neredeyse yazmışlar sende yapabilirsin

Tamam bende okuyayım canım inşallah vakti zamanı gelmiştir. Haberdar et gelişmelerden

Canım ne yaptın çatlatma iğnesi denedin mi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…