Çatlatma iğnesi yaptıranlar yardım

Rahim filmi bende çekildim ağustosta şansın çok dendi ama olmadı malesef. Sebepsiz olmaması da çok kötü. Sen hsg den sonra ilk kez mi çatlatma iğnesi vuruldun peki

Gittik götürdü beni eşim bugün 12. Günüm kan tahlili verdim acilde sonuç 0 çıktı eşime nasıl söyleyeceğim bilmiyorum valla çıkmadı mı soniclar deyip duruyor

Rahim filmi bende çekildim ağustosta şansın çok dendi ama olmadı malesef. Sebepsiz olmaması da çok kötü. Sen hsg den sonra ilk kez mi çatlatma iğnesi vuruldun peki
2. Bu ama bu ay femara ovitrella ve preogestan kullandım ekstra verdiği özel vitaminler de var

Yaşım 28 birbay sonra 29 oluyorum ama artık akışına da bırakamıyorum çünkü doktorum bir an önce anne olman için tekrar ugrasayacgiz dedi çünkü belirli bir süre sonra ilaçlar da fayda etmeyebilirmis. Evet süreç gerçekten çok zorlu biz çok geç fark ettik ilk çocuk olması a aldandım eşim zaten hep bı tane oldu bı daha olir der çok umursamazdi 2. Sene de doktordan yardım almaya başladık iki senedir doktor tedavisiyle uğraşıyoruz şimdilik o da yok bugün 12. Günüm ve kan testi verdim sonuç 0 çıktı Allah'ım kendimi erken olmasına inandırmaya çalışıyorum daha kana bulasmamisyir varsa gebelik diyorum ama çok da korkuyorum

26 sında mı olmuştun iğneyi iğne gününü saymazsak bugün 13. Gün oluyor eğer 27 sinde olduysan bugün 12. Gün canım ama bence pazartesi test yaptığında net sonuç olur. Çünkü 14. Gün genelde tam sonuç almışlar. Üzülme bak en azından bir çocuğun var evet yaşa bakmıyor malesef bazı şeyler bak ben 38 yaşındayım yumurtalar çok olsa iyi olsa ne olacak bak olmayınca olmuyor. İlk çocuğum hemen olmuştu mesela bizde buna güvendik bak şimdi olmuyor. Tüp bebek denersiniz bir şekilde diğer yolları da denersiniz ummadığın anda oluverir olmazsa da bir yavrumuz var çok şükür Rabbim onlara sağlıklı uzun ömür versin elinden geleni fazlasıyla yapıyorsun

Lütfen eşinizi ikna edip testlerini yaptırın inanin benim eşimde bı kere oldu yine olur kafqsindaydi test de yaptırmıyor bu tup bebek merkezinde doktorun konuşmasıyla ikna oldu çok şükür eşimde hiç bir problem çıkmadı ama en azından netleşti hersey

27sinde oldum evet bugün 12. Gün inşallah verir Rabbim bize evlatlarimizi zaten dojtrum da 16 gün demişti ama bayilmadan sonra gittik kan verdik şimdi bekleyeceğim 16 sında da kan verecegim

Canım üç gün önce erken gebelik testi aldık yaptım. Dedim git sonucuna kendin bak banyoda kendim bakmadım bıktım çünkü negatif görmekten gidip baktı yok dedi aldım karşıma sen dedim teste gitmeyecek misin ya belki sende bir şey yoktur belki bende vardır çünkü onda bir şey çıkmayınca tekrar beni araştıracaklar yaşta geçiyor sonuçta boşa kürek çekiyorum bir yıldır dedim gitmeyeceğim dedi boşa uğraşma o zaman dedi bencilce ve o bana çocuk iki yaşındayken bir kaç kez çocuk yapalım demişti ben istememiştim sonra araya pandemi filan girdi oğlum 5 buçuk yaşındayken karar verdim çocuğa oda onu söylüyor zamanında yapsaydın diye beni yıpratıyor

27sinde oldum evet bugün 12. Gün inşallah verir Rabbim bize evlatlarimizi zaten dojtrum da 16 gün demişti ama bayilmadan sonra gittik kan verdik şimdi bekleyeceğim 16 sında da kan verecegim
Bana da adet gecikmesinden sonra demişti ama ben dayanamadım yaptım beklemek beni çok yoruyor yoksa yok deyip ağlayıp zırlayıp kabulleniyorum en azından o yüzden ben 15. Gün yaptım yine 16 sı adet oldum

Eşiniz kendisinde problem çıkacak korkusuyla test vermekten kaçıyorum bı dönem benim eşim de kaçtı hep tabi erkeğe aorulmadigi hep bana sordular hatta bı defa köye kayınvalidemin yanına gitmistim ekmek yapmaya oradaki kadınlar bana bağırarak sen neden bu kadına bı torun vermiyosun aglatiyorsun diye cikistikar bir anda inanın neye uğradığımi şaşırmıştım doğruyu söyle sen korunuyosun dimi falan dediler ağlamaya başladım artık eşim o zamanda bile kabul etmemişti ama doktorun konuşması etkiledi isterseniz doktorunuzla söz konuşun ve rsinizle konuşmasını isteyin

Bana da adet gecikmesinden sonra demişti ama ben dayanamadım yaptım beklemek beni çok yoruyor yoksa yok deyip ağlayıp zırlayıp kabulleniyorum en azından o yüzden ben 15. Gün yaptım yine 16 sı adet oldum
İnşallah onumuzdeki aya olursun hamile kalırsınız gerçekten çok yıpratıcı bi süreç bu bir de nar suyu ve beş bıyığı araştırın onlardan tüketmeye çalışın

İnşallah onumuzdeki aya olursun hamile kalırsınız gerçekten çok yıpratıcı bi süreç bu bir de nar suyu ve beş bıyığı araştırın onlardan tüketmeye çalışın

Nar suyuu bayan mi kullanmali canım erkek mi yoksa

İnşallah canım ya gerçekten artık hiç bir şeyden keyif alamaz hale geldim her ay aynı hayal kırıklığını yaşamaktan yakınımdaki insanların acıyan gözlerinden görev gibi birliktelikten inşallah seninde tutar

İnşallah inşallah inşallah inan içimdekileri dile getirdin

Onlarda ne kadar tuaf zaten bir çocuğun var sanki hiç olmamış gibi . Valla benim eşim sanırım bu süreçlere girmek istemiyor. Doktorum bana bence o çocuk istemiyor dedi ama benim aklıma da koyan eşimdi. O test yaptırmaya utanıyor bilmiyor ki bir dünya erkek yaptırıyor bu testleri evde yap götürelim diyorum ona da yanaşmıyor sürekli kavga çıkıyor bu konuda ben kursa olur diyor hep

Evet insanlar çok tuhaflasiyor ama bejm bu ikinci eşim yani eşim ve benim ikinci evliliğimiz onun da daha önceden bı evliliği oluyor ve 20 gunlukken boşanma kararı alıyorlar ilk eşi başkasından hamileymiş ve boşanıyorlar sonra biz evleniyrouz benim çocuğum ilk esimden 4 yıldır deniyoruz bu eşimle ama olmuyor insanlarda problemi bende goeuyor

Anladım canım. Ama sorunu aslında bilip bilmeden sende değil eşinde görseler anlarım çünkü senin zaten bir çocuğun olmuş. Hep böyle kadınlarda sorun görmeleri insanı sinir ediyor. Sen kafanı önce bir boşalt en azından eşinde çabalıyor benim gibi çocuğu olacakken eşinin bencilliği yüzünden çocuğunun olmamasıda çok kötü. Olacak inşallah ne zayıf yumurtalarla hiç olmaz denen kadınlar hamile kaldı hemde ikiz doğurdular sorun erkekte olursa kötü oluyor yeterki Rabbim ol desin neler oluyor

Haklısın çok haklısınız valla ama inanın bazen dayanamayacak gibi oluyorum insan aklı işte kaçacak yer arıyor buraya daha benimle aynı şey için çabalayan insanlarla konuşup kafamı rahatlatmak bilgiler edinmek için kaydoldum bı nebze olsun iyi geldi bana

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…